ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΙΝΤERPOL –ΕΛ.ΑΣ –Γ.Ε.ΕΘ.Α-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΌ ΣΩΜΑ –ΛΙΜΕΝΙΚΌ ΣΩΜΑ –ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ –ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΙΝΤERPOL –ΕΛ.ΑΣ –Γ.Ε.ΕΘ.Α-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΌ ΣΩΜΑ –ΛΙΜΕΝΙΚΌ ΣΩΜΑ –ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ –ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


Προσπαθώ –προσπαθούμε καθημερινά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας σε κάθε δράση .
Η Δημοτική Αστυνομία Ηλιούπολης δηλώνει παρούσα σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ιδιαίτερης βαρύτητας που θα πραγματοποιηθεί στις 8/9/21. Αισθάνομαι ιδιαίτερα περιχαρής και τυχερός που μου δίνεται η ευκαιρία ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας να συμμετάσχω και να δηλώσω έμπρακτα το παρόν. Η συμμετοχή ειδικότερα των στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς συμμετέχουν ενεργά στην επιχειρησιακή διαχείριση περιστατικών εξαφανίσεων. 

Βασικός εκπαιδευτής θα είναι ο κ. Alain Remue, υψηλόβαθμο στέλεχος της Βελγικής Αστυνομίας και της ΙNTERPOL , επικεφαλής της Διεύθυνσης αγνοούμενων ατόμων της βελγικής αστυνομίας, απόλυτα εξειδικευμένος στη διαχείριση περιστατικών ανηλίκων και ενηλίκων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα του Προγράμματος που υλοποιεί για τα Δικαιώματα, την Ισότητα και την Ιθαγένεια και εντάσσονται στο έργο RADAR (REC-AG-2019 / REC- RDAP-GBV-AG-2019).

Με Εκτίμηση 

Κόκλας Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: