ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Η αλλαγή του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ με ποινές χάδια για κάθε  λογής ποινικό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Την ώρα που οφειλέτες του δημοσίου οδηγούνται στις φυλακές αποφυλακίζουν με τον νόμο Παρασκευόπουλου ποινικούς που μπορούν να σκοτώσουν τον οιοδήποτε για μερικά ευρώ. Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να αλλάξει όλα τα κακώς κείμενα που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση που άλλωστε στα εκλογικά κέντρα των φυλακών σαρώνει. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ως κοινωνία και να μην "πέφτουμε από τα σύννεφα" κάθε φορά που ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ αφαιρεί μια ανθρώπινη ζωή ντυμένος τον μανδύα του ανθρωπιστή που τάχα η κοινωνία τον έχει στο περιθώριο. Τα ΜΜΕ οφείλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης για πάταξη της εγκληματικότητας και να βοηθήσουν με τα ρεπορτάζ τους ώστε να μπουν κάμερες παντού. Σύντομα οι δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά θα συλληφθούν και θα λογοδοτήσουν. Η κοινωνία οδηγείται στα "άκρα" αφού ουδείς επιθυμεί να παραδώσει σε ΚΤΗΝΗ οτιδήποτε του ανήκει και έχει δουλέψει σκληρά για αυτό. Πορεία για την άτυχη 20χρονη δεν θα κάνει κανείς αφού αυτή δεν υπήρξε δολοφόνος όπως ο Δημήτρης Κουφοντίνας αλλά μια μάνα που μεγάλωνε το 11 μηνών κοριτσάκι της. Μπράβο για την επικήρυξη θα πρέπει να ακολουθείται σε όλες τις ανθρωποκτονίες αφού βοηθάει στο να ανοίξουν στόματα και να καταγγείλουν στις αρχές βαριά παραβατικούς. 

  • Ανησυχούμε που δεν ακούμε εξελίξεις για την στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ όπως ανησυχούσαμε και δικαιολογημένα από το αποτέλεσμα για την ατιμωρησία και στην περίπτωση της δολοφονίας του συναδέλφου και φίλου Σωκράτη Γκιόλια. Στη δεύτερη περίπτωση ίσως κάποιοι από τους συμμετέχοντες να είναι φυλακή για αντίστοιχα αδικήματα αλλά το γεγονός πως η δολοφονία του μένει ανεξιχνίαστη οδηγεί στο να αποθρασύνονται ποινικοί που έκαναν και κηρύγματα υπέρ στυγνών τρομοκρατών. Η κοινωνία προφανέστατα στηρίζει την Αστική Δημοκρατία και την Ελληνική Αστυνομία παρά τις ατέλειές της. Εάν είχαμε άλλη ΕΛ.ΑΣ προφανέστατα και η τρομοκρατία θα ήταν άγνωστη λέξη. 

  • Τα έργα που γίνονται στην πόλη δεν είναι μακέτα ας το αντιληφθούν όσοι το 2023 θα διεκδικήσουν την ψήφο μας να μην παρασύρονται από αντιπολιτευτικό οίστρο που τους εκθέτει στα μάτια των δημοτών μας. Στο πλαίσιο που έχουν ορίσει οι πολλοί με την ψήφο τους και που λέει πως ο κρατισμός είναι ο βασικός πυλώνας η διοίκηση τα πάει θαυμάσια. Εμείς που δεν είμαστε αυτού του δόγματος αναδεικνύουμε ό,τι θετικό για την πόλη γίνεται χωρίς παράλληλα να παρεκκλίνουμε από την βασική μας αρχή που επιθυμεί λιγότερο κράτος- δήμο και περισσότερο ιδιώτη. Ιδιώτη όχι κρατικοδίαιτο που θα παρέχει καλύτερες και οικονομικότερες υπηρεσίες στους πολλούς. 

  •  Στις 24 Μαίου ανοίγουν και τα γυμναστήρια για όσους δικαιολογημένα φώναζαν αφού έχουν ανοίξει ήδη τα πάντα! 

  • Τα ΕΛΤΑ θα φύγουν από την πόλη μας έως το τέλος του 2022 λόγω κόστους όπως λόγω κόστους έμεινε και χωρίς εφορία η Αργυρούπολη και εξυπηρετείται από την δική μας ΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: