ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους στη πόλη που κάποιοι αιθεροβάμονες ευελπιστούν να πάει μπροστά ή να γίνει φωτεινή!

Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους στη πόλη που κάποιοι αιθεροβάμονες ευελπιστούν να πάει μπροστά ή να γίνει φωτεινή!

 


Από μακριά και αγαπημένοι που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας τραβηγμένη η φωτογραφία με την "εφεδρική" ψησταριά  ενόψει του σημερινού ψησίματος για το Πάσχα. 

Για να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα της πόλης,  αφού έτσι και αλλιώς έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η πόλη μας η πρόσβαση για όσους κυκλοφορούν με αναπηρικά αμαξίδια τους "καταδικάζει" σε εγκλεισμό στα σπίτια τους! 

Δύο φορές έχει συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και άλλες τόσες η διοίκηση του δήμου "παραμύθιασε" την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που "ανακάλυψε" αυτό το θέμα αγνοώντας τις δεκάδες επιχειρήσεις της πόλης που πράττουν ανάλογα, αλλά  αποτέλεσμα δεν βλέπουμε και δεν θα δούμε! 

Έτσι η παράνομη μία ψησταριά έφερε και το "αδελφάκι" της και η επιχείρηση είναι και φιλόζωη στειρώνοντας γάτες και σκύλους και προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ γεύματα σε αναξιοπαθούντες είπε να μην χάσει την ευκαιρία και να είναι συνεπείς στις παραγγελίες των πελατών της. Και λένε αφού παράνομοι είμαστε και με μία ψησταριά δεν βγάζουμε και δεύτερη ποιος θα μας πειράξει; 

Βλέπετε σε μια  πόλη που εξακολουθούν κάποιοι και προβαίνουν σε εμπρησμούς αυτοκινήτων , που κάποιοι "ξεφορτώνονται" τα περίστροφά τους στα πάρκα της,  και που παλιότερα ο ίδιος ο δήμος υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ιδιωτικών περιουσιών , η ψησταριά είναι για εμάς στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ το μικρότερο κακό. 

 Γιατί άλλο είναι να εμποδίζεις την πρόσβαση σε αναπήρους και άλλο να τους δημιουργείς,  και το τραγικότερο όλων να έχεις το θράσος και να λες δημόσια πως εκβιάζεσαι από την ΑΛΗΘΕΙΑ! 

Οι επιτυχίες στην πάταξη της παραβατικότητας περιορίζονται στις συχνές πλέον εμφανίσεις της ομάδας ΔΙΑΣ και των ΟΠΚΕ στην πόλη μας,  τα οποία καλέστηκαν μην τυχόν και μας πάρει καμία αδέσποτη! 

Αφού το τοπικό αστυνομικό τμήμα ενδιαφέρεται μόνο για αναρχικές συλλογικότητες που δεν προβληματίζουν έτσι και αλλιώς την πόλη με την δράση τους ,είπαμε και εμείς να κουβαλήσουμε και μερικούς αστυνομικούς που δεν είναι επιρρεπείς στο να κάνουν τα στραβά μάτια! 

Γιατί δεν φανταζόμαστε πως είναι κανείς τόσο αφελής για να μας θεωρεί εύκολο στόχο! Εάν όμως υπάρχουν και αφελείς , εμείς τον τρόπο τον ξέρουμε , την πορεία που έχουμε χαράξει θα ακολουθήσουμε,  και να είναι σίγουροι πως στην δική μας περίπτωση οι δράστες θα τιμωρηθούν,  κάτι για εμάς "παρήγορο" αλλά ανώφελο .  Αφού το "μοιραίο" λάθος θα αναγκάσει εχθρούς και κυρίως φίλους να ξηλώσουν το "πουλόβερ" . Και οι δικοί μας φίλοι δεν είναι ένστολοι αφού οι τελευταίοι διακρίνονται και δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Δεν λερώνεις τα χέρια ενός αστυνομικού εάν είσαι σοβαρό κράτος , βάζεις τον όμοιο του να "καθαρίσει" εξασφαλίζοντας του το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ! 

Κόντρα λοιπόν σε όσους πουλούν  αλληλεγγύη και εισπράττουν μεροκάματα η δική μας διαφορετική ΦΩΝΗ είναι ΕΔΩ όχι για να υπερασπίσει ψεύτικα "θύματα" και φυσικά δεν θα "αγιοποιήσει" όσους τους ενοχλεί το ανταποδοτικό κέντρο ανακύκλωσης ,αλλά όχι όσα καθόρισαν και καθορίζουν το μέλλον αυτής της πόλης. 

Έτσι για όσους αιθεροβάμονες ευελπιστούν πως η πόλη μας μπορεί να πάει μπροστά ή να γίνει φωτεινή , η λύση έρχεται από άλλη ιδεολογική κατεύθυνση από αυτή που πιστεύουμε και εμείς. 

Γιατί δεν τιμάς κανέναν αγώνα , όταν είσαι με αυτούς που αλλάζουν συνέχεια στρατόπεδο και προσπαθείς να ποινικοποιήσεις την δράση όσων ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! 

Ο δήμαρχος Αλίμου κος Κονδύλης τα έβαλε με τον επιχειρηματία κ.  Σταθοκωστόπουλο που πλήρωνε και πληρώνει μερικές χιλιάδες ευρώ στον δήμο τους (κάτι λιγότερο από 300.000 ευρώ τον χρόνο)  για να κάνει χρήση κοινόχρηστων χώρων. Βέβαια για συγκεκριμένους χώρους και όχι για όσους ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κατέλαβε !  Εδώ δεν αντιδράμε  ακόμα και για όσους με ελάχιστα ευρώ ετησίως καταλαμβάνουν όλη την λεγόμενη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , πάρκα , πλατείες , αθλητικούς χώρους κ.ο.κ. 

Εντάξει εμείς κομμουνιστές δεν είμαστε,  και πιστεύουμε στον καπιταλισμό αλλά αυτός έχει κανόνες και αποφέρει κέρδος μέσα από συμφωνίες. Κέρδος που δεν βλέπουμε να έχουν τα ταμεία του δήμου μας ,από επιχειρήσεις που συσπειρώνονται μόνο όταν κάποιος στραφεί εναντίον τους μιλώντας για τα αυτονόητα. Κάποιοι βγαίνουν και ομιλούν και για έξαρση της εγκληματικότητας! Είναι οι ίδιοι οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να "μαζέψουν" τα μέλη τους που διαφήμιζαν διαδικτυακά "ψιλές" που δεν έδωσαν αφού  δεν τόλμησαν γνωρίζοντας πως σήμερα δεν θα ζούσαν! 

Εάν η διοίκηση θεωρεί κέρδος της να τα έχει καλά με τους επιχειρηματίες της πόλης θα βρει απέναντί της όσους δεν έχουν κανένα συμφέρον,  από καταστάσεις που θα ήταν τραγικές εάν παράλληλα δεν ήταν γελοίες! 

Να πούμε και στον φέρελπι πολιτικό που ετοιμάζεται για υποψήφιος δήμαρχος πως σε αυτή την πόλη όλοι μαζί δεν μπορέσαμε ΠΟΤΕ,  και εάν πιστεύει σε τέτοια "θαύματα" θα κατανοήσει πως οι δημότες μας πλέον εάν και αρκετοί  "μπλεγμένοι" γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή η πόλη  δεν υπήρξε ποτέ φωτεινή. 

Δεν είναι αιχμή η ανάρτηση αυτή για δύο παρατάξεις που παλεύουν για κάτι διαφορετικό, αλλά με μισές κουβέντες και αλήθειες προκοπή δεν θα δούμε. 

Ούτε βέβαια θεωρούμε πως φταίει ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης που ήρθε "χθες" στην πόλη,  για τα καλά του λόγια για μια συλλογικότητα που αποτελεί "βάρος" και συγχρωτίζεται με ένα χθες που μπορεί να μας κατατρώει αλλά σύντομα θα το ξεπεράσουμε.  Φταίνε όσοι τον συμβούλευσαν πως μπορεί να είναι ταυτόχρονα και με τις  δύο πλευρές της Ιστορίας! 

Αυτά προς το παρόν, μέσα στο Μάιο κάποιοι θα παρακαλούν να μην υπήρχαμε ,και κάποιοι άλλοι θα φροντίσουν αφελώς θεωρώντας πως αυτό μπορεί να συμβεί , να μας "κόψουν"  ένα από τα "πόδια" μας. 

Θα τα "κουτσοκαταφέρουμε" , άλλωστε πολλοί ξεκίνησαν στο πλευρό μας το 2013 και ήδη έχουν "πετάξει" γινόμενοι κάποιοι εξ αυτών  από τους πιο φανατικούς πολέμιούς μας! Λάθος έκαναν δεν υπολόγισαν καλά. Γιατί μπορεί κάποιων οι τσέπες να είναι γεμάτες αλλά η δική μας ανιδιοτελής προσφορά ακόμα και σε ιδεολογικούς μας αντιπάλους είναι κάτι που δεν διαφημίζεται,  και σίγουρα όταν κάποτε οι "μάσκες" θα πέσουν , οι ωφελημένοι θα μας το πιστώσουν στα θετικά μας. "Άγιοι" δεν είμαστε,  ούτε θα επιβιώναμε ως τέτοιοι σε αυτή την πόλη,  αλλά σίγουρα ξέρουμε τι κάνουμε και κυρίως είμαστε περισσότερο λογικοί από όσους μας αποκαλούν "τρελούς"! 

Ας απαντήσουν για τους "κουφούς" συγγενείς τους , έχουν χρόνο άλλωστε εμείς εδώ θα είμαστε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: