ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωτογραφία από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο δύο εκ των τριών διεκδικητών της θέσης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Φωτογραφία από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο δύο εκ των τριών διεκδικητών της θέσης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

 


Σημερινή φωτογραφία από το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης που μετά από καιρό έγινε δια ζώσης με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας. 

Μαρίνος Μπασούρης και Στάθης Ψυρρόπουλος ή αντίθετα για τους ανάλογα με τις επιλογές σας ΜΑΖΙ όπως είναι φυσικό αφού υπήρξαν και οι δύο Αντιδήμαρχοι της προηγούμενης διοίκησης. 

Και βέβαια προβοκατόρικο το σχόλιο του Άγγελου Κάνδηλα κάτω από την φωτό!  που παραφράζοντας και την σημερινή μας ανάρτηση ανακάλυψε πως δεν τους θέλουμε ΜΑΖΙ. Ενώ εμείς όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν έχουμε απλώς ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ την προτίμησή μας για την ηγεσία της παράταξης και φυσικά έχουμε εξηγήσει πλήρως και τους λόγους. Υποκειμενικοί βέβαια όπως άλλωστε αντιλαμβάνονται όσοι μας διαβάζουν. 



Η πόλη είναι μικρή και όλες και όλοι γνωρίζουν πως ο κ. Κάνδηλας ήταν δύο φορές υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" όπως βέβαια γνωρίζουν και τις δικές μας επιλογές. 

Και το 2023 οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα ηττηθούν αφού προφανέστατα και οι πολλοί εξακολουθούν με όσα τερατώδη πολλές φορές  διαβάζουν,  να επιμένουν σε συγκεκριμένες πολιτικές που δεν καλύπτει προφανέστατα η "Πόλη που Θέλω" του κ. Κάνδηλα που αναζητεί ακόμα το πολιτικό της στίγμα , συζητώντας με όσους σε κάθε ευκαιρία βρίζουν την κυβέρνηση της ΝΔ , ενώ απαξιώνουν μονίμως την Αστική Δημοκρατία και τα ΜΜΕ , χωρίς να αντιλαμβάνονται καν πως δεν μας λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που πρεσβεύουν διαχρονικά τα δύο άκρα. 

Για τα συστημικά ΜΜΕ μας τα έχουν πει διαχρονικά οι Μιχαλολιάκοι και οι "Ερυθροί Χμερ" , αυτό που δεν μας εξήγησαν είναι πως ο λαός εξακολουθεί και τα εμπιστεύεται ακόμα με τόσα τάχα ψέματα που του μεταδίδουν! 

Στόχος κάθε φασίστα κόκκινου ή μαύρου χρώματος είναι προφανέστατα τα ΜΜΕ που καταγράφουν μια ΑΛΗΘΕΙΑ που ουδείς μάλλον θέλει να δει. Και δεν θέλει να την δει γιατί δεν υπάρχουν "μαγικές λύσεις" όπως κατάλαβαν και οι σημερινοί διοικούντες του δήμου μας και η ΔΙΑΦΟΡΑ μας είναι πως αμφισβητούμε την ΣΥΝΤΑΓΗ τους κάτι που δεν κάνει δυστυχώς καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις. 

Και βέβαια οι δημότες μας έχουν στο No data αυτούς και όχι εμάς παρόλο που εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά αφού δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Ούτε οι δύο εικονιζόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι αμφισβητούν ΔΗΜΟΣΙΑ την συνταγή κρατισμού και για αυτό και δεν ψηφίστηκαν ΠΟΤΕ από εμάς. 

Ψηφίσαμε αυτούς που πιστέψαμε πως μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θα την αμφισβητούσαν και τους εγκαταλείψαμε όταν δεν το έκαναν χωρίς να τους θεωρούμε χειρότερους από τους άλλους και η σκληρή κριτική μας έγκειται μόνο στο γεγονός πως τους πιστέψαμε! 

Γιατί είναι οξύμωρο να θέλεις καπιταλισμό και παράλληλα τα ΠΑΝΤΑ υπό δημόσιο έλεγχο! Όσο για την εκτίμηση μας πως ο κος Ψυρρόπουλος έχει προβάδισμα προφανώς και έγκειται στο γεγονός πως δεν θα γραφτούν και πολλοί στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" για να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα! 

Ακούσαμε και την κα Χριστίνα Σερέτη σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο στις θετικές τοποθετήσεις της για τις δυσλειτουργίες στο θέμα των σχολικών κτιρίων και κρατήσαμε πως ενώ είναι δημοτική σύμβουλος από το 2010 δεν γνωρίζει που πάνε τα λεφτά από τα επενδυτικά ΚΑΠ (πρώην ΣΑΤΑ) και δυστυχώς δεν θεωρούμε πως είναι η μόνη δημοτική σύμβουλος που αγνοεί! Γιατί ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβάλλει ΘΕΤΙΚΑ στα οικονομικά της χώρας κάτι που θα βελτιωθεί με τον νέο Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη που ήδη έχει κάνει σπουδαίο έργο σε θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και για τον λόγο αυτό επιλέχθηκε και από τον πρωθυπουργό! Για να κάνει τον "κακό" αφού ο προκάτοχός του δεν τα πήγε καθόλου καλά στην οικονομική διαχείριση των πόρων προς τους ΟΤΑ μοιράζοντας αφειδώς πέρα από χρήματα και θέσεις εργασίας που δεν είχαν μέλλον στο να πληρώνονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: