ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν έχουμε επαρκή κτίρια , δεν έχουμε χρήματα αλλά θέλουμε την δια ζώσης εκπαίδευση επειδή είναι "καλύτερη" η ταλαιπωρία στα κοντέινερ αφού δεν έχουν και όλοι οι μαθητές μας λάπτοπ!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν έχουμε επαρκή κτίρια , δεν έχουμε χρήματα αλλά θέλουμε την δια ζώσης εκπαίδευση επειδή είναι "καλύτερη" η ταλαιπωρία στα κοντέινερ αφού δεν έχουν και όλοι οι μαθητές μας λάπτοπ!

 


Μέσω του Local web Tv  μεταδίδεται το σημερινό δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης. Εάν έχετε χρόνο για χάσιμο ή δεν έχετε εμπιστοσύνη στα τοπικά ΜΜΕ μπορείτε να το παρακολουθήσετε live. 

Το μόνιμο παράπονο των δημοτικών μας συμβούλων είναι πως δεν επαρκούν τα χρήματα της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Και βέβαια δεν θα επαρκούν και ΠΟΤΕ όσο ο δήμος απασχολεί περί τους 700 υπαλλήλους και έχει έξοδα τα οποία έχουν να κάνουν πρωτίστως με την συντήρηση δομών που οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν είναι καν υποφερτές. 

Η συζήτηση για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων της πόλης χαρακτηριστική των ιδεοληψιών που επικρατούν στην πόλη. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θέλουν ανοιχτά σχολεία και παράλληλα παρουσιάζουν με γλαφυρό τρόπο την ακαταλληλότητα των σχολικών κτιρίων και καυτηριάζουν ΟΡΘΩΣ την ύπαρξη κοντέινερ,  ενώ παράλληλα μας λένε πως δεν υπάρχουν καθαρίστριες (επαρκής αριθμός)  για τα νηπιαγωγεία της πόλης. 

Είναι βέβαιο πως αργά αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ οδηγούμαστε στην τηλεκπαίδευση και βέβαια ανοίγουν για να κλείσουν και να συνεχίσουν όπως και πέρισυ την εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση. 

Και βέβαια οι κινητοποιήσεις και φέτος στον χώρο της Παιδείας θα είναι το σύνηθες αφού εάν τα μισά από όσα ακούστηκαν ισχύουν οι δικές μας τουλάχιστον κτιριακές εγκαταστάσεις είναι σε τραγικό επίπεδο! 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι τόσο χάλια , όσο και  η εικόνα των σχολικών μας κτιρίων έτσι όπως παρουσιάστηκε από τους επαΐοντες και όσους έχουν την ευθύνη για να ξεκινήσει και η φετινή σχολική χρονιά. Βέβαια η ευθύνη είναι κεντρική θα πουν οι πολλοί , και εμείς απλώς αναρωτιόμαστε ποιος ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενός θεσμού που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην χρεοκοπία της χώρας. Να θυμίσουμε πως προ κρίσεως η ετήσια χρηματοδότηση για τον δήμο μας ξεπερνούσε τα 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: