ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο συνέταιρος είναι προφανέστατα και συνυπεύθυνος όσο μοιράζεται τις ίδιες θέσεις ευθύνης

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ο συνέταιρος είναι προφανέστατα και συνυπεύθυνος όσο μοιράζεται τις ίδιες θέσεις ευθύνης

 


Να ενημερώσουμε τον συνδημότη μας πως ο συνέταιρος είναι και συνυπεύθυνος για την εικόνα της πόλης.

Την φαρσοκωμωδία του 2019 όπου "φάγανε" τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο για να διοικήσουν οι συμμετέχοντες και στην δική του διοίκηση δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε! 

Εμείς τουλάχιστον γιατί αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ σε σημείο που κανείς λογικός να μην θεωρεί πως μπορεί να υπάρξει κεντροδεξιός δήμαρχος σε αυτή την πόλη. 

Με δεδομένο πως οι εκλογές του 2023 θα έχουν το δίπολο ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΞΙΑ ( όσο και εάν κάποιοι θεωρούν πως έχει ξεπεραστεί)     γύρω από τον νυν δήμαρχο θα συγκεντρωθούν οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ που έως τότε θα έχει αποκτήσει και την "νέα" του ηγεσία. 

Τέλος δεν θα τον επιβεβαιώσει ο κ. Πούλος και μακάρι να πέσουμε έξω σε αυτό αλλά δεν μας έχει συνηθίσει σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ διαφοροποιήσεις με δεδομένο πως είναι και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής άρα δεν είναι κάποιος αμέτοχος με όσα θετικά ή αρνητικά συμβαίνουν στην πόλη. 

Επειδή πάντα μας παραφράζουν εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν περιμένουμε από κεντροαριστερούς και κρατιστές κανένα όφελος για την πόλη. Έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ατζέντα σε ΟΛΑ και δεν αναμένουμε πως η πόλη θα είναι ΚΑΘΑΡΗ και το ΠΡΑΣΙΝΟ περιποιημένο εάν αυτές οι δομές δεν δοθούν σε ΙΔΙΩΤΕΣ και όχι με την ΜΟΡΦΗ ΣΔΙΤ αλλά ΠΛΗΡΗΣ ιδιωτικοποίηση. 

Οι ΣΔΙΤ ( συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) ανεβάζουν το ΚΟΣΤΟΣ και έως σήμερα πως αποτελούν αναβολή σε ό,τι έπρεπε να γίνει πριν την επόμενη χρεοκοπία μας που είναι δεδομένη. 

Ο "αστυνομικός" ή είναι καλός ή είναι κακός όταν υπηρετεί τον "νόμο" ταυτόχρονα και τα δύο είναι δύσκολο να μας πείσει εμάς τουλάχιστον πως είναι. 

Άρα οι συμμετέχοντες του εγχειρήματος και οι ΕΝΑΚίτες δεν είναι μέρος της ΛΥΣΗΣ αλλά του προβλήματος. Και βέβαια δεν αμφισβητούμε τις προθέσεις τους αλλά δεν μπορείς να συμμετέχεις σε κάτι και να μιλάς για χάλια πονηρά σκεπτόμενος πως στο μέλλον θα αναζητήσεις θέση δημάρχου. 

Το να πάμε από τον Γιώργο στον Σταύρο για εμάς δεν είναι αλλαγή όπως δεν ήταν και το να πάμε από τον Βασίλη στο Γιώργο. Η Σοβιετία δεν αλλάζει όσοι οι ΠΟΛΛΟΙ υπηρετούν την λάθος συνταγή του κρατισμού με την οποία συμφωνεί και η πλειοψηφία των δημοτών μας αφού ψηφίζει παρατάξεις που την διαιωνίζουν. Δημοτική παράταξη κατά του κρατισμού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και όλες θέλουν εν έτει 2021 να εξακολουθεί να μαζεύει τα σκουπίδια το κράτος "πατερούλης". Όσο για την ανακύκλωση ή με κίνητρο ή χωρίς με την παιδεία που έχουμε θα ΑΠΟΤΥΧΕΙ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: