ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...... ( 18/4/2023)

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...... ( 18/4/2023)



  • Οι "αλληλέγγυες" της πόλης δεν "μυρίστηκαν" μεροκάματα στην περίπτωση της κα Ελένης Χρονοπούλου και όπως κάνουν σε ανάλογες περιπτώσεις ΣΙΩΠΗΣΑΝ! Τον επόμενο μήνα θα "τρομοκρατηθούν" πολλές φορές μαζί με τους ποινικούς που τις στηρίζουν! 

  • Αγώνα στην Πάτρα με την Παναχαϊκή δίνει σήμερα ο "Ήλιος" για το πρωτάθλημα Super League 2 και ας ευχηθούμε να κερδίσει ο καλύτερος και όχι ο πιο "τυχερός". 


  • Για καμία δεκαριά ημέρες θα το παίξουμε "κυνηγημένοι" για να λένε και οι εχθροί μας πως κάτι πέτυχαν! 

  • Θέμα ημερών η σύλληψη των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ από την ΕΛ.ΑΣ . 


  • Ενδιαφέρον έχει η κορύφωση του "πολέμου" ανάμεσα στον δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη και τον επιχειρηματία κ. Σταθοκωστόπουλο. Η Δικαιοσύνη δείχνει να τα "χάνει" και σε αυτή την περίπτωση και πρέπει η κυβέρνηση να "τραβήξει" αυτιά δικαστών αφού δεν μπορεί να χρεώνεται τις δικές τους αβλεψίες για να μην γράψουμε και όσα οι πολλοί καταλαβαίνουν βλέποντας το τι γίνεται στην περιοχή με τις παράνομες επεκτάσεις μιας επιχείρησης εναντίον δημόσιας περιουσίας! 

  • Το ψηφοδέλτιο της παράταξης του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη συνεχίζει και ενισχύεται με κεντροδεξιούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την κεντροδεξιά αντί να συσπειρώνεται σε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου να ετοιμάζει έχει έτοιμο και τρίτον υποψήφιο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο! Το όλο σκηνικό ευνοεί την νυν διοίκηση και όσοι δεν το ΒΛΕΠΟΥΝ μάλλον επιθυμούν να ανανεώσει για ακόμη μια πενταετία αφού η αντιπολιτευτική τακτική τους έχει οδηγήσει σε τρομερά αδιέξοδα! Άμα κάνεις αντιπολίτευση επισημαίνοντας προβλήματα αλλά ΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ άλλες λύσεις δεν θα φταίμε εμείς που προεκλογικά θα αναδείξουμε την "σαβούρα" που μαζεύεις για να διαχειριστείς το μέλλον της πόλης!


  • Εμείς εξαντλήσαμε τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ μας για συνοχή της κεντροδεξιάς . Άλλωστε για εμάς είναι φανερό πως άλλη βαρύτητα έχει π.χ ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου, άλλη ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος και φυσικά άλλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Η πόλη που θέλω". Αφού δεν συζήτησαν να δουν που απέτυχαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις κάλπες του 2010 με απέναντί τους μόνο την κα Πίκουλα δεν θα το πράξουμε εμείς για λογαριασμό τους! 

    • Ξέρουμε πολύ καλά τον τρόπο να τα έχουμε καλά με όλους για αυτό μην μας προκαλείτε δεν θα σας αρέσει το προεκλογικό αποτέλεσμα της εικόνας και του μηνύματος που θα περάσουμε σε όσους (λίγους ή πολλούς) συμφωνούν με το 90% των όσων γράφουμε εδώ! Άμα εσείς δεν βλέπετε και πέσετε και πάλι από τα σύννεφα με τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ δεν φταίμε εμείς ούτε οι τσέοι που λόγο προεκλογικής περιόδου πιέστηκαν να κάνουν το αυτονόητο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: