ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία ανακοίνωση για την αποφράδα 21η Απριλίου από την πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Καμία ανακοίνωση για την αποφράδα 21η Απριλίου από την πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας

Παρατάξεις που ισχυρίζονται πως έχουν ερείσματα σε πολιτικά κόμματα δεν ακολούθησαν ούτε τους αρχηγούς τους ( Μητσοτάκη, Τσίπρα) που με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισαν πως η ΜΝΗΜΗ είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε στον μέλλον "εθνοσωτηρίους" από επίορκους στρατιωτικούς που ουδέποτε έλειψαν από την πατρίδα μας. 

Ο φόβος της τιμωρίας και το γεγονός πως η διεθνής συγκυρία δεν ανέχεται δικτάτορες έχει αποτρέψει πολλούς "Φλώρους" του στρατεύματος από το να υλοποιήσουν τις φαντασίες τους. 

Γιατί το "Ελλάς- Ελλήνων - Χριστιανών" όσο γραφικό και εάν φαντάζει στις νέες γενιές είναι εξίσου επικίνδυνο!

Πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις μαζί με συλλογικότητες και εθνοτοπικούς ή αθλητικούς συλλόγους έπαθαν ξαφνικά ΑΜΝΗΣΙΑ κάποιοι ορθώς έπραξαν γιατί η ίδρυση τους έγινε επί χούντας για να μην θεωρούν πως μας ξεγελούν παλιότερα έτη που αναφέρουν ως ίδρυσή τους για να ξεφύγουν τον δημόσιο χλευασμό. 

Την ώρα που βγαίνουν ανακοινώσεις για σκυλιά, γάτες και δένδρα μισή αράδα καταδίκης όσων κάποιοι στην πόλη μας θέλουν και να τιμήσουν μάλλον ήταν "πολυτέλεια" για παρατάξεις που θέλουν να μας "σώσουν" από μια πραγματικότητα που διαμορφώθηκε για την πόλη μας όταν μεταπολιτευτικά πέσαμε από τον ΜΑΥΡΟ φασισμό στην κομμουνιστική διοίκηση του Δημήτρη Κιντή που δημιούργησε μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που ακόμα κρατά τα ηνία όσον αφορά τους εργαζομένους του δήμου μας. 

Γιατί δεν είναι λογικό να περιμένεις τίποτα καλύτερο από εργαζόμενους που πιστεύουν στον κομμουνισμό ή βολεύονται με αυτόν ψηφίζοντας στις συνδικαλιστικές τους εκλογές την παράταξη του ΚΚΕ! 

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ που αναπαρήγαγε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης φυσικά και βρίθει ιστορικών ανακριβειών και προσπαθεί να φορτώσει τις ευθύνες των ντόπιων φασιστών σε ξένους παράγοντες ενώ ξεχνά να μιλήσει για την στάση της στην εξέγερση του Πολυτεχνείου που σίγουρα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την ενεργό συμμετοχή των τότε αλλά και σημερινών μας συμμάχων. 

Σε κάθε περίπτωση οι νέες και οι νέοι που θα ψηφίσουν στις προσεχείς κάλπες γνωρίζουν πολύ καλύτερα την Ιστορία από τον καθένα μας αφού η πρόσβασή τους στην γνώση δεν περιορίζεται σε σχολεία με μη αξιολογημένους καθηγητές και σε κόμματα τα οποία το καθένα προσπαθεί να αποποιηθεί τις δικές του ευθύνες για το κακό που μας συνέβη! 

Ένα κακό στο οποίο συμμετείχαν ενεργά μεγάλα τμήματα της Ελληνικής Κοινωνίας επειδή απλά ήταν Φασίστες! 

Το χαϊδεμα  επίορκων στρατιωτικών και ο μεγαλοϊδεατισμός όσων αγνοούν την ίδια την Ιστορία μας ίσως οδηγήσουν στο μέλλον σε μεγαλύτερες απώλειες από όσες είχαμε επί χούντας και σε ακόμα βαρύτερες εθνικές ήττες από την απώλεια ενός ελληνικού νησιού που ακόμα και σήμερα δεν έχει αποφασίσει σε ποια πλευρά της Ιστορίας θέλει να είναι! 

Γιατί η "ανεξαρτησία" ενός νησιού και τα παιχνίδια της ηγεσίας του ήταν το ίδιο καταστρεπτικά με τα σχέδια και τις εθνικές εκκαθαρίσεις που επιχείρηση η χούντα στην Κύπρο και που έδωσαν την αφορμή  στον Αττίλα να εισβάλλει. 

Χρόνια μετά οι Κύπριοι παίζουν στο παζάρι ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση κάτι που με μαθηματική ακρίβεια θα τους οδηγήσει σε νέες τραγωδίες. Αφού ουδείς θα πολεμήσει για να έχουν αυτή την "πολυτέλεια" και να ξεπλένουν χρήμα του Ρώσου δικτάτορα Πούτιν! 

Ο ρόλος της Τουρκίας στην περιοχή θα αναβαθμιστεί μετά τις τουρκικές εκλογές και σίγουρα αυτό θα έπρεπε να είχε προβληματίσει όσους αναμένουν την εκ νέου επικράτηση Ερντογάν για να αφήσουν άλυτα όσα τους χωρίζουν με ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ. 

Για εδώ εντάξει όλα πάνε καλά σε λίγο από την πόλη μας θα περνάνε οι πάντες άλλοι για να πάνε στον δήμο Δάφνης - Υμηττού και στη επένδυση στην Πυρκάλ και άλλοι για να πάνε στο δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης. 

Εμείς θα μείνουμε με τις "ζούγκλες" - ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που μας "κατοχύρωσαν" οι λαϊκοί "αγώνες" με μπροστάρη τον Κιντή και με την φαντασία πως θα μπορέσουν οι τοπικές μας επιχειρήσεις να επιβιώσουν! 

Τελικά ίσως την Πόλη με π κεφαλαίο για να ευχαριστηθούν και οι πολλοί θα την έσωζε ένας Παπαδόπουλος που θα σταματούσε κάθε επένδυση στη χώρα μας! Γενικά ως πόλη η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν μας ωφελεί αφού αναζητούμε "πατερούληδες" και "Μεσσίες". 

Έτσι άλλοι αναζητούν "σοσιαλιστικούς παραδείσους" και άλλοι φωνάζουν "Ηλία ρίχτο" έχοντας στο μυαλό τους πως εμείς έτσι όπως έχουμε μάθει δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουμε όσους εξαιτίας της ψήφου της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας έχουν φύγει μπροστά!

Διαβάστε επίσης: 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μεγαθυμία της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας δεν είναι αδυναμία

Αλέξης Τσίπρας: Δεν ξεχνάμε τους επίορκους που τσαλαπάτησαν με τα τανκς τη δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: