ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο στόχο των αυτόκλητων υπερασπιστών της "νομιμότητας" του "Ρουβίκωνα" οι δήμαρχοι Αλίμου και Ηλιούπολης - Θεωρούν πως όλο το πολιτικό σύστημα υπηρετεί συμφέροντα και μόνο οι ίδιοι βλέπουν το "καλό" της κοινωνίας!

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Στο στόχο των αυτόκλητων υπερασπιστών της "νομιμότητας" του "Ρουβίκωνα" οι δήμαρχοι Αλίμου και Ηλιούπολης - Θεωρούν πως όλο το πολιτικό σύστημα υπηρετεί συμφέροντα και μόνο οι ίδιοι βλέπουν το "καλό" της κοινωνίας!



Σαν Τάγμα Εφόδου, μέλη της "αναρχικής" Συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" εισέβαλαν πριν μερικές ώρες στο δημαρχείο της πόλης μας πετώντας τρικάκια και φεύγοντας πριν προλάβει η αστυνομία να επέμβει.

Αφορμή για την ενέργειά τους αυτή ήταν η δήθεν προάσπιση του Υμηττού από την τσιμεντοποίηση που σύμφωνα με τα μέλη που ακολουθούν την πολιτική του "Ρουβίκωνα" επιχειρείται στον Υμηττό με το νέο Προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξή του. 

Το άρθρο με το οποίο συνοδεύουν στη σελίδα τους στο διαδίκτυο την δράση τους επεξηγεί ή έτσι θεωρούν την εισβολή στο χώρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης που δεν φυλάσσεται αφού και επί δημαρχίας Βαλασόπουλου μέλη του "Ρουβίκωνα" είχαν εισβάλλει ως αυτόκλητοι υπερασπιστές  εργαζόμενου  που είχε ατύχημα κατά την διάρκεια της εργασίας της. 

Στο άρθρο τους επιχειρούν να ταυτίσουν τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές της ΝΔ αλλά δεν εξηγούν πως επί ΣΥΡΙΖΑ έφευγαν μετά τις δράσεις τους στη Βουλή με ΤΑΧΙ ενώ επί ΝΔ έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία σε μέλη τους με στοιχεία που οι εμπλεκόμενοι θεωρούν αστεία και που από όσα εμείς ως μέσο γνωρίζουμε ( δεν έχει γίνει ακόμα  φέιγ βολάν η δικογραφία ) τείνουμε με συμφωνήσουμε με μία συλλογικότητα που πρέπει να κριθεί και για εμάς για τις πράξεις της και όχι για τις ιδεοληψίες της. 

Η σημερινή τους στάση και το κείμενό τους που βρίθει ανακριβειών , ψεμάτων και θεωριών συνωμοσίας δείχνει πως αντιλαμβάνονται την νομιμότητα και προφανώς τους κάνει απεχθείς στην συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση πως η "αναρχική" συλλογικότητα επικαλείται απόφαση της Αστικής Δικαιοσύνης για το ΚΥΤ καθώς και το γεγονός της τάχα προάσπισης ευρωπαϊκών συνθηκών την ώρα που έχουν δείξει πως η σχέση τους με τον δυτικό κόσμο είναι πιο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ και από την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" του Πούτιν. 

Με την σημερινή τους θέση και το άρθρο που "δικαιολογεί" την "ακτιβιστική" δράση τους θεωρούμε πως δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ με τον πολιτικό χώρο που εκφράζει τις ίδιες ακριβώς απόψεις και ομιλούμε βέβαια για τους Ρωσοτσολιάδες κόκκινου ή μαύρου χρώματος που διαφημίζουν μια κοινωνία που ουδεμία σχέση έχει με όσους πολέμησε ο Μπακούκιν ο οποίος εξορίστηκε επειδή δεν υπηρέτησε την ΧΟΥΝΤΑ τους. 

Τους καλούμε να ενταχθούν στις τάξεις της κομμουνιστικής Αριστεράς αφού δεν έχουν άλλωστε και κάτι που να τους χωρίζει. Μάταια αναζητούν "επαναστάσεις" και λαϊκή συμμετοχή σε δράσεις που ουδεμία σχέση έχουν με όσα διαχρονικά πρεσβεύει ο Ελληνισμός. 

Οι δήμαρχοι που κατηγορούν εκλέγονται από τον λαό και παλεύουν για το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα , δεν εισέβαλαν με τη ΒΙΑ και δεν κατέλαβαν χωρίς ψήφο τα αξιώματά τους και καλούνται να λύσουν προβλήματα και όχι να μοιράζουν ευχολόγια. 

Ο "Ρουβίκωνας" προφανώς και η "ηγεσία" του αποφάσισαν να μας δείξουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε ποιο χώρο κινούνται για να μην έχουμε και εμείς οι "αδαείς" καμία αμφιβολία γιατί συγχρωτίζονταν με ποινικούς σε παρουσιάσεις βιβλίων και γιατί δεν είχαν τίποτα να πουν για το έγκλημα της Marfin και για όσα ακόμα ακολουθήσουν εάν η Πολιτεία δεν καταλάβει επιτέλους πως οι "αυτόκλητοι" σωτήρες που δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία δεν είναι μόνο επικίνδυνοι για το καθεστώς αλλά για τις ίδιες τις ζωές μας. 

Και βέβαια η στοχοποίηση δημοσιογράφων από την "αναρχική" συλλογικότητα που συνεχίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα αποτελεί για εμάς τρανή απόδειξη πως και άλλαξαν και ονειρεύονται θέσεις ευθύνης χωρίς την λαϊκή συγκατάθεση. 

Ακούγαμε με ενδιαφέρον κάποτε τις ραδιοφωνικές  εκπομπές τους στην ERT OPEN 106.7 όπου  συμμετείχαν  χωρίς ποτέ ουδείς δημοσιογράφος να τους ασκήσει την οιαδήποτε ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ σε ό,τι παρουσίαζαν και ήταν η δική τους "αλήθεια" και βέβαια οι ίδιοι βλέποντας πως όσα πρεσβεύουν δεν έχουν παρά ελάχιστη αποδοχή αποχώρησαν και ακολουθούν ένα δρόμο που έχει περάσει προ πολλού την λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από τον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Τους καλούμε να αναθεωρήσουν την στάση τους αφού ουδείς δικαιούται να επιζητά την εύνοια ή την επιείκεια ενός καθεστώτος που θέλει να ανατρέψει. 

Η Αστική μας Δημοκρατία δεν δικάζει κανέναν για τις Ιδέες του αλλά για τις πράξεις του και κυρίως για την δράση του. Ποιο μήνυμα λοιπόν περνάνε στην κοινωνία όταν μέλη τους  παρευρίσκονται σε παρουσίαση βιβλίου γνωστού ποινικού;  

Είναι αφελείς και δεν γνωρίζουν την δράση του; Δεν ξέρουν πως έχει συμμετοχή σε δολοφονίες; Μήπως θεωρούν πως θα τους σώσουν επίορκοι αστυνομικοί; Τους επόμενους μήνες και επειδή είναι θέμα τιμής για κάποιους που έχουν χάσει από τις εγκληματικές ενέργειες των "φίλων" τους θα αναγκαστούν να πάρουν θέση ΔΗΜΟΣΙΑ για όσα προβληματίζουν όσους ακόμα και αναρχικούς βλέπουν πως δεν μπορεί ο κόσμος να γίνει καλύτερος από δήθεν ιδεολόγους με στενές σχέσεις με ποινικούς - δολοφόνους. 

Ας μη θεωρούν πως το "Αλήτες - Ρουφιάνοι- Δημοσιογράφοι" έχει γίνει κτήμα από τα εκατομμύρια που επιλέγουν να ενημερώνονται από αυτούς όχι επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή αλλά επειδή όσο "ψεκασμένοι" και εάν είναι βλέπουν ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΥΓ: Λυπηρό που καμία δημοτική παράταξη δεν έχει βγάλει ανακοίνωση καταδίκης της σημερινής εισβολής στο δημαρχείο της πόλης μας δικαιώνοντας την πάγια θέση του ιστολογίου μας πως η πόλη μας είναι ανεκτική σε κόκκινο και μαύρο φασισμό.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: