ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όνειδος η ανάρτηση της σημαίας του Παλαιστινιακού Κράτους στο δημαρχείο της Ηλιούπολης - Οι τρομοκράτες της Χαμάς είναι πλήρως απομονωμένοι από όλο τον δυτικό κόσμο

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Όνειδος η ανάρτηση της σημαίας του Παλαιστινιακού Κράτους στο δημαρχείο της Ηλιούπολης - Οι τρομοκράτες της Χαμάς είναι πλήρως απομονωμένοι από όλο τον δυτικό κόσμο



  • Η δημοτική αρχή "κρέμασε" την σημαία του Παλαιστινιακού κράτους  στο δημαρχιακό μέγαρο γιατί υπερασπίζεται όπως μαθαίνουμε στο δελτίο τύπου της,  τις κοινές μας αξίες για Δημοκρατία, Διεθνές Δίκαιο και  ανθρώπινα δικαιώματα! 
Δηλαδή η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς που δεν σέβεται γυναίκες, ομοφυλόφιλους και θέλει την εξαφάνιση του κράτους του Ισραήλ σύμφωνα με τον πρώτο δημότη της πόλης  κ. Γιώργο Χατζηδάκη μοιράζεται μαζί μας κοινές αξίες! Εκτός και ο κος Χατζηδάκης αγνοεί πως στην κυβέρνηση της Παλαιστίνης μετέχει η Χαμάς. 

Κανένα δυτικό κράτος στον κόσμο δεν στηρίζει το παλαιστινιακό κράτος γιατί κανένα δεν θέλει να ταυτιστεί με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του. Το βλέπουμε άλλωστε και αυτές τις ώρες που οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ της Χαμάς θεωρούν πως με τη ΒΙΑ θα διεκδικήσουν έναν άλλο κόσμο που θα υιοθετεί τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Η χρηματοδότηση του Παλαιστινιακού κράτους γίνεται από κράτη παρίες όπως η Σαουδική Αραβία , το Ιράν και η Τουρκία παρόλα αυτά όμως ο δήμαρχος αποφάσισε επειδή προφανώς θεωρεί πως στην πόλη μας βρίσκονται πολλοί φίλοι τρομοκρατών να αναρτήσει την σημαία της Παλαιστίνης στο δημαρχείο της πόλης μας. 

Εμείς δεν θέλαμε προφανώς να πάρουμε δημόσια θέση στην χρόνια αντιδικία του Ισραήλ και της Παλαιστίνης αλλά προφανέστατα και τασσόμαστε υπέρ του ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου που εκπροσωπείται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από το κράτος του Ισραήλ. 

Η χώρα μας διαχρονικά με εξαίρεση τα "πειράματα" του Ανδρέα Παπανδρέου είναι στο πλευρό των Ισραηλινών και καταδικάζει απερίφραστα τους τρομοκράτες της Χαμάς που ο ίδιος ο παλαιστινιακός λαός έφερε σε θέσεις ευθύνης. 

Το τίμημα που θα πληρώσει για τις επιλογές τους θα είναι βαρύ. Ο δυτικός κόσμος δεν πρόκειται να ανεχθεί όσα πρεσβεύουν οι τρομοκράτες και φυσικά η σημαία της Παλαιστίνης και όσα αυτό το κράτος πρεσβεύει σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες του δυτικού κόσμου. 

Θεωρούμε πως η ΕΝΟΧΗ σιωπή των 41 δημοτικών συμβούλων για το ατόπημα της διοίκησης Χατζηδάκη αποτελεί για εμάς δικαίωση πως οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ στην πόλη είναι πολλοί και ευχόμαστε ολόψυχα να μην μείνουν ατιμώρητοι! 

Επειδή κάποιοι μάλλον θεωρούν πως δεν θα παίρναμε ως μέσο ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση στις προκλήσεις της Παλαιστίνης η φωτογραφία απηχεί την δική μας θέση για τις επιθέσεις που έκανε η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στο κράτος του Ισραήλ. 

Δεν είδαμε πλην τον δήμαρχο Χαλανδρίου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κανέναν άλλο δήμαρχο  να στηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς , οι πολίτες της Παλαιστίνης έχουν ευθύνες και αφού επέλεξαν τρομοκράτες να τους διοικούν σύντομα θα πληρώσουν τις συνέπειες των πράξεων τους. 

Κανένα δυτικό κράτος δεν θα τους βοηθήσει στον κατήφορο που επέλεξαν,  θα χάσουν και αυτά που κέρδισαν με την επιπόλαιη  στάση τους. Δεν θέλαμε να πάρουμε θέση υπέρ του Ισραήλ επειδή δεν έχει την ανάγκη μας και ούτε καν της μοναδικής υπερδύναμης του πλανήτη! 

Εξοπλισμένο σαν "αστακός" στέκει ανάμεσα σε κράτη μουσουλμανικά και υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες του δυτικού πολιτισμού στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Σε έναν δήμο που πάνω από το 80% των δημοτών του κλείνουν το μάτι στον κόκκινο και το μαύρο φασισμό η ανάρτηση της σημαίας στο δημαρχείο δίνει πόντους και νέες ψήφους στο δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη που εκμεταλλεύεται ένα γεγονός της επικαιρότητας για να γίνει ακόμα πιο δημοφιλής. 

Ατυχώς για εκείνον υπάρχουμε και εμείς ως μέσο γιατί προφανέστατα και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης μισούν το κράτος του Ισραήλ και την Αστική μας Δημοκρατία πιο πολύ και από τους "ψεκασμένους" που θεωρούν πως οι τρομοκράτες της Χαμάς μπορούν με τις τρομοκρατικές τους ενέργειες να πλήξουν ένα παντοδύναμο κράτος. 

Η κυβέρνηση οφείλει να έχει ξεκάθαρη θέση για το θέμα που έχει ανακύψει και μας αφορά όλους μας αφού ατυχώς για όσους θεωρούν πως μπορούν να πατούν σε δύο βάρκες οι εποχές άλλαξαν! 

ΥΓ: Να τονίσουμε πως η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση και για την Ε.Ε και έτσι όποιος είναι αλληλέγγυος προς τους Παλαιστίνιους καλό θα είναι να μην δέχεται τα χρήματα όσων στηρίζουν έμπρακτα το Ισραήλ στον αγώνα του κατά της τρομοκρατίας. Οι θεωρίες συνωμοσίας της Χαμάς είναι αρεστές στους δημότες μας και προφανέστατα νιώθουν υπερήφανοι που ο δήμος μας πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Παλαιστινιακού κράτους που θεωρεί λογικό να μην υπάρχει το κράτος του Ισραήλ. Άλλωστε σύμφωνα με την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς :" Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για την λύση του παλαιστινιακού προβλήματος εκτός μέσω της Τζιχάντ" . 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: