ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ο Μπινελίκιας" εκεί που η διασκέδαση δεν έχει όρια και ο οικοδεσπότης γίνεται ένα με τους "καλεσμένους" του !

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

"Ο Μπινελίκιας" εκεί που η διασκέδαση δεν έχει όρια και ο οικοδεσπότης γίνεται ένα με τους "καλεσμένους" του !

Εκεί που η διασκέδαση δεν έχει όρια και που ο οικοδεσπότης δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να ευχαριστήσει όσους τιμούν εδώ και χρόνια την επιχείρησή του,  εκεί ακριβώς θα συναντήσετε το Μουσική Μεζεδοπωλείο "Ο Μπινελίκιας". 

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Σάββας Κοτσαρίδης  πιάνει και ο ίδιος το μικρόφωνο και όλες και όλοι γίνονται μέσα στο μαγαζί μια μεγάλη παρέα. 


Τώρα που ανοίγει ο καιρός το Μουσικό Εδεσματοπωλείο  " Ο Μπινελίκιας" με τα τραπέζια του στην πλατεία Ιωάννη Καποδίστρια (πρώην πλατεία Παραθύρα) είναι ιδανικό για όσους έχουν παιδιά που θα μπορούν να παίζουν πάνω σε αυτή ενώ οι γονείς τους θα απολαμβάνουν εκλεκτές γεύσεις συνοδευόμενες με το αγαπημένο τους ποτό ή αναψυκτικό και όλα αυτά σε τιμές για κάθε πορτοφόλι. 

Ακολουθείστε την επιχείρηση στο facebook (κάντε κλικ εδώγια να μαθαίνετε πρώτοι τι σκαρώνει ο "δαιμόνιος" Σάββας Κοτσαρίδης. 

Στη γειτονιά μας λοιπόν υπάρχει και αυτό το μαγαζί που σίγουρα έχουν επισκεφτεί όσοι δεν στηρίζουν την τοπική επιχειρηματικότητα μόνο στα λόγια. 

Αυτά και επειδή εμείς κυρίως με την πολιτική ασχολούμαστε ( άλλωστε όλα είναι πολιτική κατά μία έννοια) θα περάσουμε μια βόλτα και από την γειτονιά μας για να βγάλουμε είδηση αφού είμαστε μερικούς μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και κάποιοι τα "μπινελίκια" τους θα πρέπει να τα ακούσουν! 

Σ.Μ

ΥΓ: Μην μασήσετε να πάτε στο μαγαζί σαν και εμάς "απρόσκλητοι",  άλλωστε όλοι χωράνε ακόμα και οι "περίεργοι" σαν και εμάς ! Έλα και εσύ για ένα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: