ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ έκρινε ποια ιδιοκτησία είναι ιδιωτική και ποια δημόσια με την διαφορά πως η δεύτερη δεν είχε ανάγκη να έχει συμβόλαια !

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ έκρινε ποια ιδιοκτησία είναι ιδιωτική και ποια δημόσια με την διαφορά πως η δεύτερη δεν είχε ανάγκη να έχει συμβόλαια !

 



Επαναφέρουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ παλιά δημοσίευση στο facebook όπου μας αναφέρει πως ο δοτός δήμαρχος της χούντας "έσωσε" το εκκλησάκι του Άγιου Γεώργιου που βρίσκεται σε ιδιωτική έκταση στην πόλη μας. 

Ο ίδιος δήμαρχος είχε ονομάσει σε λεωφόρο Αλέξιου Νάστου την σημερινή Μαρίνου Αντύπα και είχε δεχθεί δεκάδες δωρεές του "τσιφλικά" στα οποία σήμερα λειτουργούν ναοί αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις που "εξυπηρετούν" τους δημότες μας. 

Ο άνθρωπος που επιχείρησε να πουλήσει την έκταση που έχει αγοράσει και έχει συμβόλαια για αυτήν, φυσικά και δεν θα χάσει την περιουσία του,  για να βγάλουν μεροκάματα όσοι διαχρονικά το παίζουν θεοσεβούμενοι και πατριώτες! 

Γιατί ο δήμος μας παρουσιάζεται ως μπροστινός μιας τεράστιας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ με την πλειοψηφία των δημοτικών μας συμβούλων να μην γνωρίζουν καν ποια είναι αυτά. Και δεν γνωρίζουν γιατί στις καταλήψεις που έκανε ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής και μια χούφτα κομμουνιστών ουδέποτε αυτοί συμμετείχαν και όχι λόγο ηλικίας! 

Και μόνο το γεγονός πως ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας  "εμπόδισε" την πώληση (γεγονός που δεν ισχύει ) μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα πως είχε κατά νου μαζί με τους συνταγματάρχες να φάνε και άλλες εκτάσεις από τον αφελή βοσκό Αλέξιο Νάστο σε ένα έγκλημα κρατικής- χουντικής  αυθαιρεσίας απέναντι σε ιδιωτικές περιουσίες που θυμίζει Αλβανία του Χότζα! 

Σε κάθε περίπτωση καλούμε την δημοτική αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τα ΑΚΙΝΗΤΑ τα οποία χαρακτηρίζονται πλέον με μια ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ απόφαση του Αρείου Πάγου ΔΗΜΟΣΙΑ και να προσκομίσει και τους ανάλογους τίτλους . Τίτλους που δεν υπάρχουν αφού παραμένουν στα χέρια των πρώην ιδιοκτητών τους για να τους θυμίζουν πως στην τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε μπορεί να βρεθείς ακόμα και εφοπλιστής με κρατική επιχορήγηση! 

Γιατί πουθενά στον κόσμο το Σύνταγμα ενός κράτους δεν προστατεύει την ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ εφοπλιστών όπως συμβαίνει στη χώρα μας . Κάτι που έχει καταγγείλει μόνο το ΚΚΕ καλώντας τα υπόλοιπα κόμματα να το αλλάξουν! Δεν το αλλάζουν με την δικαιολογία πως τα ελληνικά πλοία θα αλλάξουν σημαία θεωρώντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ιθαγενείς και όχι άδικα! 

Έτσι θα εξακολουθούμε να φτωχαίνουμε ως κράτος αλλά να διατηρούμε πλούσιους κάποιους "ευεργέτες" του Έθνους! 

Οι εκτάσεις που κατοχυρώθηκαν τελικά ως δημόσια περιουσία δεν είναι παρά αποτέλεσμα μιας πολιτικής απόφασης που ευνόησε όσους και σήμερα προσπαθούν να σας πείσουν πως εσείς φταίτε για το γεγονός πως επιβιώναμε ως έθνος ζώντας παρασιτικά εις βάρος άλλων ευρωπαϊκών κρατών κάνοντας την ΛΑΜΟΓΙΑ και την ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ κύριους πυλώνες της Αστικής μας Δημοκρατίας για δεκαετίες.  

Εάν κάποιοι θεωρούν αφελείς τους συνδημότες μας να πιστεύουν πως ένας χουντικός δήμαρχος  είχε αγαθές προθέσεις για την πατρίδα , και την πόλη μας ας αναρωτηθούν γιατί τα ινδάλματά του πέθαναν στις φυλακές και αυτός το έπαιζε για δεκαετίες υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ακολουθούμενος από πολίτες που ήταν έτοιμοι να ακολουθήσουν τον οιοδήποτε ΦΑΣΙΣΤΑ. 

Ο "ευπατρίδης" που δεν είδε τις ερπύστριες να καταλύουν το 1976 την Αστική μας Δημοκρατία αλλά συνεργάστηκε με τους χουντικούς παίζοντας τον ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ προφανέστατα και εκπροσωπεί την μαύρη σελίδα της πόλης,  δεν μπορεί να διαφημίζεται ως "θεοσεβούμενος" και "αγαθός" ούτε προασπιστείς μιας τάχα δημόσιας περιουσίας. 

Όλη η πόλη σχεδόν έχει κτίσει με συμβόλαια αγοράς από την οικογένεια και τους κληρονόμους Νάστου,  και κάποιοι ιδιοκτήτες ταλαιπωρούνται επειδή κάποιοι φαντάζονται τον εαυτό τους σε θέση ευθύνης υμνώντας ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ. 

Μέχρι και ο Βορίδης κατάλαβε πως ο συγχρωτισμός του με ξεφτιλισμένους καραβανάδες ήταν έγκλημα , και έχει απολογηθεί δεκάδες φορές για αυτό , εδώ στην πόλη κάποιοι νομίζουν πως θα αναστήσουν φαντάσματα και θα μας υποχρεώσουν και να τα τιμούμε! 

Η ΑΝΟΧΗ του άλλου άκρου του πολιτικού φάσματος στις άπειρες έως τώρα προκλήσεις του κ. Αραμπατζή και μερίδας "ψεκασμένων" , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο να αυξάνεται στην πόλη μας ο αριθμός όσων ονειρεύονται "επαναστάσεις" και "εθνοσωτηρίους". 

"Δυστυχώς" χάσαμε και τον Παττακό να κόψει την κορδέλα επαναλειτουργίας ενός Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου  ο οποίος είναι ιδιωτικός όπως χιλιάδες άλλοι σε όλη την χώρα. Η αρχαιολογική αξία του συγκεκριμένου ναού,  και άλλοι ΜΥΘΟΙ που διακινούνται στην πόλη μας, είναι αντίστοιχοι με αυτούς για το εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία. 

Ο δήμος έχει έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς από εποχής δημαρχίας κ. Γιάννη Αναγνώστου και του συμβούλου του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα αλλά μάλλον ο κος Αραμπατζής ανακαλύπτει τώρα όσα έχουν λυθεί και επαναφέρει πράγματα μόνο και μόνο για να μας διατρανώσει την "πίστη" του σε όσους αντί να επαναστατήσουν κατά της χούντας ευλογούσαν όσοι κατάντησαν τον ΗΡΩΑ Σπύρο Μουστακλή σε αναπηρικό αμαξίδιο! 

Αυτά και σήμερα με τους "θεοσεβούμενους" ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και με μια διοίκηση του δήμου που διατηρεί ΜΥΘΟΥΣ όπως διαπιστώσαμε και στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αντί να υπερασπίσει τον μοναδικό δήμαρχο Ηλιούπολης που ενδιαφέρθηκε πραγματικά για να έχει ο δήμος ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και όχι να παρακαλάει για 40 χρόνια ακόμα την ΕΤΑΔ να του δώσει "ψίχουλα" από αυτά τα ακίνητα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: