ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο καθένας "βοηθάει" τον κομματικό του στρατό - Δεν υπάρχουν συλλογικότητες χωρίς ιδεολογικό προσανατολισμό

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ο καθένας "βοηθάει" τον κομματικό του στρατό - Δεν υπάρχουν συλλογικότητες χωρίς ιδεολογικό προσανατολισμό

 Το ιστολόγιο αυτό στηρίζει όλες τις δράσεις προς θετική κατεύθυνση αλλά αρνείται να παρουσιάσει πως αυτές είναι αθώες. Δεν είμαστε εμείς μέσο για να διαφημίζουμε την τάχα φιλανθρωπία αντιδημάρχων , συλλογικοτήτων και "οικολόγων". 

Καμία συλλογικότητα δεν ενδιαφέρεται παρά ΜΟΝΟ για όσα αυτή θεωρεί "καλά" για την πόλη. Έτσι δίκαια διαμαρτύρονται όσοι δεν μας έχουν για αφελείς ή λαμόγια και στηρίζουν διαχρονικά με τις επισκέψεις τους αυτό το μέσο. 

Άλλωστε η πόλη μας είναι γεμάτη ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ και ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες και ο καθένας φροντίζει τους "δικούς" τους στέλνοντας τον λογαριασμό σε ΣΕΝΑ. 

Ως μέσο δεν μας ενοχλεί ΚΑΜΙΑ άποψη όπως αρμόζει σε ένα ΜΜΕ που σέβεται την Αστική Δημοκρατία και την στηρίζει σε αντίθεση με πολλούς άλλους που παλεύουν ΑΔΙΚΩΣ για την ανατροπή της. 

Άλλοι ονειρεύονται "επαναστάσεις" , άλλοι αναπολούν την "εθνοσωτήριο" και φυσικά η εκάστοτε διοίκηση προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους ψηφοφόρους της κάτι που είναι σύνηθες αφού τις διοικήσεις τις εκλέγουν οι δημότες για αυτόν ακριβώς τον λόγο. 

Άλλωστε η πολιτική είναι εξυπηρέτηση συμφερόντων και όποιος κατεβαίνει σε αυτή ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΕΙΤΑΙ για εμάς να μην έχει ΘΕΣΗ ακόμα και για θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική τους κράτους μας. 

Θα πρέπει να γνωρίζουν π.χ οι πολίτες τι θεωρεί ο πρώτος δημότης της χώρας μας πως είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και ποιους θεωρεί πως αδικούνται. 

Έτσι όποιος θεωρεί πως οι Παλαιστίνιοι είναι θύματα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας είναι φυσικό να υψώσει την Παλαιστινιακή σημαία στο δημαρχείο της πόλης μας αφού άλλωστε όσοι τον ψήφισαν είναι μεγαλωμένοι με τις ιδεοληψίες και την θεώρηση "ηγετών" όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου. 

Όσοι ενοχλήθηκαν από την ανάρτηση της σημαίας της Παλαιστίνης στο δημαρχιακό μέγαρο είναι οι ελάχιστοι αφού η πόλη διαχρονικά δεν το έχει με την Αστική Δημοκρατία ούτε έχει κανένα αίσθημα δικαίου ανεπτυγμένο για να μπορεί να ξεχωρίσει τον θύτη από το θύμα. 

Η σιωπή της αντιπολίτευσης δείχνει την ΣΥΝΕΝΟΧΗ της αφού από κοινού έφτιαξαν αγάλματα σε κομμουνιστές και μαζί άδειασαν και φέσωσαν τον δήμο μας. 

Άρα εμείς ως τοπικό ΜΜΕ που δεν είμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως δεν έχουμε κανένα δάκρυ για κανέναν που έχει την δική του "ηθική" κρατώντας εμείς την δική μας. 

Το κείμενο απευθύνεται σε όσους δεν "σώζονται" από τις δράσεις "αλληλεγγύης" για τον απλούστατο λόγο πως ΟΛΟΙ μαζί δεν δύναται να πάμε σε καμία περίπτωση. 

Το είδαμε και χθες σε μια απλή δράση για το περιβάλλον όπου δεν συμμετείχαν όσοι έχουν τις δικές τους συλλογικότητες και θέλουν να δικά τους πρόβατα για να αναδειχθούν κάποτε στο μέλλον σε θέσεις ευθύνης. 

Έτσι μπορεί οι εθελοντές νομικοί να θέλουν να σας σώσουν τα σπίτια από την "κακή" κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους "κακούς" δανειστές μας αλλά δεν θέλησαν να κάνουν ούτε μια ένσταση στον κ. Μινάρδο επειδή δεν ανήκει σε καμία συλλογικότητα, δεν στηρίζει ενεργά την παρούσα διοίκηση και η "αλληλεγγύη" στην κεντροδεξιά αφορά μόνο όσους ενεργά υπηρετούν το κόμμα. 

Συμβαίνει πάντα , θα συμβαίνει για πάντα και το μόνο που απομένει σε όσους θέλουν να υπηρετούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα είναι να καταδεικνύουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας. 

Αυτών που σας "έσωσαν" από τα μνημόνια, αυτών που ενδιαφέρονται για τους μισθούς και τις συντάξεις σας , αυτών που θα ανατρέψουν τον καπιταλισμό και την Αστική Δημοκρατία που τους πληρώνει! 

Γεμίσαμε "επαναστάτες" υπηρέτες ενός αδηφάγου κράτους που μας στοιχίζει πλέον περί τα 100 δισ. ευρώ τον χρόνο για όσους δεξιούς θεωρούν πως μειώθηκε η κρατική σπατάλη την ώρα που αυξήθηκε! 

Η πανδημία θα τελειώσει και θα πάμε και πάλι στα 95 δισ. ευρώ θα πουν όσοι δεν βλέπουν πως και η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτιμάει την χρεοκοπία της χώρας για να μην θίξει τους ψηφοφόρους - πελάτες της. 

Και επειδή ενναλακτική δεν υπάρχει θα περιμένουμε την νέα χρεοκοπία έτσι ώστε να κάνουν την "βρώμικη" αλλά απαραίτητη για την σωτηρία της χώρας δουλειά οι "κακοί" δανειστές μας και η τρόϊκα που έγινε θεσμός για να ηχεί καλύτερα στα αυτιά όσων επιλέγουν να ψηφίζουν αριστερά για να διατηρήσουν τις δεξιές καπιταλιστικές τους συνήθειες. 

Εάν το καλό της πόλης ήταν οι "αγώνες" για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία και η συνεχιζόμενη κακοδιαχείριση των οικονομικών τότε γιατί ανησυχούν που σε πέντε χρόνια χιλιάδες θα περνάνε από εδώ για να επισκέπτονται το Ελληνικό; 

Όσοι θεωρούν πως ο κόσμος θα σταματήσει για να "βολευτούν" είναι σαφές πως ο κόσμος δεν θα σταματήσει και πως ο καθένας θα πληρώσει τις επιλογές τις οποίες κάνει. 

Αυτές θα πληρώσουν και οι "αδελφοί" Παλαιστίνιοι , αυτές πλήρωσαν οι "αδελφοί" Σέρβοι και αυτές πληρώσαμε και εμείς με τα μνημόνια. 

Γιατί οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι δεν ήταν ποτέ Αμερικανάκια , γιατί οι Εβραίοι από κυνηγημένοι πέτυχαν και είναι οι ίδιοι κυνηγοί επειδή έκαναν τις σωστές επιλογές κάθε φορά που το κράτος τους κινδύνευε. 

Το να γίνεις Παλαιστίνιος , Κουβανός , ή Ρώσος δεν είναι κάτι το δύσκολο το να γίνεις Ισραηλινός ή Αμερικανός θέλει δουλειά κάτι που βέβαια εμείς δεν θέλουμε και παραμένουμε "αλληλέγγυοι" διαχρονικά αλλά με τα λεφτά άλλων! 

Σιώπησε και η Εκκλησία μας για να καταδικάσει τους "αιρετικούς" Ισραηλίτες ή να κατακεραυνώσει τους ισλαμιστές Παλαιστίνιους αλλά πολλά ζητάμε σε μια κοινωνία που αδυνατεί να ξεχωρίσει τον θύτη από το θύμα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: