ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Φυλακές υψίστης ασφαλείας" θυμίζει η Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) στον δήμο Δάφνης - Υμηττού και προφανέστατα το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να προχωρήσει σε άλλες λύσεις ( αστυνομία πανεπιστημίων) γιατί η εικόνα δεν αρμόζει σε δυτικό κράτος

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

"Φυλακές υψίστης ασφαλείας" θυμίζει η Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) στον δήμο Δάφνης - Υμηττού και προφανέστατα το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να προχωρήσει σε άλλες λύσεις ( αστυνομία πανεπιστημίων) γιατί η εικόνα δεν αρμόζει σε δυτικό κράτος


Μυτερά και άκρως επικίνδυνα κάγκελα όπως παρατήρησε ο φίλος και αναγνώστης που μας έστειλε τις φωτογραφίες και συρματοπλέγματα που παραπέμπουν σε φυλακές ή σε περίφραξη εθνικών συνόρων! 

Αυτά σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα (ΤΕΦΑΑ ) που παραπέμπει σε φυλακές , κέντρο κράτησης τρομοκρατών του ISIS,  και επειδή η "τεχνολογία" δεν είναι και η ανάλογη,  μας θυμίζει γκουλάγκ στην τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε που αποτελεί η χώρα μας. 

Ελπίζουμε η συμπαθής σε εμάς τουλάχιστον υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως να δει την άθλια εικόνα για περίφραξη πανεπιστημιακού ιδρύματος (ΤΕΦΑΑ) και σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεί να προχωρήσει σε άλλες "λύσεις",  για να αποτρέψει τους επίδοξους δολιοφθορείς που ελάχιστα θα πτοηθούν με τέτοιες "παρεμβάσεις" που ίσως δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα και ατυχήματα παρά θα κρατήσουν μακριά τους κάθε είδους "μπαχαλάκηδες". 

Βάζουμε τις φωτογραφίες πριν τραυματιστεί κανένα παιδάκι από τα επικίνδυνα κάγκελα,  και με την βεβαιότητα πως η εικόνα αυτή δεν ταιριάζει σε κανένα πανεπιστημιακό ίδρυμα του δυτικού κόσμου. 

Εκτός και λεκτικά μόνο ανήκουμε εις την Δύση αλλά στην πράξη παραμένουμε να υπηρετούμε την απόλυτη βαρβαρότητα της Ανατολής! 

Αφού ευχαριστήσουμε τον φίλο και αναγνώστη μας για το θέμα βάζουμε μερικές από  τις φωτογραφίες και ευελπιστούμε πως η εικόνα θα αλλάξει! 


Στο σημείο που βλέπετε παρακάτω το κάγκελο είναι κομμένο και κάποιο μικρό παιδάκι θα τραυματιστεί εάν δεν προσέξει στην προσπάθειά του να μπει στον χώρο για να παίξει. 

 


Το ρεπορτάζ είναι του φίλου Θ.Κ ,  και στην ουσία συνεργάτη μας,  αφού ως ΜΜΕ πάντα αναζητούμε την συνδρομή των πολιτών για την ανάδειξη προβλημάτων που ευελπιστούσαμε μάταια πως θα τα έβλεπαν και θα τα έλυναν οι αρμόδιοι πριν καν χρειαστεί να ασχοληθούμε εμείς. 

Άλλωστε εμείς αναδεικνύουμε ως ΜΜΕ θέματα και σε αντίθεση με πολλούς άλλους προτείνουμε και λύσεις και βέβαια δεν πιστεύουμε πως μόνο εμείς ενοχλούμαστε με αυτές τις εικόνες που τονίζουμε και πάλι θα έπρεπε να προβληματίζουν όλες και όλους μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: