ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη ...

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη ...



  • Στην ομάδα Ηλιούπολη -ilioupoli στο facebook βλέπουμε πολλούς συνδημότες μας να αναρτούν παράπονα για τα κακώς κείμενα της πόλης. Ανάμεσα σε αυτούς και όσοι μας επέκριναν για την σκληρή κριτική που ασκούσαμε πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ενημερώνοντας τους δημότες μας για το τι σήμαινε η "αλλαγή" που ευαγγελίζονταν όσοι ξεδιάντροπα ακόμα και σήμερα μας αποκαλούν "φασιστική στήλη" επειδή απλώς ασκούμε το λειτούργημά μας. Και βέβαια είμαστε ιδιαίτεροι προσεκτικοί στις διατυπώσεις μας και δημοσιεύουμε μόλις το 10% από όσα γνωρίζουμε με στοιχεία. Γελάμε μάλιστα και όταν κάποιοι "φωτογραφίζουν" πράγματα που συμβαίνουν αλλά δεν μπορούν να αποδείξουν αφού το κύριο μέλημά τους ήταν και είναι πως θα γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη. Ακόμα και η Λαϊκή Συσπείρωση που κάποτε έβγαζε και κανένα θέμα ασχολείται με θέματα που δεν μπορεί να αποδείξει εάν και εξακολουθεί να διοικεί κατά εμάς μέσω των συνδικαλιστών τον δήμο! Μαθαίνουμε μάλιστα πως ενόψει των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό και προκειμένου να μην μείνει κανείς "αστός" που να μην κολλήσει ετοιμάζουν απεργιακές κινητοποιήσεις λες και όταν δεν απεργούν δουλεύει τίποτα σωστά! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τους αντιμετωπίσει και αυτή την φορά μια δημοτική αρχή που έχει πετύχει να κατηγορείτε από πλέμπα και μη εξαιτίας του γεγονότος πως κινείται με βάση του μη δυσαρεστήσουμε και κανέναν! Τα ίδια έκανε και ο Βαλασόπουλος στην δεύτερη θητεία του και όταν κατάλαβε πως με αυτούς τους εργαζόμενους δεν πας πουθενά ή μάλλον όσο τους καλύπτεις πας σπίτι σου ως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ γιατί τα όψιμα δάκρυα των φιλοχουντικών δεν θεωρούμε πως του προσφέρουν και κάτι! Αυτών που υμνούσαν και υμνούν τον "ευπατρίδη" και έβλεπαν μη δημοκρατικό έναν δήμαρχο που στην πρώτη του θητεία στεναχώρησε και κάποιους και μετά θεωρώντας πως δεν υπάρχουν "Βρούτοι" τα παράτησε όλα σε όσους τον εξέθεσαν και τον οδήγησαν σε μια ανέλπιστη ήττα το 2019. Βέβαια οι κάλπες δεν έδωσαν κεντροδεξιό δήμαρχο αλλά έναν πρώην στενό του συνεργάτη αφού οι αλλαγές δεν μπορούν να υλοποιηθούν με όσους συνεργάζονται ακόμα και με ποινικούς προκειμένου να δουν θέση ευθύνης. Δεν θα τους κάτσει και το 2023 ακόμα και εάν δεν είναι υποψήφιος ο Χατζηδάκης με την πολιτική που ακολουθούν πιο πιθανός είναι ο Ψυρρόπουλος παρά οιοσδήποτε από τους δύο και οσονούπω τρεις κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους. 

  • Περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ θα είναι η φετινή κρατική επιδότηση για τον δήμο μας και μην ακούνε ανοησίες. Η αύξηση θα αφορά όλους τους δήμους της χώρας που θα στηριχθούν γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερα από όσα οι διοικήσεις τους φαντάζονται! 

  • Εμείς απλώς διαχειριζόμαστε αναρτήσεις του ιστολογίου ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν γράφουμε για αυτούς αλλιώς 1-2 αναρτήσεις την ημέρα θα τις βλέπατε. Έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ και πριν προλάβουν να βγάλουν την δική τους εφημερίδα τους πρόλαβε ο Καραμαγκάλης! Μπορεί να έχουμε και δύο αφού το ilioupolinews.gr έχει άλλη γραμμή μπορεί να έχουμε και ΜΟΝΟ του Γιάννη και φυσικά του Μανώλη Μανωλακέλλη που βγαίνει χρόνια 

  • Το θέμα είναι να μας διαβάζετε για αυτά που γράφουμε όχι για αυτά που νομίζατε πως είδατε γραμμένα! Δεν είπαμε πως το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ του κ. Κάνδηλα είναι κατά των εμβολιασμών είπαμε και λέμε πως η ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αναρτεί απόψεις "ψεκασμένων" και φασιστών αφού για εμάς προφανέστατα και όποιος βρίζει την Αστική μας Δημοκρατία υπηρετεί ή τον κόκκινο ή τον μαύρο φασισμό ακόμα και εάν δεν έχει αυτή την πρόθεση. Και γενικότερα όποιος είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ έχει πάντα στόχο τους δημοσιογράφους και βέβαια δεν έχουν άλλοθι όσοι τάχα μιλάνε για κακά συστημικά και θεωρούν ενημέρωση το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τις ραδιοφωνικές εκπομπές του πανέξυπνου αλλά φρικτά λαϊκιστή Γιώργου Τράγκα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: