ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να και κάποια Ηλιουπολίτισσα που δεν τρέφεται με σανό

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Να και κάποια Ηλιουπολίτισσα που δεν τρέφεται με σανό

 


Ενδιαφέρον διάλογος στην ομάδα των "αλληλέγγυων" της οποίας τις δράσεις εξήρε πρόσφατα φέρελπις υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας ανάμεσα σε μέλος της "συλλογικότητας" και της επικεφαλής τους κ. Τσακογιάννη. 

Το μέλος αντιδρά επειδή κατέβασαν την ανάρτησή του  από την ομάδα "Οι Ηλιουπολίτισσες" και δέχεται νουθεσίες  από την κα Τσακογιάννη. 

Της εξηγεί τα επιτεύγματα της ομάδας αλλά η κυρία δεν λέει να καταλάβει πως έχει απέναντί της την "Μητέρα Τερέζα"¨!

Το μέλος περιγράφει άριστα το τι πρεσβεύει η εν λόγω ομάδα , και φυσικά δείχνει σε εμάς πως υπάρχουν και Ηλιουπολίτισσες που αξίζουν τον θαυμασμό μας. 

Βέβαια αυτά που γράφει η κυρία αποτελούν για εμάς το "μικρό" κακό , γιατί καταδεικνύουν απλώς την υποκρισία τους. 

Το γεγονός πως υπάρχουν υποψήφιες που ευελπιστούν πως θα εκλεγούν σε δημοτικές παρατάξεις είναι για εμάς το μεγάλο κακό,  που από εμάς δεν πέρασε απαρατήρητο. 

Εγκαίρως και χωρίς μισές κουβέντες ΔΗΜΟΣΙΑ καλέσαμε τους επικεφαλής παρατάξεων να σκεφτούν καλά τις επιλογές τους. Δεν μας άκουσαν,  και μάταια θα "σκούζουν" προεκλογικά όταν εμείς θα "αναδεικνύουμε" όσα οι υποψήφιές τους  θα ήθελαν  να μην μάθετε ποτέ! 

Το "κόλπο" πως δεν γνώριζαν δεν πιάνει σε εμάς,  και φυσικά όσο ηλίθιος και εάν είναι κάποιος ή κάποια καταλαβαίνει όταν του δείχνεις μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν μπορεί να κρυφτεί σε καμία περίπτωση. 

Τότε πολλοί είναι αυτοί που θα λυπηθούν που δεν μας άκουσαν και "τυχεροί" όσοι απέφυγαν τις κακοτοπιές! 





Και βέβαια 12.820 μέλη της ομάδας , κάποιες από τις οποίες υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι στις προσεχείς εκλογές , τους φάνηκαν μάλλον ακαταλαβίστικα όσα αναφέρει η κυρία ,  προφανέστατα επειδή θεωρούν πως είναι  "φρόνιμο" να μην μπλέκουν!

Το όνομα της κυρίας που επώνυμα έγραψε αυτά που πιστεύει το "καλύπτουμε" μόνο και μόνο επειδή δεν συνομιλήσαμε μαζί της για αυτή την ανάρτηση. 

Και φυσικά τρελή δεν είναι η κυρία , απλώς έξυπνη και περισσότερο ηθική από όσες προσπάθησαν πριν δύο χρόνια να μας διδάξουν εμάς κάτι το οποίο ποτέ δεν κατείχαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: