ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανάρτηση του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου για την στάση του ΕΝΑΚ και την στήριξη στον νυν δήμαρχο

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ανάρτηση του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου για την στάση του ΕΝΑΚ και την στήριξη στον νυν δήμαρχο

 


Δεν ξέρουμε γιατί περίμενε κάτι διαφορετικό αφού η δημοτική παράταξη ΗλιουΌλοιΜαζί- ΕΝΑΚ μαζί με τους συνεργούς της διοικούν τον δήμο μας αλλά βρήκαμε ενδιαφέρουσα την ανάρτηση του συνδημότη μας και σας την παρουσιάζουμε. 

Τα "ρήγματα" που ίσως κάποιοι ανέμεναν δεν εκδηλώνονται και η παρούσα διοίκηση όχι μόνο δεν χάνει στελέχη της αλλά διαρκώς αποσπά καινούργια από άλλες δημοτικές παρατάξεις. 

Πάντως μετά από 12 χρόνια Δημήτρη Κιντή το να λες αποτυχημένους αυτούς που θα σου βάλουν και νέο οδοφωτισμό τύπου LED έστω στο τέλος της θητείας τους είναι οξύμωρο για εμάς που θυμόμαστε την δική μας περιοχή την Αγία Μαρίνα χωρίς κάδους απορριμμάτων , χωρίς αποχέτευση ( μπήκε επί Θεόδωρου Γεωργάκη) και φυσικά με χωματόδρομους! 

Θυμόμαστε και άλλα εδώ γεννηθήκαμε και φυσικά σεβόμαστε πάντα την ετυμηγορία των συνδημοτών και η παρούσα διοίκηση θα κριθεί στο τέλος της θητείας της. 

Δεν τρελαινόμαστε με την παρούσα διοίκηση , δεν την ψηφίσαμε , δεν κάναμε εμείς αγώνα για να πάμε από το κακό στο χειρότερο αλλά ό,τι ήμασταν και πολύ χειρότερα είναι κάτι που δεν γνωρίζουν όσοι ήρθαν στην πόλη μας την δεκαετία του 1990 και μετά εμείς που μένουμε εδώ και 50 χρόνια σε αυτή την πόλη έχουμε ζήσει και πιο ανίκανους δημάρχους και κυρίως πιο επικίνδυνους σε θέματα που εμείς θεωρούμε σοβαρά. 

Άλλωστε να γκρέμιζαν και να έχτιζαν όλη την πόλη από την αρχή δεν το αναμέναμε και δεν το αναμένουμε και από καμία διοίκηση αφού οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις έχουν τελείως διαφορετική ατζέντα από εμάς στα βασικά θέματα της πόλης. 

Από λόγια για ΔΗΜΟΣΙΕΣ περιουσίες , απομακρύνσεις του ΚΥΤ Υμηττού και τιμές σε όσους οδήγησαν την χώρα μας σε αυτά τα χάλια αυτή η πόλη έχει μεγάλη προϊστορία. 

Δεν μας φταίει εμάς ο Χατζηδάκης για τις ανηφόρες της Αγίας Μαρίνας , ούτε θεωρούμε πως με το υπάρχον προσωπικό του δήμου μας που είναι και λιγότερο από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια και χωρίς ιδιωτικοποιήσεις θα μπορέσει κάποιος άλλος δήμαρχος να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα. 

Κάποιοι ξέχασαν πως τις τσάντες με τα απορρίμματα τις κρεμάγαμε στα δένδρα για να μην τις σχίζουν οι γάτες αλλά όχι πάντως εμείς. Και βέβαια θυμόμαστε και πως "τσούλαγε" ο δήμος μας με διπλάσιες ετήσιες κρατικές επιδοτήσεις δεν έχουμε αυταπάτες πως με 700 υπαλλήλους προσωπικό και με περίπου 40 εκ. ευρώ ετήσια κρατική επιχορήγηση που το 80% πάει σε μισθούς υπαλλήλων και συντήρηση δομών θα έρθει κάποιος και θα μας σώσει εάν δεν αλλάξει συνταγή όχι να τους βάλει στα ΤΑΞΗ αλλά να δώσει ΔΟΜΕΣ σε ιδιώτες! 

Οι θέσεις του ΕΝΑΚ αλλά και των υπολοίπων παρατάξεων είναι συγκεκριμένες από κανέναν δεν ακούμε κάτι διαφορετικό άρα για εμάς δεν θα είναι έκπληξη η πιο αποτυχημένη κατά τον συνδημότη μας διοίκηση να λάβει ακόμα την εντολή των συνδημοτών μας για ακόμη μια θητεία! 

Άλλωστε η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και δεν πιστεύουμε ως τοπικό ΜΜΕ σε μαγικές λύσεις , "Μεσσίες" και ανθρώπους που δηλώνουν πως θα ακολουθήσουν την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού πως θα φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: