ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην Αγία Μαρίνα και στου "Ρεπόρτερ τον καφενέ" βρέθηκαν στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και ευχήθηκαν πρώτοι στον ιδιοκτήτη του Λάμπρο Παναγιώτου!

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Στην Αγία Μαρίνα και στου "Ρεπόρτερ τον καφενέ" βρέθηκαν στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και ευχήθηκαν πρώτοι στον ιδιοκτήτη του Λάμπρο Παναγιώτου!


Γιορτάζει αύριο ο καλός συνάδελφος Λάμπρος Παναγιώτου  και ο επίσης εορτάζοντας αύριο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσος Ευσταθίου βρέθηκε με στελέχη της παράταξής του,  στου Ρεπόρτερ τον καφενέ όπου αντάλλαξαν ευχές. 

Την φωτογραφία ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο επίσης καλός συνάδελφος Κωνσταντίνος Φειδόπουλος  και δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος από τους αναγνώστες μας που δεν αναγνωρίζει τους δύο δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Καρανδρέα και Ανδρέα Τσουκαλά, 

Να ευχηθούμε και στους εορτάζοντες σε λίγες ώρες  Τάσο Ευσταθίου και Λάμπρο Παναγιώτου χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή και βέβαια και στους υπόλοιπους Καλή Ανάσταση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: