ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (22/4/2023)

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (22/4/2023)



  • Δεν ξέρουμε εάν ενθουσιάστηκαν οι Συριζαίοι της πόλης ή μπήκαν και το διάβασαν όλοι όσοι δεν καλοβλέπουν την νυν διοίκηση του δήμου μας αλλά η ανάρτησή μας με τον πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη έκανε παραπάνω κλικ από τα αναμενόμενα! Οι μισοί να τον ψηφίσουν από όσους διάβασαν την ανάρτηση θα εκλεγεί στις πρώτες θέσεις! 
  • Η πρόταση συνδημότη μας για κοινή πορεία των παρατάξεων "Φωτεινή πόλη" και "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" θα εξασφάλιζε την συμμετοχή τους στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και θα τους έδινε προβάδισμα νίκης στον δεύτερο. Όμως αφού αυτό δεν πρόκειται να συμβεί όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι παλεύουν να μπουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών μαζί με την παράταξη που διοικεί σήμερα τον δήμο μας για να εισπράξουν την "αγανάκτηση" δημοτών που έχουν αποδείξει διαχρονικά πως στηρίζουν με την ΨΗΦΟ τους την συνταγή αποτυχίας που ακολουθεί πιστά και η νυν διοίκηση. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί έως τις δημοτικές εκλογές και να ανατρέψει την έως τώρα εικόνα που δεν είναι καλή φυσικά για την νυν διοίκηση και είμαστε βέβαιοι πως ό,τι συνέβη το 2019 δεν θα συμβεί επειδή το θέλουμε εμείς! Για τον λόγο αυτό ακούστε τι σας λένε και οι συνδημότες μας στα δεξιά και στα αριστερά γιατί η πολυδιάσπαση δυνάμεων στο τέλος θα οδηγήσει σε μια νέα πενταετία την διοίκηση Χατζηδάκη. Με την λογική να γίνουν όλοι δήμαρχοι στο τέλος θα παραμείνει αυτός που είναι. Οι εποχές της απλής αναλογικής που με μια χούφτα ψήφων γινόσουν δημοτικός σύμβουλος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί εμείς φωνάζουμε για ένωση των κεντροδεξιών δυνάμεων εδώ και χρόνια και αυτοί φωτογραφίζονται με την συνεργάτιδα της διοίκησης λέγοντας μας τάχα πως προσφέρει έργο στην πόλη! Ας μην επιχειρήσουν να υποτιμούν την νοημοσύνη των κεντροδεξιών ψηφοφόρων έτσι και αλλιώς η κεντροδεξιά σε λίγες μέρες θα ηττηθεί στις κάλπες από τα ΔΕΞΙΑ της! 

  • Δεν θα δείτε ξανά ποτέ υπουργούς τους Άδωνι, Πλεύρη και Βορίδη σημειώστε το αυτό για να μην πέσετε ξαφνικά από τα σύννεφα μετά τις 22 Μαίου! Γιατί συμμαχία με αυτούς δεν κάνει κανένα κόμμα του δημοκρατικού τόξου και ούτε φυσικά ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ κος Νίκος Ανδρουλάκης! 

  • Ο Γεωργούλης ξαναθύμισε στην Ελληνική Κοινωνία πως στη χώρα μας κυκλοφορούν ελεύθεροι και "ωραίοι" οι Λιγνάδηδες και οι Φιλλιπίδιδες και σε αυτή την Δικαιοσύνη εμπιστεύθηκε η κυβέρνηση για το ποια κόμματα θα συμμετάσχουν και ποια όχι στις προσεχείς εκλογές. Έτσι εμείς δεν περιμένουμε να μην συμμετάσχει το κόμμα Κανελλόπουλου έστω χωρίς την συμμετοχή Κασιδιάρη και άλλων ποινικών! Αυτοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την σβάστικα από το σφυροδρέπανο και όχι επειδή είναι ίδια αλλά επειδή διαχρονικά έχουν αποδείξει πως διώκουν το δεύτερο και κάνουν τα στραβά μάτια στην πρώτη. Εάν δει κανείς τις εγγυήσεις που έχουν επιβάλλει με δικαστικές αποφάσεις για μέλη του "Ρουβίκωνα" θα αντιληφθεί πως για αυτούς είναι πιο επικίνδυνος και από τις εγκληματικές οργανώσεις που πουλάνε όπλα και ναρκωτικά και παράλληλα εμπορεύονται γυναίκες και κάνουν και τους νταβατζήδες. Ήδη και στην γνωστή περίπτωση με τον "Μανιάτη" από τη δικογραφία λείπουν τα ονόματα αρκετών αστυνομικών και διώκονται όπως διώκοντας έως να αθωωθούν μόλις πέντε εν ενεργεία και ένας απόστρατος αστυνομικός. Για ακόμη μια φορά στηρίζονται στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και όχι στην ΕΥΠ που τους "ξεβρακώνει" όλους! 


  • Θα ηττηθεί ο Ερντογάν στην Τουρκία ας το καταλάβουν καλά όσοι ποντάρουν στην παραμονή του στη θέση του! 

  • Υπάρχει διάδοχη κατάσταση στη ΝΔ και είναι φυσικά ο Νίκος Δένδιας που δεν θα είχε ποτέ στην κυβέρνησή του υπουργούς που πληγώνουν την παράταξη. Άντε γρήγορα να τεθεί θέμα ηγεσίας γιατί με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και τον Άδωνι υπουργό Ανάπτυξης το μόνο που πετυχαίνουμε είναι για γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας! Άρα στα Νότια ψηφίζουμε ΜΟΝΟ Δένδια για πρώτη επιλογή και για τους υπόλοιπους όσους από τους νέους βρίσκονται στο περιβάλλον του. Θα τους δείτε και αναλυτικά μέσα από εδώ άλλωστε εμείς δεν θα παίξουμε προεκλογικά κανέναν υποψήφιο που θεωρεί τον Μητσοτάκη μεγάλο ηγέτη! Κοντεύει να χάσει τις εκλογές παίζοντας μόνος του και αναγκαζόμενος να κάνει τρεις τροπολογίες για να μην μπει το κόμμα Κασιδιάρη στη Βουλή! Εάν νομίζει πως έτσι ενισχύει την Δημοκρατία ας κοιτάξει δίπλα του να δει τους αμφισβητίες του Πολυτεχνείου σε θέση ευθύνης! Όχι με ακροδεξιούς και ορθοδοξοταλιμπάν στο κόμμα καμία μεταρρύθμιση δεν θα γίνει και οι νέοι μας θα οδηγούνται σε ακραίες επιλογές είτε από τα δεξιά είτε από τα αριστερά! 


  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός έχει τελειώσει και εάν οι εκλογές καθυστερούσαν και άλλο μαζί του θα βούλιαζε και η ΝΔ που βλέπει να ξεφτιλίζεται από Νεοναζί που έχουν πλέον για επικεφαλής τους ένα πρώην Αεροπαγίτη! Μακάρι η επόμενη κυβέρνηση να βάλει "χέρι" σε μια Δικαιοσύνη που ζέχνει αφού με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και τον Τσιάρα υπουργό αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. 

  • Τέσσερις από τους δέκα δεν βλέπουν θέμα με τον επικεφαλής κ. Κανελλόπουλο και οι δύο από αυτούς θα το πάνε μέχρι το τέλος! Άμα καταφέρουν να κατέβει τελικά το κόμμα Κανελλόπουλου στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ας ψάξουν τρύπα να κρυφτούν στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: