ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες από τον δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες από τον δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας


Αγαπητά μου παιδιά, μαθητές και μαθήτριες, σας εύχομαι «Καλή Επιτυχία»!!!
Όλοι μαζί, είμαστε στο πλάι σας, για να αντιμετωπίσετε και αυτή τη δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων χωρίς άγχος, με ψυχραιμία και πίστη στις δυνάμεις σας.
Η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία ανάπτυξης και καλλιέργειας και οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μόνο ένα σταυροδρόμι στη διαδρομή της μάθησης και της ζωής.
Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς μας «Καλή Δύναμη» για όλη την περίοδο επιτηρήσεων και διορθώσεων και σε όλους τους γονείς να δείξουν κατανόηση και να ενθαρρύνουν τα παιδιά, με πολλά χαμόγελα στήριξης.

Νικητές είναι όσοι δεν το «βάζουν κάτω» ποτέ και πάντα συνεχίζουν να προσπαθούν!
Τώρα αρχίζουν όλα!

Η ζωή και ένα καλύτερο μέλλον σας ανήκουν!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης


Στα παιδιά μας που αγωνίζονται από σήμερα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ευχόμαστε και αυτή η δοκιμασία να έχει επιτυχία και να τα φέρει πιο κοντά στα όνειρά τους.
Με αισιοδοξία και ψυχραιμία προσερχόμαστε στις εξετάσεις χωρίς να περιορίζουμε το νόημα της ζωής μας σε αυτές.

Είναι μεγάλο λάθος να λέμε στα παιδιά "από αυτές κρίνεται η ζωή σου". Η ζωή μας κρίνεται από το θάρρος, την επιμονή, την πίστη στους στόχους και τις αξίες μας, την αγωνιστικότητα και τη θέληση που έχουμε να την παλέψουμε, να δώσουμε αγάπη, να τη μοιραστούμε, να δημιουργήσουμε.
Παιδιά, Καλή επιτυχία!

Στους συναδέλφους που από σήμερα ξεκινούν τον αγώνα των επιτηρήσεων, των επιτροπών και κυρίως των διορθώσεων και των εξεταστικών Κέντρων ευχόμαστε καλή δύναμη κι αντοχή.

Είμαστε στο πλευρό όλων , μαθητών , γονέων, εκπαιδευτικών με τις Κοινωνικές μας Υπηρεσίες και με ό,τι άλλο χρειαστεί.

Αικατερίνη Χωματά
Αντιδήμαρχος Παιδείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: