ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ελπίζουμε να είναι φωτομοντάζ!

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ελπίζουμε να είναι φωτομοντάζ!


 Όχι πως δεν τους είχαμε ικανούς αλλά όχι και έτσι... Θα θέλαμε πάρα πολύ (αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της παρακμής) να μας έχουν στείλει φωτογραφία προϊόν μοντάζ στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. 

Άλλωστε και η ηλεκτρονική  διεύθυνση του αποστολέα  δεν παραπέμπει σε κάποιον που θα ήθελε να καταγγείλει κάτι σοβαρό ,  έστω "καλυπτόμενος" από ένα τοπικό ΜΜΕ , που έχει αποδείξει πως τηρεί το δημοσιογραφικό απόρρητο και στα δύσκολα. 

Η δική μας αρχική εκτίμηση είναι πως η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ (καλό ομολογουμένως) αλλά κάνουμε την ανάρτηση για να μην θεωρεί ο αποστολέας της , πως θα μπορούσε και στο μέλλον να μας "παγιδεύσει". 

Σε κάθε περίπτωση εμείς που έχουμε μάθει να κάνουμε υπομονή,  εάν παρά ελπίδα η φωτογραφία δεν είναι πλαστή θα την δημοσιεύσουμε σε χρόνο που θα "μείνει" και θα έχει και πρακτική αξία,  σε ένα κοινό που ξεχνάει εύκολα. 

Και βέβαια όσοι το 2012 θα έσχιζαν τα μνημόνια , το 2015 και μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα , μας είπαν πως είχαν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Για τις παλιότερες αυταπάτες τους,  που ήθελαν να μετατρέψουν την χώρα μας σε κράτος - παρία , η Ιστορία έχει αποφανθεί .

Μια χούφτα γραφικών δεν θα ξαναγράψει την Ιστορία στα μέτρα της,  αφού ως γνωστόν αυτή  γράφεται από τους ΝΙΚΗΤΕΣ. 

Από αυτούς που είναι υπεύθυνοι,  και για τα κακά και για τα καλά αυτού του κόσμου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: