ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στο δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Στο δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου

 


Και η κα Ανδρούτσου ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία στο δημαρχείο Αγίου Δημητρίου αποδεικνύοντας πως δεν "πούλησε" το Κίνημα και μένει πιστή σε όσα ο "μεγάλος ηγέτης" Ανδρέας Παπανδρέου έμαθε στους Πασόκους επί 30 σχεδόν έτη. 

Ο λαϊκιστής που κατέστρεψε την Ελλάδα δεν είχε αφήσει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ που να μην τον είχε φίλο και ας μην κάνουν στο ΚΙΝΑΛ πως δεν κατανοούν πως η στάση τους αποτελεί ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ για όσα ωραία μας έλεγαν για τους ΦΟΝΙΑΔΕΣ των ΛΑΩΝ Αμερικανούς και Εβραίους! 

Βέβαια όταν έπιασαν καρέκλες οι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ του ΠΑ.ΣΟ.Κ άλλαξαν ρότα αναγκαστικά αφού κατάλαβαν πως το να έβγαιναν από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ θα τους οδηγούσε στο να έχουν την τύχη όλων των δικτατόρων και στυγνών εγκληματιών που θαύμαζαν όπως Χότζα, Καντάφι, Τσαουσέσκου, κ.ο.κ 

Μάλιστα τα απολειφάδια του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη έβγαλαν και ανακοίνωση πως κακώς εμπλέκεται ο δήμαρχος στην εξωτερική πολιτική λες και τα σούργελα του ΠΑ.ΣΟ.Κ τα άκουγε κανείς και όταν είχαν θέσεις ευθύνης. 

Σιγά μην φοβηθούν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλίτες τους κλέφτες Πασόκους που παρέμειναν πιστά σκυλιά του ΝΑΤΟ και παρείχαν κάθε δυνατή διευκόλυνση ώστε να καταπνιγεί η τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και να εδραιωθεί το κράτος του Ισραήλ που στη χθεσινή του ανακοίνωση το ΚΙΝΑΛ μνημονεύει. 

Η εξίσωση θύτη και θύματος προφανώς και δεν πείθει κανέναν συνδημότη μας απλώς αποκαλύπτει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων θεωρούν πως υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Παλαιστινιακού λαού ως μέλη του ΝΑΤΟ! 

Δεν είναι εποχές να πουλάς σανό και για αυτό το ΚΙΝΑΛ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές εάν δεν αλλάξει ηγεσία θα κινδυνεύσει να μπει στη Βουλή! 

Το "πατριωτικό" ΠΑ.ΣΟ.Κ προφανέστατα και είναι στο πλευρό της Παλαιστίνης είτε με ΦΑΤΑΧ είτε με ΧΑΜΑΣ αφού άλλωστε μεγαλύτερος λαοπλάνος από τον Αραφάτ που στήριζε στα κρυφά την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και δημόσια μιλούσε για ΕΙΡΗΝΗ δεν υπήρχε. 

Το λένε τα ντοκουμέντα που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς το Ισραηλινό κράτος, δεκάδες έγγραφα , υποκλαπείσες συνομιλίες αλλά και το γεγονός πως στη σημερινή κυβέρνηση της Παλαιστίνης δεν λείπουν οι οπαδοί και τα στελέχη του τάχα μετριοπαθή Γιασέρ Αραφάτ. 

Εμείς ως μέσο κατανοούμε όσους θεωρούν πως οι Παλαιστίνιοι έχουν αδικηθεί εάν μας εξηγούσαν από ποιον ευνοήθηκαν οι Εβραίοι . 

Γιατί μόνοι τους και ξυπόλητοι στην αρχή πέτυχαν το 1948 ένα θαύμα και ακόμα και σήμερα που είναι πανίσχυροι έχουν απέναντί τους κράτη που προϋπήρχαν και που αποδυναμώνονται όσο το Ισραήλ δυναμώνει. 

Και δυναμώνει γιατί οι Ισραηλίτες ξέρουν και πολεμούν και όχι βέβαια επειδή είναι πλούσιοι όπως κάποιοι αφελείς θεωρούν. 

Άμα κάποιος θεωρεί πως ο Γιασέρ Αραφάτ έλυσε το Παλαιστινιακό πρόβλημα με την στάση του ας κοιτάξουν την κατάντια του Παλαιστινιακού λαού που δεν κατανοεί πως η εμμονή του στην καταστροφή του Ισραήλ το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε όλεθρο. 




Διάλογος με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ δεν μπορεί να γίνει ας το καταλάβουν καλά όσοι σήμερα κλαίνε υποκριτικά για τα θύματα της Παλαιστίνης αλλά δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ποτέ τα διαχρονικά εγκλήματα όσων ηττήθηκαν και θα συνεχίζονται να ηττώνται από ένα κράτος που ο λαός του έχει κατανοήσει πως σε αυτό τον κόσμο ουδείς θα σε βοηθήσει εάν δεν πολεμήσεις ο ίδιος για την πατρίδα σου. 

Οι κυνηγημένοι Εβραίοι πέτυχαν επειδή δεν περιμένουν ΚΑΝΕΝΑΝ να πολεμήσει για αυτούς ,πολεμάνε οι ίδιοι και το κάνουν καλά και έχουν κάθε δικαίωμα να μην θέλουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με όσους εξαπολύουν πυραύλους εναντίον αμάχων. 

Η θέση της χώρας είναι δίπλα σε όσους υπηρετούν τον δυτικό πολιτισμό και όχι βέβαια στο πλευρό τρομοκρατών. Όποιος θέλει να "βοηθήσει" τους Παλαιστίνιους στον αγώνα τους ας καταταγεί στην Χαμάς αφού με διάλογο και με συνομιλίες ουδείς θα σου χαρίσει όσα κερδήθηκαν από την άλλη πλευρά με πόλεμο και με πολύ αίμα. 

Επειδή από "μαϊμού" Εθνικιστές και "πατριώτες" γεμίσαμε και εμείς ως χώρα όποιος θεωρεί πως η Κύπρος ή η Βασιλεύουσα είναι κοντά ας πολεμήσει και ας δεχθεί το όποιο αποτέλεσμα. 

Ένα αποτέλεσμα που προφανέστατα είναι γνωστό και για αυτό ουδείς χωρίς συμμάχους θα θελήσει ποτέ να επιβάλλει το δίκιο μας στους κακούς γείτονές μας. 

Η Παλαιστίνη με αποκλειστική ευθύνη του λαού της έμεινε από συμμάχους και ας έχει απέναντί της τους Εβραίους . Αυτό δεν δείχνει να προβληματίζει όμως όσους χωρίς να έχουν προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στην πατρίδα μας διαχρονικά ζητάνε την καταστροφή της. 

Γιατί προφανώς και εάν δεν ήμασταν μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε σήμερα δεν θα υπήρχαμε στην κατάσταση που είμαστε και ούτε θα είχαμε όσα εδάφη έχουμε. 

Επειδή αυτή την φορά ουδείς θα σταματήσει το Ισραήλ στις επιθετικές του ενέργειες που δεν θα περιοριστούν στο κράτος της Παλαιστίνης όσοι είναι "αλληλέγγυοι" ας βοηθήσουν ουσιαστικά όπως έχουν κάνει στο παρελθόν αρκετά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων. 

Άλλωστε εμείς τιμούμε και όσους μάχονται για τις λάθος Ιδέες αλλά δεν κατανοούμε γιατί ένας τρομοκράτης ζητάει την επιείκεια ενός συστήματος που τάχα παλεύει για να καταστρέψει. 

Οι χθεσινές συλλήψεις στα επεισόδια έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ καταδεικνύει ποιοι ακριβώς πολεμάνε και κυρίως γιατί. 

 Τέλος επειδή τα ορφανά του Στάλιν της πόλης τους έπιασε ο πόνος να τους θυμίσουμε πως η ΕΣΣΔ αναγνώρισε πρώτη το Ισραήλ κατανοώντας πως όσο κυνήγησε τους Εβραίους τους κυνήγησε τώρα έγιναν ισχυροί και θα την καταστρέψουν όπως και την κατέστρεψαν! 

Το μήνυμα το έχει πάρει και η σημερινή Ρωσία του Πούτιν που δεν θα τολμήσει να εμπλακεί αλλά λεκτικά θα καταδικάζει την ισοπέδωση που θα ακολουθήσει αφού η Χαμάς θέλησε να χτυπήσει ένα ΛΙΟΝΤΑΡΙ πετώντας τους πέτρες! 

Και βέβαια όταν το λιοντάρι τραυματίζεται επιφανειακά είναι πιο επικίνδυνο! 

Δείτε και το βίντεο για να μην έχετε αυταπάτες πως η Φατάχ με την Χαμάς διαφέρουν σε κάτι πέρα του γεγονότος πως η Φατάχ αντιλαμβάνεται πως χωρίς την Δύση ούτε μια λωρίδα της Γάζας δεν θα είχαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: