ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν είναι ΟΛΟΙ ίδιοι και ούτε μπορείς να ακολουθείς άτομα χωρίς σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό!

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Δεν είναι ΟΛΟΙ ίδιοι και ούτε μπορείς να ακολουθείς άτομα χωρίς σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό!

 


Το "σύνθημα ΟΛΟΙ ίδιοι είναι" δηλητηριάζει εδώ και δεκαετίες τις κοινωνίες του δυτικού κόσμου. Το παραμύθι πως τα συστημικά ΜΜΕ μπορούν να επιβάλλουν την θέλησή τους είναι και αυτό ένας ΜΥΘΟΣ που έχει αποδειχθεί στην πράξη πως αδρανοποιεί τους πολίτες αφού θεωρεί δεδομένο πως υπερφυσικές δυνάμεις και μεγάλες "αδελφότητες" οδηγούν τον δρόμο προς την καταστροφή! 

Τα δόγματα έχουν μετατραπεί πλήρως σε μαγαζάκια ΕΛΠΙΔΑΣ και στέκονται άλλα πολύ και άλλα λιγότερο απέναντι στις εξελίξεις και τα επιτεύγματα της επιστήμης. 

Η φτωχοποιημένη κοινωνία δεν κλείνει απλώς το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά είναι έτοιμοι να συμμετάσχει σε θηριωδίες. Ο μαύρος φασισμός επανακάμπτει και με αρωγό τον κόκκινο προσπαθεί να επιβάλλει την "λογική" αιματηρών επαναστάσεων ή πραξικοπημάτων που θα οδηγήσει και άλλους λαούς σε ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Η Αστική Δημοκρατία κινδυνεύει επειδή οι ΘΕΣΜΟΙ της αρνούνται να πράξουν το αυτονόητο. 

Σε αυτό τον κυκεώνα διεθνών εξελίξεων που οι πατροπαράδοτες ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ δίνουν πραγματικές μάχες στην μαρτυρική ΟΥΚΡΑΝΙΑ , ουδείς έχει την πολυτέλεια να μην ταχθεί στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Σε αυτή που εξασφαλίζει το οικονομικό  πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορούν οι πολίτες να επιχειρήσουν και να εκφράσουν με την ΨΗΦΟ την δυσαρέσκειά τους ή την επιδοκιμασία τους έναντι των εφαρμοζόμενων πολιτικών. 

Για τον λόγο αυτό σίγουρα δεν είμαστε ΟΛΟΙ ίδιοι γιατί κάποιοι παλεύουν για να εδραιωθεί η Αστική μας Δημοκρατία και να βελτιώσει τους θεσμούς της και αρκετοί παλεύουν με νύχια και με δόντια για να μας οδηγήσουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα όπου ζέχνει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. 

Ο λαός σώζει τον λαό με την ΨΗΦΟ του θέτοντας στο περιθώριο τους αρνητές και πολέμιους της Αστικής μας Δημοκρατίας αλλά και της ΛΟΓΙΚΗΣ!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: