ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μερικές φωτογραφίες από την πετυχημένη σημερινή εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Βασίλη Σπανάκη στο Παλαιό Φάληρο

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Μερικές φωτογραφίες από την πετυχημένη σημερινή εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Βασίλη Σπανάκη στο Παλαιό Φάληρο


 Πλήθος κόσμου σήμερα στο Παλαιό Φάληρο υποδέχτηκαν έναν βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ που δεν μας έκανε ποτέ να ντραπούμε με τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ σε αντίθεση με άλλους συνυποψηφίους του. 

Ο κος Σπανάκης χωρίς να έχει την στήριξη επιχειρηματικών συμφερόντων παλεύει να πετύχει την επανεκλογή του σε μια εκλογική περιφέρεια που είναι σημαντική για την γαλάζια παράταξη. 

Όσο πλησιάζουμε προς τις βουλευτικές κάλπες όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν πως αυτός ήταν ΕΚΕΙ όταν τον χρειάστηκαν σε αντίθεση με άλλους που τους έκλεισαν την πόρτα. 

Δεν ήμασταν από αυτούς που τον έστειλαν στη Βουλή με την ψήφο τους το 2019 αλλά σίγουρα είναι από τους ελάχιστους στο Νότιο Τομέα που δεν μας έκανε να ντραπούμε που είναι βουλευτής της παράταξής μας. 

Για να μην τα πολυλογούμε ο Βασίλης Σπανάκης τα παλεύει μαζί με όσους ανήκουν στη ΝΔ και νιώθουν άνετα και όχι με όσους παραμένουν σε αυτή έως ότου βρουν κάποιο ακροδεξιό πολιτικό καταφύγιο. 

Την ΝΙΚΗ θα την κερδίσουν οι "Σπανάκηδες" και όχι όσοι ανακάλυψαν την ΝΔ αφού προηγουμένως είχαν βρίσει τον ιδρυτή της και κάποιους από τους προέδρους της! Δεν βαριέστε στο ΤΕΛΟΣ αυτοί που έχουν αλλάξει τρία κόμματα μέχρι να καταλήξουν στη ΝΔ , θα καταλάβουν πως η επόμενη μέρα σε που ξεκινά για την γαλάζια παράταξη μετά τις δεύτερες κάλπες του Ιουλίου δεν θα είναι ευνοϊκή για εκείνους. 

Αρκετά πληγώθηκε η παράταξη από τις ακροδεξιές κορώνες όσων ενώ δεν υπηρέτησαν καν την στρατιωτική τους θητεία το παίζουν και υπερπατριώτες! 

Δείτε τον απλό κόσμο που στηρίζει αυτή την παράταξη που αρχίζει και καταλαβαίνει πως για να μην γυρίσουμε πάλι πίσω θα πρέπει από το κόμμα να αποβληθούν όσοι αναπολούν "Εθνοσωτηρίους" και έχουν για πρότυπά τους χουντικούς υπουργούς. 

Ο Βασίλης Σπανάκης δεν κρύβει τέτοια "φαντάσματα" στην ντουλάπα του και με οποιαδήποτε ηγεσία του κόμματος θα παραμείνει χρήσιμος για τους άλλους ας ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: