ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σαμαράς για Θεοδωράκη: «Αντίο αδελφέ μου, αντίο ρόδο αμάραντο, αντίο Μίκη»

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Σαμαράς για Θεοδωράκη: «Αντίο αδελφέ μου, αντίο ρόδο αμάραντο, αντίο Μίκη»



Τη θλίψη του για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη εξέφρασε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε την εξής δήλωση για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη:

«Ο Μίκης της Ελλάδας, της Ρωμιοσύνης, των Αγώνων για Ελευθερία κι Αξιοπρέπεια, της Δικαιοσύνης, ο Μίκης της Οικουμένης δεν είναι πια μαζί μας. Αλλά θα είναι πάντα εδώ. Να μας θυμίζει ο, τι Άξιον Εστί... Να μας παρακινεί να "μη λησμονάτε τη χώρα μου!". Αντίο αδελφέ μου, αντίο ρόδο αμάραντο, αντίο Μίκη!», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ο πρωθυπουργός που δεν άκουσε όσα ΦΩΝΑΖΕ ο Μίκης σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και βέβαια δεν νιώθει "γερμανοτσολιάς" τιμά τον φίλο και αδελφό του που δεν τον άκουσε όταν πήρε τις κρίσιμες αποφάσεις για την χώρα μας. Μα πόση υποκρισία μπορεί να αντέξει αυτός ο δυστυχής Νεοέλληνας που βλέπει πως όλοι τιμούν κάποιον που μερικά χρόνια πριν δεν άκουγαν! Πάντως μετά θάνατον πέτυχε να τους "ενώσει" αυτούς που εξακολουθούν να παλεύουν για τις δικές του ΟΥΤΟΠΙΕΣ και όσους πολέμησαν για να μην επικρατήσουν οι σύντροφοί του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: