ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς χρήση παράνομων σύμφωνα με τον κατάπτυστο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα μέσων. Επομένως σε εμάς δεν κάνει καμία εντύπωση το γεγονός πως μπορείς να βρεις το ΔΙΚΙΟ σου και να χρησιμοποιήσεις αυτά μόνο εάν μηνυθείς εσύ ( εκεί τα δέχεται το δικαστήριο ως αποδεικτικά μέσα ) και έτσι οτιδήποτε γράφετε μπορεί να θεωρηθεί συκοφαντικό από κάθε απατεώνα που πατάει σε έναν λάθος νόμο που πρέπει να αλλάξει. Δεν είναι δυνατόν να μπορείς να υποκλέπτεις τηλεφωνικά και να παρουσιάζεις στα ΜΜΕ ακόμα και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και στη Σοβιετία μας να προσπαθούν κάποιοι να μείνουν στο απυρόβλητο επειδή το πολιτικό μας σύστημα δεν έχει την θέληση να κάνει το αυτονόητο. Ο κόσμος θα αλλάξει κάμερες θα υπάρχουν παντού , οι πάντες θα είναι "υπό έλεγχο" για να μειωθεί η εγκληματικότητα και κυρίως όσοι θρηνούν για τους "Ινδιάνους" ακόμα θα κατανοήσουν πως ένας ανώτερος πολιτισμός επιβάλλεται πάντα πάνω σε έναν κατώτερο! 

  • Δύσκολη η δουλειά των υπαλλήλων καθαριότητας και σεβαστή η αγανάκτησή τους για το γεγονός πως πολλοί είναι αυτοί που δεν σέβονται τίποτα και πετάνε όπου βρουν ό,τι τους είναι άχρηστο. Παρατηρούσα πρόσφατα νεαρό άτομο που ενώ ο κάδος απορριμμάτων ήταν μισογεμάτος προτίμησε να αφήσει τα απορρίμματά του εκτός μιλώντας στο κινητό του. Δεν του είπα τίποτα ίσως μιλούσε με τον έρωτα της ζωής του και δεν είχε χρόνο να σεβαστεί κανέναν μας. Πήρα γελώντας τα σκουπίδια που είχε εναποθέσει εκτός κάδου τα έβαλα εντός και αναρωτήθηκα πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Και καλά ο νεαρός των 18-19 ετών που είναι σε φάση που όλος ο κόσμος είναι ακόμα δικός του ή έτσι τουλάχιστον νομίζει. Το να  είσαι όμως 30αρης και να κάνεις το ίδιο , όπως μου ανέφερε συνδημότης μας που μπήκε στην διαδικασία να του βάλει μυαλό και βρήκε και τον μπελά του ! Η δική μας άποψη για τομείς όπως η καθαριότητα και το πράσινο δεν αλλάζει και ατυχώς είναι στενάχωρη για τους εργαζόμενους αφού δεν επιθυμούν να δουλέψουν σε ιδιώτη και εμείς είμαστε υπέρ της ιδιωτικοποίησης τέτοιων δομών. Από την άλλη σεβαστείτε τους οι θερμοκρασίες είναι μεγάλες και κυρίες μαζεύουν τους κάδους όπως παρατήρησα σήμερα βγάζοντας το καπέλο σε αυτές τις γυναίκες που η δύναμη της ψυχής τους καλύπτει την σωματική τους αδυναμία. Στα δικά μας μάτια η δουλειά αυτή δεν είναι για γυναίκες αλλά οι εποχές άλλαξαν και η σύγχρονη γυναίκα φορτώθηκε με πολλά παραπάνω στις πλάτες της. 

  • Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για τις φωτογραφίες τους από τα κακώς κείμενα σε διάφορους τομείς στον δήμο μας. Ευχαριστούμε πρωτίστως όσους έχουν αντιληφθεί πως η εικόνα δεν αλλάζει με την ίδια συνταγή και το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι πως εμείς ό,τι λέμε από το 2013 θα εξακολουθήσουμε να λέμε έως και το 2023 εάν βέβαια μας αξιώσει ο Θεός να έχουμε την δυνατότητα να "σπαταλάμε" έναν χρόνο που δεν είναι απεριόριστος για να ενημερώσουμε με ΑΠΟΨΗ και όχι απλώς για να αναπαράγουμε ό,τι έτσι και αλλιώς βλέπετε γυρνώντας την πόλη. Άλλωστε φιλοδοξούμε να είμαστε διαδικτυακά ενεργοί για τα εγκλήματα και όχι για τα πταίσματα και δεν μας αφορά να κάνουμε ΡΗΞΗ με τον οιοδήποτε υπερασπιζόμενοι συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες. Δεν επιθυμούμε να αλλάξουν πράγματα από ανάγκη γιατί αυτό το έχουμε ήδη υποστεί οι περισσότεροι και είναι οδυνηρό αλλά επειδή οι περισσότεροι θα το θελήσουν. Και στην πόλη μας η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν επιθυμεί τις αλλαγές και ΟΥΤΕ της αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που μας διοικεί σήμερα. Άλλωστε δεν πιστεύουμε σε θαύματα και "Μεσσίες" γνωρίζουμε πως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και ακόμα και εάν έχεις τις καλύτερες προθέσεις μπορείς να οδηγήσεις σε απόλυτη απαξίωση έναν δήμο όταν ακολουθείς την λάθος συνταγή. Κανείς δήμαρχος δεν ήθελε ποτέ το κακό της πόλης μας , ουδείς δεν ήθελε να μας περάσουν άλλοι δήμοι σε πολλούς τομείς απλώς πέσανε πολλοί αριστεροί στην πόλη και σας έπεισαν πως η "επανάσταση" ήταν κοντά και ατυχώς σας πουλούν ακόμα ΦΥΚΙΑ για ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ κορδέλες αναμασώντας τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ περί ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ , απομάκρυνσης ΚΥΤ Υμηττού και άλλα πάνω στα οποία κάποιοι έχτισαν πολιτικές καριέρες εκμεταλλευόμενοι την ΑΝΟΗΣΙΑ σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: