ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με τίτλο αλλά Μωραίτη οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ηλιούπολης θεωρούν πως δικαιώθηκαν!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Με τίτλο αλλά Μωραίτη οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ηλιούπολης θεωρούν πως δικαιώθηκαν!


Η θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και οι θέσεις του σαφείς αλλά το ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα επιμένει πως η θέση του με την οποία εμείς δεν συμφωνούμε αλλά είναι διαχρονική σε θέματα προϋπολογισμού είναι σαφής.

Δεν καταψηφίζει γιατί μέσα στους προϋπολογισμούς είναι και οι μισθοί και των εργαζομένων του δήμου αλλά θεωρεί και το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως η νυν διοίκηση δεν έχει την τόλμη να κάνει βήματα μπροστά , να κάνει άλματα και μιλάει για χειρότερο προϋπολογισμό από της προηγούμενης χρονιάς. 

Άλλωστε η παράταξη έχει 5 δημοτικούς συμβούλους και δεν θα ήταν δυνατόν να πάνε ΟΛΟΙ αδιάβαστοι και διαβασμένοι αυτί που τον ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ( για εμάς ορθώς ) αλλά χωρίς να έχουν να προτείνουν τίποτα το διαφορετικό παρά την συνέχιση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. 

Φάνηκε και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ποιος από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων μας φλόμωσε στα fake news και αυτός δυστυχώς για τον πρώην υποψήφιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν ήταν ο κος Ευσταθίου αλλά ο κος Αραμπατζής που προφανέστατα μέσα στα δημοτικά συμβούλια ντύνεται τον μανδύα του κομμουνιστή και ψηφίζει μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ό,τι πιο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ για το καλό της πόλης. 

Σε λάθος παράταξη ήταν επί δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο κος Κάνδηλας και εμείς παρόλες τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ διαφορές μας με Πετράκηδες , Μανώληδες και άλλους υποψηφίους που ανέχεται η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" έχουμε ανακαλύψει ( έχουμε παίξει ήδη έναν και αφήνουμε τους άλλους για προεκλογικά) τους ίδιους και χειρότερους με τις ίδιες φασιστικές Ιδέες και στην παράταξη του κ. Αραμπατζή που δεν χάνει ευκαιρία να μην μας θυμίζει μιλώντας επαινετικά τα έργα και της ημέρες του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα για να μας καταδείξει και ποιος πραγματικά είναι και τι πρεσβεύει. 

Δεν τον σώζουν οι συναντήσεις με τον Δριμυλή δεν έχουν και δεν θα έχουν και στο μέλλον κοινούς αγώνες εκτός και οραματίζονται μια Ηλιούπολη όπου θα τιμώνται οι μαύροι και οι κόκκινοι φασίστες και θα συκοφαντούνται  ως τάχα αντιδημοκρατικοί όσοι δεν κρύβουν "σκελετούς τις ντουλάπες" τους ή θεωρούν "αγώνα" την τρομοκρατία που κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να "αναστήσουν" για να αποσταθεροποιήσουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Οι εποχές άλλαξαν , η Ε.Ε θέλει δεν θέλει θα πάρει θέση στον νέο Ψυχρό Πόλεμο και εάν θέλουν να ωφελήσουν την πόλη ( δεν το θέλουν ονειρεύονται Βασιλεύουσες και δοτούς δημάρχους) θα πρέπει αντί να κατηγορούν εάν μετριοπαθή πολιτικό με τον οποίο συμφωνούν στα πάντα να δικαιολογήσουν σε όσους ακόμα τους ακολουθούν ποιος είναι ακριβώς ο λόγος παρουσίας τους στα δημοτικά συμβούλια εκτός από το να τσιρίζουν! 

Τα τσιμέντα γελάνε με τους "ΜΕΣΣΙΕΣ" κόκκινου και μαύρου χρώματος που θεωρούν πως έχουν πολιτικό λόγο και προπαγανδίζουν ως Γκαίμπελς θεωρώντας πως πείθουν τους πολλούς. 

Το 2023 και η πόλη προφανέστατα και δεν θα "τρελαθεί" για να δώσει χώρο και θέση στους νοσταλγούς! Και βέβαια τουλάχιστον οι δημοτικοί σύμβουλοι διαβάζουν τους πάντες ανεξάρτητα εάν συμφωνούν με τις απόψεις των τοπικών ΜΜΕ για να απαντούν. 

Επί της ουσίας η στάση της παράταξης δεν οφείλεται σε "΄λάθος" ή σε μη μελέτη του προϋπολογισμού και βέβαια ο κος Αραμπατζής που θέλει αυτούς και άλλους τόσους εργαζομένους στον δήμο μας καταψήφισε γιατί δεν αφορούν οι δικοί τους μισθοί αφού γνωρίζει πως ελάχιστοι έως καθόλου από τους σημερινούς δημοτικούς υπαλλήλους του δήμου μας θα τον ψηφίσουν στις κάλπες του 2023. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: