ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • "Τρένο" πάει το Notia.gr   που έπεσε στα 285 πρώτα site στην Ελλάδα ενώ και η θέση του στον κόσμο δεν είναι ευκαταφρόνητη αφού βρίσκεται στην θέση 34.461! Η αταλάντευτη πορεία του μέσου έναντι όσων υποτιμούν την νοημοσύνη μας του έχει χαρίσει την πρώτη θέση όσον αφορά τα τοπικά ΜΜΕ στα Νότια Προάστια ενώ συναγωνίζεται επάξια και κάποια από τα "μεγάλα" που δείχνουν σημάδια φθοράς! 

  • Δεν του βγαίνει τίποτα του ΣΥΡΙΖΑ παρόλο την "ψεκασμένη" αντιπολίτευση που ασκεί. Ο "στόκος" πρόεδρός του με την περίφημη δήλωση για "ξεστοκάρισμα" εμβολίων ενόψει του εμβολιασμού των 30αρηδων πήρε την απάντησή του από τους χιλιάδες νέους μας που έτρεξαν να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους επιδεικνύοντας πατριωτικά αισθήματα στη μεγάλη μάχη που δίνει η πατρίδα μας εναντίον της πανδημίας. Στο πλευρό μας ο δυτικός κόσμος που με την προηγμένη επιστήμη του κατάφερε σε αντίθεση με αυτόν της Ανατολής να παρασκευάσει εμβόλια mRna δίνοντας ελπίδα πως ίσως σε μερικά χρόνια από σήμερα ο καρκίνος να είναι ιάσιμος σε όλες του τις μορφές! 

  • Ο δυτικός κόσμος που στοχοποιείται συστηματικά από κάθε χρώματος φασίστα έτρεξε να συνδράμει στο δράμα της Ινδίας. Οι δήθεν "αλληλέγγυοι"  του ανατολικού κόσμου το μόνο που προσφέρουν διαχρονικά στην ανθρωπότητα είναι προβλήματα. Η συνύπαρξη των δύο κόσμων φαντάζει αδύνατη αφού η ανευθυνότητα της Ανατολής πλέον είναι και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ. 

  • Άνοιξε η εστίαση σήμερα να ευχηθούμε σε όλες τις επιχειρήσεις καλές δουλειές και να της παρακαλέσουμε να τηρούν τα μέτρα για δικό τους καλό και για δικό μας. 

  • Εξοπλιστικό πρόγραμμα δισ ευρώ θα υλοποιήσει η παρούσα κυβέρνηση στην προσπάθειά της να καλύψει το χαμένο έδαφος από τα 10 χρόνια μνημονίων και την μη αγορά αξιόλογου στρατιωτικού εξοπλισμού. 

  • Ανοίγει η ψαλίδα υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό ίσως οδηγήσει σε αχρείαστες πρόωρες εκλογές παρόλο που διαψεύδεται η πληροφορία από στελέχη της κυβέρνησης αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κάθε φορά που τον ρωτάνε σε κάποια συνέντευξή του. Ίδωμεν.. 

  • Η αυριανή απεργία των δημοσιογράφων δεν αφορά όσους καλύπτουν τις διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά καθώς επίσης και για όσους καλύπτουν το ρεπορτάζ του Υπουργείου Υγείας. Άρα για τα δύο αυτά θα ενημερωθείτε από τα "συστημικά" σύμφωνα με τους "ψεκασμένους" και κάθε λογής φασίστα που θεωρεί πως μπορεί κάποιος να ελέγχει την πληροφόρηση σε Αστικές Δημοκρατίες. Τα έλεγε και ο Τραμπ στις ΗΠΑ και κατάφερε να χάσει από τον Μπάϊντεν αφού ΤΟΣΟ μεγάλα ψέματα μόνο ένας Γκαίμπελς είχε το χάρισμα να τα περνάει στους πολλούς. Οι εγχώριοι μετά την ΝΙΚΗ τους το 2015 και την καταστροφή που έφεραν στην χώρα δεν θεωρούμε πως θα έχουν καμία τύχη και εάν ποτέ ΗΤΤΗΘΕΙ η ΝΔ θα χάσει αυτή την φορά από τα δεξιά της! Για τις επόμενες εκλογές δεν το βλέπουμε αφού η πολυδιάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί αφού κάποιοι δεν αντέχουν το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. 

  • Είναι τελικά για γέλια αυτοί οι φασίστες ο Κασιδιάρης καταγγέλλει φίμωση ενώ μέσα από τις φυλακές ανεβάζει βίντεο στο youtube και βγαίνει σε επαρχιακά ραδιόφωνα! Στην φίλη του Ρωσία δεν θα μιλούσε καν στους συγγενείς του στο τηλέφωνο αλλά είπαμε εδώ έχουμε ευτυχώς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: