ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρώτη μέρα και ήδη πέταξαν οι περισσότεροι τις μάσκες και στα ΜΜΜ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Πρώτη μέρα και ήδη πέταξαν οι περισσότεροι τις μάσκες και στα ΜΜΜ

 


Γραμμή ΗΣΑΠ από Κηφισιά προς Πειραιά η φωτογραφία πριν από λίγες ώρες και ήδη οι μάσκες πετάχτηκαν παρόλο που στα ΜΜΜ είναι ακόμα υποχρεωτικές,. 

Οι νεκροί από την πανδημία στην χώρα μας είναι καθημερινά σε διψήφιο νούμερο αλλά φαίνεται πως ουδείς έχει αντιληφθεί πως η δική μας ανεμελιά θα μας οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. 

Εμείς σας συνιστούμε να είσαστε προσεκτικοί για να γλιτώσετε από περιπέτειες ιδίως όσοι δεν έχετε κάνει τα εμβόλια. 

Βέβαια μετά την πανδημία μας βρήκε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και οι τεράστιες οικονομικές της επιπτώσεις παγκοσμίως αλλά κυρίως στην Ε.Ε και στην χώρα μας όπου ο πληθωρισμός ξεπέρασε το 10% τρεις μονάδες πάνω από τον μέσο όρο των κρατών- μελών της Ε.Ε 

Δεν ξέρουμε πόσο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε με όλα όσα συμβαίνουν και φυσικά δεν κατανοούμε πολλές αποφάσεις των υπευθύνων αλλά ο δικός μας στόχος δεν είναι να γκρινιάζουμε για να γκρινιάζουμε  και ενναλακτική δεν βλέπουμε όσον αφορά τα πολιτικά πράγματα στη χώρα μας. 

Και βέβαια εμείς αλλά και συνολικά η Ε.Ε δεν έχει καμία δυνατότητα να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο και δεν θα γίνει αυτό σύντομα με τα σημερινά δεδομένα. 

Όσοι σας παραμύθιαζαν για πόλεμο λίγο ημερών και όσοι σας "έπεισαν" πως η χώρα μας ξεπέρασε τα οικονομικά της προβλήματα θα εκτεθούν για ακόμη μια φορά και εμείς δεν θα είμαστε καθόλου χαρούμενοι που για ακόμη μια φορά θα δικαιωθούμε για τις δυσοίωνες προβλέψεις μας. Άλλωστε με γνώμονα πάντα την λογική και επειδή εμείς σε "θαύματα" δεν πιστεύουμε δεν βλέπουμε πως ένα χρεοκοπημένο κράτος θα μπορέσει να ξεπεράσει όλο αυτό. 

Οι λίγοι πάντα θα περνάνε καλά αλλά εμάς μας ενδιαφέρουν οι περισσότεροι. Δεν έχουμε αυταπάτες πως θα σταματήσουν να υπάρχουν φτωχοί αλλά παλεύουμε γράφοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ να αποτρέψουμε τον εφησυχασμό όσων μάλλον θέλουν να μας κάνουν να περιμένουμε σε ουρές για συσσίτια και θεωρούν πως αυξάνοντας τον κατώτατο μισθό ( ο πληθωρισμός έχει φάει ήδη την αύξηση) ελάχιστα μπορούν να πείσουν πως η χώρα μας επιστρέφει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: