ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ουδετερότητα σε περίοδο πολέμου ευνοεί τον ισχυρό για όσους θεωρούν πως με ευχολόγια θα σταματήσουν ΜΙΣΗ δεκαετιών

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Η ουδετερότητα σε περίοδο πολέμου ευνοεί τον ισχυρό για όσους θεωρούν πως με ευχολόγια θα σταματήσουν ΜΙΣΗ δεκαετιών

 

Δεν είμαστε αφελείς να μην γνωρίζουμε πως παγκοσμίως οι πολλοί ταυτίζονται με τους ανίσχυρους ακόμα και εάν οι τελευταίοι είναι τρομοκράτες ακόμα και εάν η ΒΙΑ τους οδηγεί τον ΙΣΧΥΡΟ σε βομβαρδισμούς που θα οδηγήσουν το κράτος της Παλαιστίνης σε ακόμα πιο δυσχερή θέση. 

Έτσι ενώ σεβόμαστε όσους θεωρούν πως οι Παλαιστίνιοι τάχα έχουν αδικηθεί από την παγκόσμια κοινότητα δεν κατανοούμε όσους θεωρούν λογικό να γίνουν συνομιλίες ανάμεσα σε ένα κυρίαρχο κράτος και σε ένα κράτος ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

Μας λένε πως άλλο η Φατάχ και άλλο η Χαμάς όσοι επί Ανδρέα Παπανδρέου φώναζαν ΦΟΝΙΑΔΕΣ των ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ αλλά ως εξουσία παρέμειναν στο ΝΑΤΟ και συμμετείχαν ενεργά σε όλους τους σχεδιασμούς του στη Μέση Ανατολή. 

Επειδή οι Εβραίοι δεν θα καμφθούν από τις "διεθνείς αντιδράσεις" που αυτή την φορά είναι και μικρές και αφορούν κράτη παρίες Κίνα, Τουρκία κ.ο.κ ο Γολγοθάς των "αδελφών" Παλαιστινίων θα συνεχιστεί για καιρό έως ότου το κράτος του Ισραήλ καταστρέψει όλους τους θύλακες τρομοκρατίας μέσα στην Παλαιστίνη αλλά όπως "ακούμε" και σε όμορα κράτη! 

Έτσι εάν πραγματικά κάποιος θεωρεί πως οι Παλαιστίνιοι αδικούνται μπορεί να καταταγεί στις τρομοκρατικές ομάδες που το επίσημο κράτος της στηρίζει και χρηματοδοτεί και απλώς να συντριβεί μαζί τους. 

Όποιοι θεωρούν τον Γιασέρ Αραφάτ μεγάλο ηγέτη θα πρέπει να δουν τι πέτυχε και κυρίως πόσο τον "βοήθησαν" όσοι του χτύπαγαν την πλάτη λέγοντας του πως έχει δίκιο και παράλληλα συμμετείχαν στο ΝΑΤΟ και πλήρωναν δισ. ευρώ για εξοπλισμούς σε εταιρίες που δίνουν εξοπλισμό σε όσους μάχονται την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Γιατί ο εξοπλισμός της Παλαιστίνης είναι τρίτης ποιότητας από κράτη παρίες όπως η Ρωσία που δεν ομιλεί και δεν διαμαρτύρεται όπως παλιότερα ξέροντας πως δεν θα την ωφελήσει μια κατά μέτωπο επίθεση στο Ισραήλ. 

Η Χαμάς που πανηγύριζε για τους Δίδυμους Πύργους , οι τρομοκράτες που θεωρούν πως ο Ερντογάν θα τους σώσει θα συντριβούν από έναν ανώτερο Πολιτισμό τον Δυτικό με τον οποίο δεν θέλουν να έχουν σχέση . 

Η Βαρβαρότητα της Ανατολής θα ηττηθεί για ακόμη μια φορά και δεν θα την σώσουν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στον Δυτικό Κόσμο. 

Ο Δυτικός κόσμος σε επίπεδο ηγεσιών είναι ενωμένος και αποφασισμένος να συντρίψει όσους απειλούν τις Αξίες και τα Ιδανικά του. 

Για κάποιους η αξία της ζωής των Παλαιστινίων έχει μεγαλύτερη αξία από αυτές των Εβραίων αφού έτσι και αλλιώς ζηλεύουν το κράτος του Ισραήλ και τον λαό του. Και τον ζηλεύουν γιατί ΜΟΝΟΣ του στάθηκε στα πόδια του και μετά το ολοκαύτωμα απέκτησε ό,τι θα έπρεπε να έχει αιώνες αφού κατανόησε πως εάν δεν σωθείς μόνος σου ΟΥΔΕΙΣ θα σε σώσει. 

Αυτό θα πρέπει να καταλάβουν και όσοι εν Ελλάδι περιμένουν να πολεμήσουν άλλοι για εμάς , και να πάρουν την Βασιλεύουσα για να μας την δώσουν! 

Αυτά δεν γίνονται. Χαιρόμαστε που η Ελλάδα είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας αλλά ανησυχούμε που οι Ισραηλίτες δεν μας έχουν κατατάξει στους συμμάχους τους αφού ηλίθιοι δεν είναι βλέπουν το ΜΙΣΟΣ εναντίον τους και τον αντισημιτισμό που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία. 

Ως άτομα έχουμε εγκαταλείψει χρόνια τις θεωρίες συνωμοσίας έχουμε καταδικάσει τον κεκαλυμμένο αντισιωνισμό που στην ουσία είναι αντισημιτισμό   και ανησυχούμε που σύντομα χιλιάδες παλαιστίνιοι πρόσφυγες θα κατακλύσουν τα εδάφη μας! 

Ακόμα και εάν συμμετείχαμε στρατιωτικά στο πλευρό της Παλαιστίνης ακόμα και εάν όλη η Ε.Ε έπραττε το ίδιο η ΗΤΤΑ ήταν σίγουρη. Το κράτος του Ισραήλ που είναι μικρό σαν το δικό μας σε πληθυσμό πέτυχε , όπου απέτυχαν τόσα άλλα. 

Έχει αναπτύξει εθνικιστικά αντανακλαστικά τέτοια που το καθιστούν σχεδόν άτρωτο και δεν υπολογίζει ούτε την μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη προκειμένου να παράσχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο λαό του. 

Σε έναν λαό που κατάφερε και επιβίωσε από τα κρεματόρια των Ναζί και επομένως οι φασίστες της Χαμάς δεν έχουν καμία τύχη όσες σβάστικες και όσα σφυροδρέπανα και εάν υψώσουν για να τον τρομάξουν. 

Ο Δυτικός κόσμος θα νικήσει , αυτόν εκπροσωπεί το Ισραήλ στη Μέση Ανατολή και για τον λόγο αυτό στο πλευρό της Παλαιστίνης θα συνταχθούν μόνο κράτη -παρίες που απειλούν την παγκόσμια Ειρήνη. 

Η Κίνα αντί να απολογείται για την πανδημία και τις τεράστιες ευθύνες της βγήκε να κατηγορήσει τις ΗΠΑ που δεν συμμετέχουν σε κοινό ψήφισμα που θα υποχρεώνει το Ισραήλ να σταματήσει να πολεμάει όσους του ρίχνουν ρουκέτες επειδή θεωρούν πως αδικούνται! 

Εντάξει βάζοντας την χώρα μας στη θέση του Ισραήλ εάν οι Έλληνες είχαν την ισχύ του σήμερα δεν θα υπήρχε Παλαιστίνη! Θέλουμε όπως όλοι οι λογικοί άνθρωποι να τελειώσει αυτός ο πόλεμος αλλά περισσότερο θέλουμε να παταχθεί η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ όλων όσων πολεμούν τον ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και σε αυτό τον αγώνα εμείς εκπτώσεις δεν κάνουμε. 

Χαιρόμαστε που ο Ισραηλινός λαός δείχνει τέτοια αποφασιστικότητα στην εξάλειψη τρομοκρατών και καλούμε όλα τα δυτικά κράτη να αντιμετωπίσουν από κοινού με το Ισραήλ όσους δεν αντέχουν στα ρούχα της Δημοκρατίας και βαπτίζουν τον φασισμό τους εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. 

Μπορεί η Παλαιστίνη να μη θέλει να υπάρχει το κράτος του Ισραήλ όπως και εμείς μπορεί να θέλουμε να μην είχαμε αυτούς τους γείτονες αλλά προφανέστατα και κάνεις πόλεμο για να κατοχυρώσεις εδάφη και δεν εξοπλίζεις τρομοκρατικές συμμορίες. 

Οι εδώ συμμορίτες βλέπουν στους τρομοκράτες και στον "αγώνα" τους την δική τους ΗΤΤΑ και θα γεμίσουν τις πλατείες της "αγανάκτησης" αφού διαχρονικά δεν τους αφορά το αίμα των Εβραίων αλλά μόνο όσων αντιμάχονται ό,τι αυτό το κράτος εκπροσωπεί. 

Ευχόμαστε λοιπόν στο κράτος του Ισραήλ να πετύχει να απομακρύνει και άλλο από γύρω του όσους το απειλούν και βέβαια όσοι ρίσκαραν θα πρέπει να υποστούν και τις συνέπειες των πράξεων τους. Η απώλεια νέων εδαφών είναι δεδομένη όσο η αδιαλλαξία φανατικών τους οδηγεί στην ψευδή αίσθηση πως όλος ο κόσμος είναι μαζί τους! 

Τελικά μαζί τους προς το παρόν είναι τα γνωστά κράτη παρίες και όσοι δεν θα πολεμούσαν ούτε για την δική τους ΠΑΤΡΙΔΑ πόσο μάλλον για μια ξένη όπως η Παλαιστίνη. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: