ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Για ακόμα ένα χρόνο οι ίδιοι Αντιδήμαρχοι προφανώς επειδή ο δήμαρχος είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους!

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Για ακόμα ένα χρόνο οι ίδιοι Αντιδήμαρχοι προφανώς επειδή ο δήμαρχος είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους!



Με σημερινή απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, ανανεώθηκε για άλλον έναν χρόνο η θητεία όλων των Αντιδημάρχων και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων, στις ίδιες θέσεις ευθύνης.
Οι περιγραφή των αρμοδιοτήτων όλων των αντιδημάρχων ΕΔΩ:
https://bit.ly/armodiotes

Η δημοτική αρχή ασκεί με υπευθυνότητα τα καθήκοντά της και συνεχίζει το σοβαρό έργο που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2019, με στόχο την αναμόρφωση της πόλης μας.

1 Σεπτεμβρίου 2021
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Απόδειξη πως δεν είναι θέμα προσώπων αλλά η πολιτική της σημερινής διοίκησης σε θέματα που αφορούν την πόλη μας η σημερινή απόφαση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη για διατήρηση των  Αντιδημάρχων στις θέσεις τους. 

Προφανέστατα επειδή αυτοί υλοποιούν τον κεντρικό σχεδιασμό! 

Τι λέει αυτός ; Αφήνουμε την πόλη να βρωμίσει,  και βάζουμε τους υπαλλήλους της καθαριότητας να καθυβρίζουν τους δημότες,  που ΔΙΚΑΙΩΣ αγανακτούν και βέβαια αφήνουμε την πόλη χωρίς ηλεκτροφωτισμό και νεκροταφείο αφού συμπορευόμαστε με όσους έτσι και αλλιώς δεν θέλουν να γίνει καμία αλλαγή στα κακώς κείμενα της πόλης. 

Εάν τους πέρναγε θα μας άφηναν και χωρίς ρεύμα,  αφού στην ουσία αυτό σημαίνει η απομάκρυνση του ΚΥΤ που υιοθετούν και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις,  που δεν μας λένε κάτι διαφορετικό πέρα από τα γνωστά ευχολόγια , πως όλα θα αλλάξουν με την ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ συνταγή. 

Θα καταφέρει να χάσει και χωρίς ΑΝΤΙΠΑΛΟ ο κ.  Γιώργος Χατζηδάκης;  όπως άλλωστε ΕΧΑΣΕ εκ των έσω και ο προηγούμενος δήμαρχος  κ. Βαλασόπουλος , αφού ουδείς είναι ευχαριστημένος πέραν των 700 υπαλλήλων του δήμου μας , για μια κατάντια που δεν θα την σώσει κανένας εθελοντισμός. 

Όπως δεν μας έσωσε και όταν κάηκε ο Υμηττός μας αλλά κάποιοι εμμένουν να ονειρεύονται πεύκα που δεν μεγαλώνουν και που να μεγάλωναν "μαγικά" θα είχαν την "τύχη" των προηγούμενων αφού όπου δεν υπάρχει εμπορική δραστηριότητα έστω ήπιας μορφής δεν υπάρχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ! 


Ακόμα και ο πρωθυπουργός "θυσίασε" υπουργούς που στο μόνο που έφταιγαν είναι πως εκθείαζαν την αχρηστία των υπαλλήλων που είχαν στον τομέα ευθύνης τους,  στην δική μας περίπτωση δεν έγινε ούτε αυτό αφού προφανέστατα ο κ. Χατζηδάκης είναι λιγότερο υποκριτής για να το πράξει αφού ξέρει με ποιους παλεύει! Δεν  θέλει να τους το πει  κατάμουτρα όπως ο δήμαρχος όμορου δήμου που διανύει ήδη την δεύτερη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο και έχει "ξεφορτωθεί" περί τους 17 ΜΟΝΙΜΟΥΣ δημοτικούς υπαλλήλους , κάτι που δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ στο παρελθόν. Άσχετα εάν αυτοί μετά από χρόνια δικαιωθούν στα δικαστήρια,  ο δήμαρχος έκανε αυτό που έπρεπε για το καλό των δημοτών του. 

Και βέβαια ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη έσωσε κάποιες χαμένες ψήφους , ενώ στα του δήμου μας δεν γίνεται καν προσπάθεια για αυτό , προφανέστατα και επειδή ο κ. Χατζηδάκης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις κάλπες του 2023 , εκτός και θέλει να ηττηθεί αφού για να αλλάξει συνταγή δεν "παίζει". 

Ανήκει ιδεολογικά σε όσους κρατάνε με τις απόψεις τους την πόλη  μας πίσω και θεωρούν λανθασμένα πως ο ΣΥΡΙΖΑ το 2023 δεν θα είναι μαζί του επειδή 2-3 στελέχη του δεν έχουν καταλάβει πως ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε και είναι "μπροστάρης"  ακόμα και για την ΕΠΕΝΔΥΣΗ στο Ελληνικό. Μια επένδυση που δεν θα ωφελήσει την πόλη μας αλλά προφανέστατα και λόγω ιδεολογίας δεν βάζουμε πρώτα από όλα μια πόλη αλλά την πατρίδα μας που θα ωφεληθεί. 

Και βέβαια και στις κάλπες του 2023 όπως και σε όλες τις προηγούμενες κάλπες οι δημότες θα ψηφίσουν με βάση τις ιδεολογικές τους πεποιθήσεις αφού θα υπάρχει μεγάλη πόλωση και θα θυμίζουν τις εκλογές του 2014 και όχι αυτές του 2019 όπου κάποιοι ελαφρά την καρδία , έστειλαν στο σπίτι του έναν καλό δήμαρχο επειδή δεν επέλεξε τους σωστούς συνεργάτες. 

Οι δημόσιες τοποθετήσεις του δημάρχου σε όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη ως μέσο μας βρίσκουν απέναντι και βέβαια όσο και εάν κάποιοι προσπαθούν να μας ταυτίσουν με μια διοίκηση που πιστεύει στον κρατισμό δεν θα τα καταφέρουν! 

Συνοδοιπόροι της σημερινής διοίκησης είναι ΟΛΕΣ υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις που εμμένουν στην λάθος συνταγή του κρατισμού που δεν έχει πετύχει πουθενά στον κόσμο αλλά κάποιοι έχουν αυταπάτες πως θα πετύχει στην χώρα μας. 

Κατανοούμε πλήρως πως στον κόσμο δεν αρέσουν οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ που τον ξεβολεύουν από μια καθημερινότητα που μας οδήγησε στην χρεοκοπία . και προφανέστατα δεν μας αρέσει να γινόμαστε σκληροί αλλά βέβαια δεν μπορούμε και να μην κρίνουμε με το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και να ποντάρουμε στην ΕΛΠΙΔΑ. 

Γιατί δεν μπορείς να ελπίζεις πως όσα δεν κατάφεραν εδώ και τέσσερις δεκαετίες οι ίδιοι υπάλληλοι θα τα καταφέρουν τώρα με την ΑΝΟΧΗ μιας διοίκησης που μας λέει τα τετριμμένα περί τάχα έλλειψης προσωπικού που ακόμα και εάν ίσχυαν δεν μπορούν να διορθωθούν γιατί ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 

Σε δέκα χρόνια από σήμερα ίσως να μην ζούμε για να δούμε πως όλοι θα λένε πως εμείς θέλαμε την ιδιωτικοποίηση δομών και δεν θα δούμε ΚΑΘΑΡΗ αυτή την πόλη! Θα την δουν όμως σίγουρα οι επόμενες γενιές μαζί με ένα καλύτερο και μικρότερο δημόσιο και μια χώρα που θα βρει τον βηματισμό της για όσους ακόμα είναι αγέννητοι αλλά με βεβαιότητα θα ζήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο από τον δικό μας. 

Όπως και εμείς ζήσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο από τους παππούδες και τους γονείς μας που πολέμησαν για να είμαστε εμείς σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και να αποφασίζουμε για το εάν στις κάλπες του 2023 θέλουμε κάτι διαφορετικό για την πόλη μας. 

Εμείς από τα σύννεφα δεν πέσαμε και ούτε περιμέναμε κάτι καλύτερο αφού όσοι θα επάνδρωναν την νέα διοίκηση ήταν γνωστοί μετά τις εκλογές αφού μόλις 6 δημοτικούς συμβούλους εξέλεξε η διοικούσα παράταξη συν την συνεργασία με τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη και τις προσθήκες από τις παρατάξεις Πρώτα η Ηλιούπολη και Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά. 

Το να ασχολούμαστε εάν θα γίνει νέο νεκροταφείο στην πόλη σε 20 χρόνια στον Υμηττό όταν θα έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει ή να λέμε τι ωραία τα κινέζικα led που θα μπουν στην καλύτερη των περιπτώσεων το 2023!  Δεν είναι κάτι που μας αφορά και κυρίως εμείς μετά από 9 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας με ιστολόγιο για την πόλη αλλά και ζώντας επί μισό ΑΙΩΝΑ εδώ μάλλον δεν σας έχουμε καμία ΚΑΛΗ είδηση και ως είθισται τους κακούς αγγελιοφόρους τους σκοτώνουν! 

Σε κάθε περίπτωση και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως δεν μας αξίζει ως πλειοψηφία κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από το δούλεμα της Καραγιαννίδου και των συντρόφων της σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και όσοι δεν είσαστε στεριωμένοι εδώ,  απλά αλλάξτε πόλη. 

Εδώ την γράφουν τόσο συχνά με π κεφαλαίο που σε λίγο δεν θα έχει και πολλά να την χωρίζουν με την πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα , που ήταν φυσικό να καταρρεύσει αφού ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου πίστεψε τους "ψεκασμένους" και δεν συμμάχησε νωρίτερα με την Δύση. 

Έτσι και αλλιώς τα τρία τελευταία χρόνια του,  το Βυζάντιο είχε κατρακυλήσει ΠΛΗΡΩΣ στην βαρβαρότητα της Ανατολής και κατέληξε σε όσους ταίριαζαν καλύτερα στους εναπομείναντες Βυζαντινούς,  που είχαν πλήρως αφομοιωθεί από τις αρχές που διέπουν όσους ακόμα και σήμερα προτιμούν το τουρκικό φέσι από την Παπική Τιάρα. 

ΥΓ: Για τις μικρές αλλαγές σε αρμοδιότητες και τίτλους δεν θα σχολιάσουμε καν , είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί σε μια διοίκηση που έταξε λαγούς με πετραχήλια και κατέληξε δύο χρόνια μετά να συζητάει για πράγματα που έχουν λυθεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ όπως η μη απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό , την ώρα που η πόλη "βρωμάει" εξαιτίας "ψεκασμένων"  δημοτικών  υπαλλήλων που κατηγορούν την "χούντα" Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλες τις δομές υγείας ( ιδιωτικές και κρατικές).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: