ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (25/4/2023)

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (25/4/2023)



  • Δελτίο τύπου εξέδωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης αυτός του κ. Μπίρλη για τα bazzar που δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό στις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας. Δεν είδαμε καμία τοποθέτηση για το θέμα από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας και αναρωτιόμαστε εάν κάποιες από αυτές συμφωνούν ή όχι με την ΔΗΜΟΣΙΑ καταγγελία του Συλλόγου. Θα μπορούσαμε να είχαμε γράψει και εμείς αυτή την ανακοίνωση που δεν έχουμε ουδεμία σχέση με τον σύλλογο αυτό αφού η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της φιλανθρωπίας μας ενοχλεί περισσότερο και από τους επιχειρηματίες της πόλης μας. Θα βάλουμε την ανακοίνωση του ΕΣΗ σε ξεχωριστή ανάρτηση και χωρίς δικό μας σχολιασμό αφού εμείς προφανέστατα και παρουσιάζουμε όσα για εμάς είναι προβλήματα παρόλο που δεν βλέπουμε ανταγωνιστικά τα bazzar (επιχείρηση δεν έχουμε και ούτε στηριζόμαστε στις επιχειρήσεις της πόλης για να επιβιώσουμε) . Για εμάς είναι εμφανές πως σε αυτή την πόλη η φιλανθρωπία είναι ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ και δεν μας αλλάζει κανείς αυτή την άποψη. Όταν επιχειρήσεις της πόλης έχουν αυτοκόλλητα συλλογικότητας,  με μέλη που συμμετέχουν σε αυτά εμείς είχαμε δημόσια αντιδράσει, αλλά ουδείς μας άκουσε. 


  • Επιχειρηματίες της πόλης μας συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αρκετές δημοτικές παρατάξεις.  Έτσι προσπαθούν ενεργά να συμμετάσχουν σε διοικήσεις και από θέσεις ευθύνης να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν. 

  • Ισόπαλο το χθεσινό αποτέλεσμα του "Ήλου" για το πρωτάθλημα της Super League 2 . 


  • Μήνας εξελίξεων για τα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας ο Ιούνιος με τις δικές μας πληροφορίες να λένε πως στις 5 Ιουνίου θα ανακοινωθεί νέος δημοτικός συνδυασμός που θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

  • Καλά πήγε και αυτό .....με την εταιρία Κήπων Οδός  του συνδημότη μας κ. Σίνου να αποκαθιστά άμεσα τους βανδαλισμούς σε παιδική χαρά της πόλης. Οι φθηνοί λαϊκισμοί της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και οι κορδέλες του κ. Ψυρρόπουλου κράτησαν για λίγες ώρες αφού αυτού του είδους η αντιπολίτευση δεν βρίσκει ευήκοα ώτα στην πόλη. 


  • Μαθαίνουμε πως στο ψηφοδέλτιο της παράταξης "Η πόλη που θέλω" θα συμμετάσχουν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την ίδια οικογένεια αφού η δυστοκία στο να βρεθούν υποψήφιοι που να ακολουθήσουν την παράταξη αυτή είναι εμφανής! 


  • Πέριξ της Πλατείας Ανεξαρτησίας το εκλογικό κέντρο της παράταξης "Φωτεινή πόλη" του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου που θα ανοίξει αρχές Μαίου. Έτσι εμείς οι Αγιομαρινιώτες θα έχουμε δύο εκλογικά κέντρα στην περιοχή μας αφού ήδη έχει ανοίξει εκεί και το εκλογικό κέντρο της παράταξης του κ. Αραμπατζή. Νιώθουμε ήδη πως είμαστε στο επίκεντρο έως τις δημοτικές εκλογές και φυσικά θα το εκμεταλλευθούμε ελπίζοντας πως μετά τις εκλογές δεν θα μας ξεχάσουν όπως συμβαίνει σχεδόν διαχρονικά με εξαίρεση την περίοδο διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη που μάλλον επειδή ήταν μεγάλη σε διάρκεια 16 έτη! κάτι είδαμε και εμείς. 


  • Δεν θα σχολιάζουμε κάθε τρεις και λίγο δημόσιες αναρτήσεις ιερέα κάντε το εσείς εάν θεωρείτε πως θίγει το κόμμα σας! Εμείς τα έχουμε γράψει αρκετές φορές και με "ψεκασμένους" και ιδεοληπτικούς δεν ασχολούμαστε! 

  • Το ρέμα της Πικροδάφνης κατάντησε ανοιχτή χωματερή επειδή κάποιες συλλογικότητες αντιδρούν διαχρονικά στην αξιοποίησή του. Παντού έχει κλείσει μόνο στον δήμο μας θεωρούν πως μπορεί να αξιοποιηθεί ως πόλος έλξης "οικολόγων" . Το προσεχές διάστημα θα καθαριστεί ας μην ανησυχούν οι περίοικοι πως θα τους φάνε τα ποντίκια , θα γίνουν και οι ψεκασμοί για κουνούπια και η "ζούγκλα" θα παραμείνει αφού κάποιοι θεωρούν πως στο όνομα της κλιματικής αλλαγής θα χτίσουν πολιτικές καριέρες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: