ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Ποτέ δεν έκανα μικροπολιτική

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Παναγιώτης Κόκλας: Ποτέ δεν έκανα μικροπολιτική


Ποτέ δεν έκανα μικροπολιτική. Η ανάρτηση αυτή έγινε πριν 8 Χρόνια... Δήμαρχος τότε ο κύριος Βαλασόπουλος, πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ ο κύριος Γιαννόπουλος και εγώ απλό μέλος (όχι Δημ. Συμβουλος) του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ και της παράταξης του τέως Δημάρχου κυρίου Γιάννη Αναγνώστου (αντιπολίτευση) . Ποτέ δεν δίστασα και δεν θα διστάσω να στηρίξω και να επιβραβεύσω οποιαδήποτε θετική δράση η παρέμβαση γίνει για τον Δήμο μας από όποιον πολιτικό χώρο και εάν προέρχεται. Απορώ με όλους εσάς , τους 6-7 ,που καθημερινά μας σχολιάζετε αρνητικά, δεν έχετε  δει κανένα θετικό αποτέλεσμα στην πόλη από εμένα και τους συνεργάτες μου;Δεν ήταν σημαντικό π.χ η αφαίρεση πινακίδων σε θέσεις στάθμευσης Α.με.Α που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στον Δήμο μας. Δεν ήταν σημαντικό π.χ ότι πέρασε ο χειμώνας και με τόσα καιρικά φαινόμενα για πρώτη φορά δεν είχαμε καμία πτώση δέντρου, κανέναν τραυματισμό συμπολίτη μας και καμία αποζημίωση οχήματος;

Εάν δεν βλέπετε τίποτα θετικό μάλλον είστε σε εντεταλμένη υπηρεσία με ανταλλάγματα ή είστε τόσο τοξικοί με κίνδυνο να βλάψετε τον ίδιο σας τον εαυτό.
 
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο πράσινο (Green Team) ,στην Δημοτική Αστυνομία, τους Εθελοντές, καθώς και όλους εσάς που είστε δίπλα μας στις καθημερινές μας προσπάθειες. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι αποδεκτή από όλους μας και μας βοηθά να βελτιωθούμε.
 
Η ενίσχυση από την κυβέρνηση με προσωπικό θα μας βοηθήσει να έχουμε τα επιθυμητά αποτέλεσμα για όλους.
 
Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: