ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό


  • Θλιβερά και εξοργιστικά όσα διαδραματίστηκαν χθες στη Νέα Σμύρνη. Πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να καθαρίσει την "Κόπρο του Αυγείου" που ταλανίζει τον αθλητισμό και απομακρύνει τους υγιείς φιλάθλους από τα γήπεδα. Χθες βέβαια το παιχνίδι στα χαρτιά ήταν χωρίς φιλάθλους κάτι που δεν απέτρεψε βέβαια τους χούλιγκανς να δώσουν το δικό τους κακόγουστο show , με την ανοχή όλων όσων είχαν την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα. Για αυτά που θα πρέπει να μας αφορούν και εννοώ τα αγωνιστικά η ομάδα της Ηλιούπολης στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και αδικείται από το ισόπαλο αποτέλεσμα.
  • Οι εργάτες της καθαριότητας δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς κάθε Δευτέρα αφού οι βάρδιες που βγάζουν κάθε Σαββατοκύριακο από το αποτέλεσμα κρίνονται ανεπαρκείς. Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για τις φωτογραφίες γεμάτων κάδων που μας έστειλαν  από διάφορα σημεία της πόλης, δεν έχουμε την διάθεση σήμερα να δημοσιεύσουμε κάτι από αυτές,  άλλωστε το θέμα δεν πρόκειται να λυθεί όσο οι διοικήσεις εμμένουν στο αποτυχημένο μοντέλο του κρατισμού. Στις κάλπες του 2023 εάν σας δοθεί η δυνατότητα , ψηφίστε παράταξη που προτείνει ιδιωτικοποίηση και εάν δεν υπάρξει τέτοια  καιρός είναι να δημιουργηθεί από όλους εσάς που βλέπετε να βρωμίζουν οι γειτονιές σας. 

  •  Μια χαρά θα πάει η τουριστική σεζόν , αυτό που δεν θα πάει καλά είναι ο περιορισμός  διάδοσης της πανδημίας , εάν δεν προσέξουμε όλες και όλοι μας σε λίγο καιρό,  που υπό την πίεση της οικονομίας ( για εμάς το κόστος από περαιτέρω  εξάπλωση της πανδημίας θα είναι μεγαλύτερο) η κυβέρνηση ανοίγει τα πάντα. Όσοι πίεζαν και ορθώς αφού είδαν τις επιχειρήσεις τους κλειστές για μεγάλο χρονικό διάστημα,  θα πρέπει να τηρήσουν τους κανόνες γιατί η πανδημία σίγουρα θα μας ακολουθεί έως το τέλος του έτους. Η δική μας εκτίμηση και με βάσει όσα διαβάζουμε από διεθνή ΜΜΕ, είναι πως  εάν δεν υπάρξει ενιαία διαχείριση παγκοσμίως,  θα παιδευόμαστε για χρόνια! 

  • Το νέο νομοσχέδιο για την εργασία κινείται προς την σωστή κατεύθυνση , αλλά δεν γνωρίζουμε τι τελικά θα απομείνει από το αρχικό αφού ακούμε πως ήδη άρχισαν οι "εκπτώσεις",  και εμείς τουλάχιστον δεν είμαστε της λογικής να αφήσουμε να υπογραφούν ακόμα 3-4 μνημόνια για να μην θιγούν κακώς νοούμενα κεκτημένα όσων μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. 

  • Γελάνε κάποιοι για το άνοιγμα της υπόθεσης της Marfin θεωρώντας πως δεν θα τιμωρηθεί και πάλι κανείς. Να τους πούμε απλώς πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. 

  • Αναρωτιόμαστε που εξαφανίστηκε ο υβριστής μας και "ειδικός" στο να τρομοκρατεί τους συνδημότες μας για τάχα επικινδυνότητα της υγείας των συνδημοτών μας από το ΚΥΤ στον Υμηττό. Τώρα που ο "αγώνας" ξεκινάει και πάλι θεωρούμε πως έστω διαδικτυακά θα συμβάλλει τα μέγιστα για να απομακρυνθεί το "επικίνδυνο" ΚΥΤ από τον Υμηττό. 

  • Αναρωτιόμαστε  πόσοι από τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" νιώθουν δικαιωμένοι για την ΕΠΙΛΟΓΗ τους το 2019 γιατί έχουμε χάσει κάποιους που προεκλογικά μας έβριζαν ως "αντιδραστικούς" στο "νέο" που έρχεται. Μάλλον "νέο" θεωρούν πλέον τον κ. Σταύρο Γεωργάκη που πασχίζει όπως διαβάζουμε και γελάμε να φέρει επενδύσεις στην πόλη μας. Σε αυτήν που όλες οι δημοτικές παρατάξεις ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ της απομάκρυνσης του ΚΥΤ από τον Υμηττό ! Μάλλον θεωρεί πως υπάρχουν και επενδυτές "ψεκασμένοι" για να "πετάξουν" τα λεφτά τους σε μια πόλη που θέλει να μείνει και χωρίς ρεύμα. Η υπερφόρτωση του δικτύου θα φανεί και το καλοκαίρι με διακοπές για τις οποίες έχει ενημερώσει η ΔΕΗ αλλά μάλλον δεν ανησυχούν οι αυτοδιοικητικοί μας που επιζητούν απομάκρυνση του ΚΥΤ. Και δεν ανησυχούν γιατί όλες και όλοι γνωρίζουν πως δεν θα απομακρυνθεί το ΚΥΤ , και θα αναβαθμιστεί και σε 400αρι . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: