ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και η πόλη μας δεν είναι ΚΑΘΑΡΗ. Για εμάς δεν υπάρχει άλλη ΛΥΣΗ εκτός από την ιδιωτικοποίηση της δομής. Για όσους θέλουν να σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες φταίει η διοίκηση που δεν αξιοποιεί το σπουδαίο δυναμικό της. Είχαμε και τριπλάσιους εργαζόμενους πριν το 2011 αλλά η πόλη και πάλι ήταν βρώμικη και για όσους δεν ήρθαν χθες Ηλιούπολη θυμούνται πως επί Κιντή δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμμάτων . Σακούλες και στα πεζοδρόμια ( όπου υπήρχαν) ή κρέμασμα από τα δένδρα για να μην τα τρώνε οι γάτες. Αυτή την ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ παρέδωσε ο Κιντής στον Θεόδωρο Γεωργάκη και δυστυχώς κάποιους δημοτικούς συμβούλους του ανέδειξε η διοίκηση Αναγνώστου ως μη όφειλε. Έτσι η τετραετία Γιάννη Αναγνώστου δεν πήγε καλά αφού πολλά από τα στελέχη της είχαν ως ινδάλματα χουντικούς και κομμουνιστές. Άλλωστε κανείς σήμερα δεν θα διανοούνταν να κάνει άγαλμα σε έναν κομμουνιστή πουθενά στον δυτικό κόσμο. 

  • Οι εργαζόμενοι του δήμου μας στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ευχαριστημένοι από την νυν διοίκηση και αυτό θα το δείξουν και στις κάλπες του 2023. Ας το καταλάβουν καλά τα ορφανά του Στάλιν θα είναι μονοψήφιοι και το 2023 έχουν τελειώσει από την Ηλιούπολη. 

  • Δίωξη σε μέλη του "Ρουβίκωνα" για ανθρωποκτονία μέσα στο καλοκαίρι , οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Οι υπηρεσίες έχουν κάνει καλά την δουλειά τους από ό,τι μαθαίνουμε και αυτή την φορά θα έχουν αποτέλεσμα μετά από παγίδευση τηλεφώνου ποινικού. Ελπίζουμε να αφορά μεμονωμένο μέλος της οργάνωσης και όχι την ηγεσία της αφού δεν αφορά την γνωστή υπόθεση του Χαμπίμπι αλλά νέα! Για τον 36χρονο άλλωστε Αιγύπτιο τα μέλη του Ρουβίκωνα έχουν δώσει εξηγήσεις και θεωρούμε πως θα πείσουν και τις Αρχές.  Άλλωστε δεν κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία και δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από "μαρτυρίες" ανθρώπων που στις δικαστικές αίθουσες έχουν μειωμένη αξιοπιστία. Τώρα για την νέα υπόθεση τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. 

  • Αρκετοί θεωρούν επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης το άνοιγμα εκ νέου της υπόθεσης της Marfin. Λάθος κάνουν και θα διαψευστούν στις εκτιμήσεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: