ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Καθαρή" πόλη και έως την Πέμπτη που θα απεργήσουν οι υπάλληλοι για να μην "χαθεί" το οκτάωρο φοράτε διπλές μάσκες σας προστατεύουν και από την μπόχα

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

"Καθαρή" πόλη και έως την Πέμπτη που θα απεργήσουν οι υπάλληλοι για να μην "χαθεί" το οκτάωρο φοράτε διπλές μάσκες σας προστατεύουν και από την μπόχα



Οι δημότες μας δεν έβαλαν "μυαλό" να κρατάνε τα σκουπίδια τους στα μπαλκόνια ή μέσα στα σπίτια τους, και με "αναφαίρετο" το  δικαίωμα των εργαζομένων για τριήμερο αργίας δεν ήθελε και πολύ για να επιδεινώσει τις τραγικές εικόνες που βλέπετε. 

Όχι δηλαδή πως είχαμε και καμία αυταπάτη πως θα συνέβαινε κάτι διαφορετικό αφού για τις εικόνες αυτές ουδείς κρατιστής δικαιούται να διαμαρτύρεται. 

Και βέβαια στο δήμο Μυκόνου πρέπει να είναι μεγάλο κοροΐδο ο εκεί δήμαρχος κ.  Κωνσταντίνος Κούκας που πέτυχε την συνέργεια ιδιώτη και κράτους και στην αποκομιδή πείθοντας τους εκεί υπαλλήλους καθαριότητας πως πρέπει να ενεργήσουν και ιδιώτες. 

 Έτσι οι χιλιάδες τουρίστες που θα επισκεφτούν μετά τις 15 Μαίου το νησί δεν θα αντικρύσουν ποτέ τέτοιες εικόνες. 




Και βέβαια δεν χρειάζονται και πολλές φωτογραφίες γιατί όλες και όλοι έξω είναι σήμερα που άνοιξε η εστίαση γεμάτα τα μαγαζιά και ας ελπίσουμε πως θα τηρηθούν και τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: