ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά αφού μόνο η γνώση μπορεί να μας βγάλει από τα σημερινά μας αδιέξοδα

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά αφού μόνο η γνώση μπορεί να μας βγάλει από τα σημερινά μας αδιέξοδα


 Ο μεγαλύτερος εχθρός του φασισμού είναι η επιστήμη αφού μόνο αυτή αφήνει το πνεύμα ελεύθερο πέρα από δογματισμούς και μισαλλοδοξίες. 

Και μπορεί οι Χριστιανοταλιμπάν να θεωρούν πως η ΠΙΣΤΗ σώζει αλλά όχι από αυτή την ζωή. Άρα μην πιστεύετε πως ο κορωνοϊός θα περάσει με προσευχή προσέξτε να μην κολλήσετε και κυρίως αποφεύγετε όσους σε πείσμα της επίσημης θέσης και της Ελλαδικής Εκκλησίας εξακολουθούν και σας καλούν σε "επαναστάσεις" κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ανακάλυψαν κάπως αργά αφού "τρέχει" ως μια συμφωνία για έναν ΕΙΡΗΝΙΚΟ κόσμο αμέσως μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και δεν είναι κάτι ΜΥΣΤΙΚΟ. 

Όλοι και όλες γνωρίζουν πως το πιο σημαντικό κομμάτι είναι οι ΗΠΑ που έχουν ηγετική θέση και χωρίς αυτές δεν μπορεί να υλοποιηθεί κανένα όραμα για ασφαλή κόσμο. Επομένως δεν χρειάζονταν να μας το πει ο Χένρι Κίσινγκερ αυτό αφού είθισται διαχρονικά οι αυτοκρατορίες να επιβάλλουν με διάφορους τρόπους τον δικό τους πολιτισμό. 

Το παράδοξο είναι πως εμείς ως κομμάτι του πολιτισμού αυτού αναζητούμε επιστροφή σε μια βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει από τα βάθη των αιώνων η Ανατολή και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία κάτι που είναι εμφανές και στο πρόσφατο κίνημα των τάχα αντιεμβολιαστών. 

Έτσι επιστρατεύουν Αγίους και Προφήτες ερμηνεύοντάς τους κατά το δοκούν για να σας πείσουν να μην "μπολιαστείτε" θεωρώντας πως το εμβόλιο είναι το χάραγμα του Αντιχρίστου! 

Δεν ξέρω τι μπορεί να καταφέρει με την ΠΕΙΘΩ η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό αλλά δεν θεωρώ πως μπορούν να γίνουν "θαύματα" και να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ακόμα και σε θέματα που αφορούν την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. 

Και αυτή μου η πεποίθηση πηγάζει από αυτό που συμβαίνει διαχρονικά όπου πάντα υπάρχουν διαφωνούντες ακόμα και στο εάν η γη κινείται! 

Και δεν είναι θέμα μόνο γνώσεων αφού βλέπεις ακόμα και πτυχιούχους κρατικών κυρίως πανεπιστημίων να θεωρούν μη ασφαλή ένα εμβόλιο τύπου mRNA που δοκιμάζονται εδώ και τρεις δεκαετίες και δεν είναι βέβαια κάτι που έγινε στο πόδι απλώς κάποιοι επιστήμονες έχουν μείνει στον δικό τους Μεσαίωνα! 

Έτσι είναι λογικό να πάμε με τους πολλούς επιστήμονες και τους ιερείς που θεωρούν πως ο εμβολιασμός είναι πράξη Αγάπης προς τον συνάνθρωπο και όχι με όσους έτσι και αλλιώς ενώ υπηρετούν ένα δόγμα το οποίο είναι υπέρ της Παγκοσμιοποίησης φοβούνται και το ξένο και την διαφορετικότητα. 

Τα σύνορα στον δυτικό κόσμο κλείνουν μόνο σε έκτακτες καταστάσεις και αυτή είναι και η μεγάλη του διαφορά με τους "κλειστούς παραδείσους" των κρατών του πρώην Ανατολικού μπλοκ που έκρυβαν ΠΕΙΝΑ , ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Ό,τι θα νικήσουμε και την Covid-19 είναι σχεδόν ΒΕΒΑΙΟ γιατί ο πολιτισμός μας έχει αντιμετωπίσει διαχρονικά και άλλες πανδημίες και σε εποχές που ήταν λιγότερο ισχυρός. 

Οι "μάγοι της Φυλής" δεν έχουν πέραση στις εποχές όπου η ΓΝΩΣΗ αντιμάχεται ακόμα ξεπερασμένα δόγματα και αποτυχημένες ιδεολογίες. 

Το τέλος του κόσμου που ξέραμε δεν είναι κάτι που πρέπει να τρομάζει αφού ο νέος κόσμος που ήδη έχει χαράξει είναι σαφέστατα καλύτερος από ένα χθες γεμάτο διαχωρισμούς , διακρίσεις και ατελείωτους πολέμους. 

Εσείς οι "αγανακτισμένοι" κρατήστε την "αγανάκτησή" σας για τις κάλπες του 2023 και τηρείστε τα μέτρα προστασίας κατά της covid-19 κυρίως για την δική σας ΥΓΕΙΑ γιατί για των υπολοίπων δεν νοιάζεστε έτσι και αλλιώς όπως δεν σας ένοιαζε και εάν η χώρα χρεοκοπούσε άτακτα αφού θεωρείτε πως υπάρχουν "λύσεις" πέρα από την λογική και εξακολουθείτε να έχετε αυταπάτες πιστεύοντας σε "θαύματα" που δυστυχώς δεν αρκεί η ΠΙΣΤΗ για να υλοποιηθούν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: