ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ομάδα που φιλοξενεί απόψεις ΦΑΣΙΣΤΩΝ φιλοξενεί και δημοσιεύσεις απατεώνων που αναζητούν χήρες γυναίκες για να κάνουν "δωρεές" χιλιάδων ευρώ !

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Η ομάδα που φιλοξενεί απόψεις ΦΑΣΙΣΤΩΝ φιλοξενεί και δημοσιεύσεις απατεώνων που αναζητούν χήρες γυναίκες για να κάνουν "δωρεές" χιλιάδων ευρώ !

 


Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν αφελείς που θα επικοινωνήσουν αφού είναι οφθαλμοφανές πως πρόκειται για διαδικτυακή απάτη. 

Αλλά προφανέστατα και κανείς εκ των διαχειριστών δεν έδωσε σημασία τους ενδιαφέρει μόνο να αποκλείουν όσους αναρτούν για να σας "ξυπνήσουν" και όχι για να σας "κοιμήσουν"! 

Επικοινωνήσαμε και με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει πολλάκις φορές βγάλει ανακοινώσεις , για να μην στέλνουμε προσωπικά μας στοιχεία σε "φιλάνθρωπους" που επιζητούν πρόσβαση στα δικά μας λεφτά λέγοντας πως θα χρειαστούν ένα ποσό για να μας κάνουν κατόχους ενός "θησαυρού" που αποδεικνύεται "άνθρακας"! 

Και βέβαια παρακάτω βλέπετε και το fake προφίλ που κοινοποίησε την ανάρτηση στην ομάδα που εάν και έχει 10 διαχειριστές ελέγχει μόνο μην αναρτηθεί στην ομάδα καμία ΑΛΗΘΕΙΑ! Και βέβαια επειδή είναι συνηθισμένοι στο "σανό" που πουλάνε ενδεχομένως και να το πίστεψαν! 






Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: