ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...


  • Ο χρόνος τελειώνει αλλά όχι αργά και βασανιστικά όπως διαβάζαμε έφηβοι σε συγγράμματα αμφιβόλου ποιότητας. Η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να αντικαθιστά με "είδωλα" όλες τις αυθεντίες. 

  • Το πως θα κάθεσαι μέσα σε έναν ναό και μάλιστα σε μια νεκρώσιμη τελετή δεν είναι θέμα προσωπικό ιδίως εάν είσαι ο πρωθυπουργός ενός κράτους. Η εικόνα και η "γλώσσα του σώματος" πολλές φορές αναδεικνύουν την υποκρισία ακόμα και των αρχόντων. 

  • Φτάσαμε στο Φθινόπωρο και συνεχίζονται οι αποψιλώσεις ενώ η κατάσταση με την καθαριότητα παραμένει η ίδια κακή. Στα δύο χρόνια απολογισμού η νέα διοίκηση θα πρέπει να αντιληφθεί πως δεν χρειάζεται πολλές φορές και ιδιαίτερες γνώσεις για να πράξεις το λογικό και το αυτονόητο για να μην κάνεις τζάμπα - μάγκες όσοι με την δική σου λανθασμένη συνταγή είναι έτοιμοι να σε διαδεχθούν σε θέσεις ευθύνης. Η πόλη έχει 10 διαδικτυακά ΜΜΕ ( ενεργά ή μη ) και σε μερικές μέρες θα αποκτήσει και μηνιαία εφημερίδα αποκλειστικά για την Ηλιούπολη πέρα από τον Αττικό Σφυγμό που αφορά ευρύτερη περιοχή επομένως οι δημότες έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν τα πάντα και αυτό συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια. Οι δημότες δεν είναι άμοιροι ευθυνών για όσα συμβαίνουν στην πόλη και είναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι ως πλειοψηφία για την πορεία της πόλης από την μεταπολίτευση έως και σήμερα. Οι ίδιοι επέλεξαν με ποια πλευρά της Ιστορίας θα πάμε και κυρίως οι ίδιοι επιλέγουν όσους στην πορεία θεωρούν "ανίκανους" για να τους λύσουν τα προβλήματά τους. Ως τοπικό ΜΜΕ δεν πιστεύουμε σε "μαγικές" λύσεις ούτε ακολουθούμε άκριτα "δόγματα". Με μόνο γνώμονα μας το που θέλουμε να είμαστε ως πολίτες και κυρίως με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις για το πως θα υλοποιηθούν οι ανάγκες της πόλης αποφεύγουμε να καταδικάσουμε τον οιοδήποτε για τις απόψεις τους όσο αυτές δεν αμφισβητούν ακόμα και την Αστική μας Δημοκρατία. Τα σύνορα της χώρας είναι ανοιχτά και θα παραμείνουν όσο είμαστε κομμάτι ενός δυτικού κόσμου έστω και εάν δεν εφαρμόζουμε όσα οι δικές του ΑΞΙΕΣ επιβάλλουν.

  • Στον δυτικό κόσμο όποιος θέλει ακούει τραπ και όποιος δεν θέλει ακούει λαϊκά ή Μπετόβεν. Δεν θεωρούμε λοιπόν πως θα έπρεπε την ώρα ενός τραγικού γεγονότος να "διαφημίσουμε" κανένα είδος μουσικής επειδή κάποιοι θεωρούν πως σε δυτικό κράτος μπορούμε να βάλουμε "μπούργκες" και στην Τέχνη ή στην παρακμή για κάποιους που δεν βλέπουν τίποτα θετικό στα ακούσματα της σημερινής νεολαίας. 

  • Φυσικά και όσοι αποδοκιμάζουν σε κηδείες ή δημιουργούν φθορές σε νεκροταφεία προσβάλλουν πρωτίστως αυτόν που θεωρητικά πήγαν για να τιμήσουν! 

  • Η διοίκηση είναι αισιόδοξη πως η πόλη θα έχει νέο ηλεκτροφωτισμό τύπου led μέσα στο 2022 και εμείς θα είμασταν ευχαριστημένοι μετά την τόση αργοπορία να έχουμε έστω το 2023! Δεν έχουμε αυταπάτες για την ποιότητα του οδεύουμε για κινεζικά led και μακάρι να διαψευστούμε! 

  • Σχεδόν βέβαιο θεωρούμε πως ο επόμενος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" , και υποψήφιος δήμαρχος της για το 2023 , θα είναι ο κ. Στάθης Ψυρρόπουλος.  Με δεδομένο ποια στελέχη έχουν μείνει και με άλλες υποψηφιότητες αυτές της κα Σερέτη και του κ. Μπασούρη οι πιθανότητες του Στάθη Ψυρρόπουλου είναι περισσότερες. Εμείς ως γνωστόν παρόλο που δεν εμπλεκόμαστε στα εσωκομματικά δημοτικών παρατάξεων της κεντροαριστεράς θα προτιμούσαμε τον κ. Μπασούρη. Τι αξία έχει αυτό θα πείτε; Έχει αφού ως γνωστόν σε δεύτερο γύρο έχουμε ψηφίσει ΔΥΟ φορές τον επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κάτι που θα συμβεί και πάλι εάν εκλέγονταν ο κ. Μπασούρης και πέρναγε στον δεύτερο γύρο ελλείψει άλλου κεντροδεξιού υποψηφίου βεβαίως. Εάν δεν φύγουν και άλλοι από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα πάει καλά στις δημοτικές εκλογές του 2023 εάν φύγουν και άλλοι δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν ποσοστό δεύτερου γύρου! 

  • Δεν ενδιαφέρεται κανένας βουλευτής του Νοτίου Τομέα να είναι υποψήφιος για δήμαρχος Ηλιούπολης και βέβαια οι φήμες διαδίδονται για να έχουν κάποιοι να γράψουν σενάρια. Άλλωστε όπως πάει η κατάσταση έως τις 8 Οκτωβρίου του 2023 που θα πραγματοποιηθούν οι δημοτικές εκλογές η πόλη μας θα έχει και τρίτη κεντροδεξιά δημοτική παράταξη για να διεκδικήσει είσοδο στον β' γύρο. Και βέβαια το δημοσίευμα των Παραπολιτικών δεν αφορά τον δήμο Ηλιούπολης αλλά αυτούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε το χρίσμα να δώσεις σε Αραμπατζή και Ευσταθίου την ώρα που είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ και στο νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού και φυσικά λαϊκίζουν θέλοντας να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό κάτι που δεν θα συμβεί με καμία κυβέρνηση εκτός και οι ΠΟΛΛΟΙ βγάλουν τον Κουτσούμπα που ΑΝΕΤΑ μπορεί να μας αφήσει και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: