ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περιοδεία Αλέξανδρου Μπουγά, Υποψήφιου Βουλευτή Νοτίου Τομέα και Υποψήφιου Δημάρχου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Ηλιούπολη, στους εργαζόμενους του δήμου.

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Περιοδεία Αλέξανδρου Μπουγά, Υποψήφιου Βουλευτή Νοτίου Τομέα και Υποψήφιου Δημάρχου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Ηλιούπολη, στους εργαζόμενους του δήμου.


Σε χώρους εργασίας του Δήμου Ηλιούπολης περιόδευσε σήμερα ο Αλέξανδρος Μπουγάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ηλιούπολη.
Ενημερώθηκε για ζητήματα των εργαζομένων. Κάλεσε Μόνιμους και Συμβασιούχους εργαζόμενους, να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα και να ψηφίσουν με κριτήριο την εμπειρία τους όλο το προηγούμενο διάστημα, από την πολιτική που εφαρμόστηκε και τσάκισε τα δικαιώματα του λαού και των λαϊκών στρωμάτων.

Τη συζήτηση μονοπώλησε το ζήτημα της Μόνιμης και Σταθερής δουλειάς και της άλωσης των εργασιακών δικαιωμάτων, των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών.

Τέλος τους κάλεσε να εμπιστευθούν το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που λέει την αλήθεια και μπορεί να κοιτάει τους εργαζόμενους στα μάτια.

Κατέληξε λέγοντας ότι: «Η ψήφος είναι όπλο όταν κατατίθεται στο ΚΚΕ, γιατί αυτήν την ψήφο την κερδίζεις από την επόμενη μέρα των εκλογών, την βλέπεις δίπλα σου και όχι απέναντί σου σε παζάρια για κυβερνητικές καρέκλες. Δυνατό ΚΚΕ, λοιπόν, σε όλες τις εκλογές γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό!»


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ψηφίστε Αλέξανδρο Μπουγά για ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ εργασίας στο δήμο μας,  και γράψτε στα @ρχίδι@ σας όσους σας λένε πως λεφτά δεν υπάρχουν! Γιατί μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό μετά την επόμενη χρεοκοπία της χώρας μας , αφού και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις παίζουν το "παιχνίδι" του κρατισμού αλλά δεν το κατέχουν! 

Αυτή που γίνεται κάθε φορά διοίκηση πετυχαίνει και σας πείθει πάντως πως το κατέχει!  Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ως πρότυπά , τους "σοσιαλιστικούς παραδείσους" όπου οδήγησαν σε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΦΤΩΧΕΙΑ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ  δεκάδες λαούς του πρώην Ανατολικού μπλοκ .

Εμπιστευτείτε τους και μην ακούτε τις "σειρήνες" που σας ομιλούν για ιδιωτικοποιήσεις! Άλλωστε 12 χρόνια διοίκησαν τον δήμο μας άνθρωποι με ίδιες ιδέες με τον Μπουγά και τους έστησαν και αγάλματα όσοι σήμερα σας καλούν να ψηφίσετε αυτούς που ήταν μαζί με αυτούς που πολέμησαν στην απέναντι πλευρά της Ιστορίας. 

Αυτά και πιο ωραία θα σας έχουμε,  αφού είπαμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ θέλετε δεν θα σας χαλάσουμε χατίρι προεκλογικά ,  άλλωστε  προλετάριοι είμαστε σε σχέση με πολλούς άλλους σε αυτή την πόλη!  

Μην φοβάστε τα κοράκια που θέλουν να σας πάρουν τα σπίτια , ψηφίστε ΚΚΕ για να τα παραχωρήσετε μόνοι σας,  και μπορεί να βρεθείτε από ένα δυάρι σε καμία βίλα άμα είσαστε κοντά στον αρχηγό! Γενικό γραμματέα τον λένε κάτι σαν τον Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής σε άλλο χρώμα!


Γιατί και σε αυτούς τους "παραδείσους" ελίτ υπήρχε,  και μάλιστα πολύ καλύτερη από την δικιά μας αφού εκεί μεσαία τάξη δεν υπήρχε καθόλου! 

Με την στρεβλή εφαρμογή του καπιταλισμού εκεί οδηγούμαστε και εμείς,  ως η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε!  

Νέος και ωραίος λοιπόν ο Αλέξανδρος Μπουγάς καλείται να οδηγήσει και πάλι σε διψήφιο ποσοστό την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης. Είμαστε σίγουροι πως η ανάρτηση αυτή θα γίνει ιδιαίτερα  δημοφιλής σε μια πόλη που ζέχνει από κόκκινο και μαύρο φασισμό. 

Μην φοβάστε μαύρο δεν θα σας παίξουμε υπάρχουν πολλοί που ξεφτιλίζουν τις Ιδέες μας παίζοντας τον καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτής της πόλης! 

Το συστημικό ΚΚΕ θα πουν κάποιοι αναρχικοί που βίωσαν στο πετσί τους την θηριωδία του Σταλινισμού και για τον λόγο αυτόν οι Αναρχικοί της Ουκρανίας παλεύουν πλάι- πλάι με τους Εθνικιστές αφού γνωρίζουν πως μόνο σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας μπορούν και επιβιώνουν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: