ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές του γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης κ. Γιώργου Παναγιωτακόπουλου για το Πάσχα

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Οι ευχές του γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης κ. Γιώργου Παναγιωτακόπουλου για το Πάσχα

 


"Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία" εύχεται στους διαδικτυακούς του φίλους με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. 

Ευχόμαστε και εμείς από εδώ στα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης να παραμείνουν δυναμικά και πρωτοπόρα μπας και στο δήμο μας ξεφύγουμε από λογικές που πλήγωσαν και πληρώνουν την παράταξη μας που σε τοπικό επίπεδο γνωρίζει συνεχόμενες ήττες στις δημοτικές εκλογές. 

Ελπίζουμε αυτοί να τα καταφέρουν καλύτερα στο μέλλον από όλους εμάς που σε τοπικό επίπεδο ακόμα αναζητούμε κάποιον που δεν θα τιμά τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς και ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΡΩΤΙΖΕΤΑΙ με όσα μας πληγώνουν ως πόλη! 

Εάν ηττηθεί η ΝΔ στην πόλη μας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές το κλίμα για τις αυτοδιοικητικές που ακολουθούν τον Οκτώβριο δεν θα είναι καλό ας μην το κάνουμε με τα διαφορετικά "μαγαζάκια" ακόμα χειρότερο. Στις 13 Μαίου εμείς εδώ θα επιλέξουμε "μαγαζάκι" με γνώμονα τις πιθανότητες εισόδου υποψηφίου στον δεύτερο γύρο δεν θα περιμένουμε όσους θεωρούν λογικό ένα διαχρονικό πρόβλημα της πόλης να αφεθεί για μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου! 

Γιατί με απλή αναλογική αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν θα υπάρξει σύμφωνα με όσα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις έως και σήμερα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: