ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οπαδοί του Πανιωνίου εισβάλλουν στο γήπεδο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Πανιώνιος - Ηλιούπολη 1-1

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Οπαδοί του Πανιωνίου εισβάλλουν στο γήπεδο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Πανιώνιος - Ηλιούπολη 1-1

Όλα τα ΜΜΕ είχαν εκτενείς αναφορές στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν χθες έξω αλλά και μέσα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πριν και μετά τον αγώνα Πανιώνιος- Ηλιούπολη που έληξε ισόπαλος (1-1). Όπως μπορείτε να δείτε η Νέα Σμύρνη βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους.


Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η "εξυγίανση" του Ελληνικού ποδοσφαίρου χρειάζεται η Πολιτεία να επιβάλλει αυστηρές ποινές στους χουλιγκάνους πριν θρηνήσουμε θύματα. Η κυβέρνηση καλείται να σπάσει το απόστημα και στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού σε διαφορετική περίπτωση θα φέρει ακέραια την ευθύνη για ανάλογες "ζούγκλες" που θα στηθούν για να καλύψουν διοικητικές αδυναμίες. Σήμερα θα έπρεπε να μιλάμε για το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης και όχι να μετράμε μαχαιρωμένους από ανεγκέφαλους πως θεωρούν πως οι αγώνες κερδίζονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Τραγικές εικόνες έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ από τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια αναμένουμε τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής αλλά και της Πολιτείας που έχει δείξει πως επιθυμεί να αλλάξει επιτέλους η χώρα μας επίπεδο και στο ποδόσφαιρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: