ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο Χαλικάκι ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ , γιατί πάντα από κοντά βλέπεις καλύτερα!

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Χαλικάκι ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ , γιατί πάντα από κοντά βλέπεις καλύτερα!



Επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Χαλικάκι πραγματοποίησε πριν λίγα λεπτά ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλο. 

Φίλη του ιστολογίου και όχι μόνο,  τους φωτογράφισε για λογαριασμό του ιστολογίου μας αφού καθημερινά επισκέπτεται τον χώρο για την ατομική της προπόνηση. 

Ρεπόρτερ δεν είναι  βέβαια για να βγάλει είδηση,  και ούτε μπαίνει στον "πειρασμό" να παίξει ρόλο  διαφορετικό από τα δικά της ενδιαφέροντα. Δεν κάνει  τον τάχα "ενεργό" πολίτη , έχει άποψη την οποία και εκφράζει,  και  η άποψή της πολλές φορές,  είναι διαφορετική με την "γραμμή" αυτού του ιστολογίου σε μια σειρά θεμάτων. 

Έτσι μαθαίνουμε και εμείς οι "έγκλειστοι" κατά τους επικριτές μας τι συμβαίνει σε πολλά σημεία της πόλης! 

Όχι δηλαδή πως αγνοούμε τι συμβαίνει και στους υπόλοιπους αθλητικούς χώρους μας , αφού το πιο ιστορικό σωματείο της Ηλιούπολης ,  αποτελεί διαχρονικά  για εμάς  πηγή πληροφόρησης για τα αθλητικά τεκταινόμενα της πόλης. 

Και βέβαια όπως οι αναγνώστες μας  γνωρίζουν , τις δράσεις του ΠΑΟΔΗΛ που έχουν σχέση με τον αθλητισμό τις βρίσκεται πάντοτε σε αυτό το ιστολόγιο. 

ΥΓ: Στις εγκαταστάσεις αυτές  τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει επιβάλλει η ΓΓΑ για τους αθλητικούς χώρους ,  που μπορεί να δυσκολεύουν πολλούς , αλλά συμβάλλουν στον αγώνα που πρέπει να δώσουμε ΟΛΟΙ μας,  κατά της πανδημίας και υπέρ της Υγείας. 

Αφού ως γνωστόν η ύπαρξη υγείας  αποτελεί βασική προϋπόθεση για να συνεχίσουμε να διαφωνούμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: