ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Συμβαίνει Τώρα: Στο Αθλητικό Κέντρο Χαλικάκι ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Συμβαίνει Τώρα: Στο Αθλητικό Κέντρο Χαλικάκι ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης

 


Αφιερωμένες οι φωτογραφίες σε όσους λένε πως ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης δεν "κινείται" και δεν έχει επαφή με τους αθλητικούς χώρους της πόλης. Η ώρα είναι περασμένες οκτώ και φυσικά εμείς που έχουμε μάτια παντού σας παρουσιάζουμε μια αλήθεια που σε πολλούς δεν αρέσει. 

Όχι δεν ήμασταν στο σημείο αλλιώς θα σας ενημερώναμε και για τον λόγο της επίσκεψής του. Αυτό που γνωρίζουμε και σας έχουμε παρουσιάσει είναι πως στον χώρο έχουν γίνει και συνεχίζονται να γίνονται συντηρήσεις αφού οι "ενεργοί" είχαν εγκαταλείψει τον πανέμορφο αυτό χώρο. 

Μπράβο στο δήμαρχο που εμπιστεύεται κυρίως τα δικά του μάτια και επισκέφθηκε τον χώρο και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά. Το θέμα θα δείτε για ακόμη μια φορά μόνο σε εμάς αφού κάποιοι βολεύονται με τους ΜΥΘΟΥΣ που θέλουν να συντηρήσουν. 

Ευχαριστούμε και την "φωτογράφο" που αθλείται στον χώρο και δεν διέφυγε της προσοχής της,  η παρουσία του δημάρχου της πόλης μας. 


Και βέβαια στη φωτογραφία μπορείτε να διακρίνετε συνδημότες μας με ενεργή συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα της πόλης . 



Και βέβαια ως φίλαθλοι του ΓΣΗ ζητάμε τουαλέτες και αποδυτήρια για τους αθλητές μας,  που μας χαρίζουν εδώ και δεκαετίες μετάλλια και διακρίσεις σε σειρά ολυμπιακών αθλημάτων. Βλέπουμε πως ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννόπουλος έχει πάρει "ζεστά" τον ρόλο του και βλέπουμε έργο το οποίο και αναδεικνύουμε σε πείσμα όσων κάνουν πως δεν βλέπουν πως μετά από χρόνια αδράνειας κάτι αλλάζει. Ευτυχώς που τα σωματεία και οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτά το βλέπουν όπως και οι δημότες μας που αθλούνται για τους "ενεργούς" που μονίμως γκρινιάζουν ξιδάκι! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: