ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Δύο χθεσινές φωτογραφίες" χίλιες λέξεις - Το θέμα για εμάς είναι προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί το "καράβι"

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

"Δύο χθεσινές φωτογραφίες" χίλιες λέξεις - Το θέμα για εμάς είναι προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί το "καράβι"


Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο facebook από τον δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Ανδρέα Τσουκαλά με τον παρακάτω σχολιασμό. 




Στις φωτογραφίες για όσους είσαστε από άλλες πόλεις είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" & "ΗΛΙΟΥ- Πόλις - Ανθρώπινη Πόλη" 

Στην πρώτη έχουμε τους Καρανδρέα , Ευσταθίου, Κοκοτίνη, Ταμβάκο, και Ασβεστά. ( από αριστερά) 

Και στη δεύτερη τους Τσουκαλά, Ευσταθίου, Ασβεστά, Κοκοτίνη , Καρανδρέα ( πάντα από αριστερά γιατί προς τα εκεί κινείται δυστυχώς και η πλειοψηφία των συνδημοτών μας!) 

Καλές όλες οι συμμαχίες όταν υπάρχει πρόγραμμα και σαφής κατεύθυνση για το που θα πάει το "καράβι-δήμος". 

Βέβαια με δεδομένο πως ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας υπηρετούν ΔΗΜΟΣΙΑ την λανθασμένη κατά εμάς συνταγή κρατισμού, δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Η μόνη τους διαφοροποίηση είναι στα πρόσωπα που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά τους και φυσικά όλες και όλοι μας επιλέγουμε με βάση τα δικά μας κριτήρια. 

Άλλοι πάνω από κόμματα και χρώματα και εμείς οπαδοί των κομμάτων της Αστικής Δημοκρατίας αφού πέρα από αυτά δεν παράγεται πολιτική αλλά έχουμε ετερόκλητα μπουλούκια που αναζητούν θέσεις ευθύνης και μετά βλέπουμε. Το γεγονός πως τα κόμματα άλλα τάζουν προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεκλογικά δεν μας οδηγεί στο ό,τι πρέπει να καταργηθούν και να αναζητηθούν "Μεσσίες" αλλά πως πρέπει να επιβραβευτούν τα συνεπή. 

Η φωτογραφία δημιούργησε ήδη τις πρώτες αντιδράσεις των ΦΑΣΙΣΤΩΝ της πόλης,  που θεωρούν τους εαυτούς τους "πατριώτες" και θυμήθηκαν και την μνημονιακή ΝΔ και τους οπαδούς της  τώρα που βλέπουν πως τα ακροδεξιά τους και αντιμνημονιακά τους οράματα έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την πραγματικότητα. 

Θα παίξουν το χαρτί του αντιεμβολιασμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ανακάλυψαν με καθυστέρηση 76 ετών,  και αφού πριν έγιναν κοινωνοί των ευεργετημάτων της για τον δυτικό κόσμο. 

Εμείς προφανέστατα και δεν αιφνιδιαστήκαμε από τις συγκεκριμένες  φωτογραφίες  εάν και ως τοπικό ΜΜΕ υπηρετούμε ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ , είμαστε όπως οι περισσότεροι δεξιοί υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και φυσικά δεν πιστεύουμε στο κράτος "πατερούλη" που "καίγεται"  σε κάθε πυρκαγιά , και "βουλιάζει" σε κάθε  πλημμύρα,  όπως όλες και όλοι έχουμε δει και θα ξαναδούμε να συμβαίνει. 

Εάν οι δύο δημοτικές παρατάξεις κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο η είσοδος τους στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023,  πρέπει να θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ. 

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν και όσοι δεν θα δουν με καλό μάτι αυτές τις "λυκοφιλίες" που θα έλεγε και η κα. Τσατσούλη,  αλλά ποιος υπολογίζει τις μειοψηφίες; 

Οι πολλοί είναι έτοιμοι από καιρό ακόμα και για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αφού έχουν ήδη δει με τα μάτια τους την συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑ.ΣΟ.Κ να γίνεται πράξη! 

Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια να διαλυθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ,  γιατί όλα έχουν ένα κόστος! Όμως η χώρα γλίτωσε την άτακτη χρεοκοπία και σύντομα θεωρούμε πως αυτό θα πιστωθεί και στους εναπομείναντες Κιναλίτες που μια αλλαγή ηγεσίας θα μπουν και πάλι στο κόλπο του δικομματισμού που αποτελεί μια σταθερά που καταστράφηκε ελέω μνημονίων και επανήλθε και πάλι με νέο δίπολο το ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ . 

Άλλωστε ΠΑ.ΣΟ.Κ υπάρχει παντού,  ας μην γελιόμαστε πως επειδή "εξαφανίστηκε" ως κόμμα δημοσκοπικά και στις εκλογές τα στελέχη του δεν κατέχουν ακόμη και σήμερα θέσεις ευθύνης.

 Στην πόλη μας οι περισσότεροι ψηφοφόροι του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ μετακινήθηκαν μαζικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ελάχιστοι έχουν καταφύγει στην αγκαλιά της ΝΔ σβήνοντας μια για πάντα τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ με τις οποίες ανδρώθηκαν πολιτικά! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: