ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ακόμα και τώρα οραματίζεται εξουσία ο Κασιδιάρης

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Ακόμα και τώρα οραματίζεται εξουσία ο Κασιδιάρης

Νίκος Χασαπόπουλος

Ηλίας Κασιδιάρης: Δεν άλλαξε καθόλου από τότε που εμφανιζόταν απειλητικός και προκλητικός στη Βουλή, τότε που κατεύθυνε τους οπαδούς στις θερινές κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής, σε παραστρατιωτικές ασκήσεις
Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας παρέδιδε στην ουσία τα κλειδιά του μορφώματός του στον πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο και προέδρου ενός άλλου μορφώματος με την επωνυμία «Εάν», γνώριζε πολύ καλά ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου ίσως να ήταν παρελθόν για τον ίδιο. Ήταν η στιγμή που η αρμόδια επιτροπή της Βουλής συζητούσε την τροπολογία Βορίδη για να του κόψει τον δρόμο προς τις εκλογές.

Στον αντεισαγγελέα λέγεται πως του παρέδωσε τα πάντα, λίστες υποψηφίων, καταστατικό, ακόμα και πρόσβαση στο site του μορφώματός του. Ο Κασιδιάρης καταδικασμένος πρωτοδίκως για εγκληματικές ενέργειες βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, μαζί με άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Εργάζεται ως… νοσοκόμος στο οδοντιατρείο των φυλακών και φροντίζει πάντοτε, όπως λένε, να έχει σκεπασμένο το μπράτσο του στο οποίο έχει τη σβάστικα σε τατουάζ.

Από την ημέρα που τα «έσπασε» με τον Μιχαλολιάκο (τον «φιρερίσκο», όπως τον αποκαλούσαν στη Χρυσή Αυγή), το όραμά του ήταν να ξαναγίνει βουλευτής, να δημιουργήσει δικό του κόμμα, διαφορετικό από τη Χρυσή Αυγή, να έχει δικούς του βουλευτές, που δεν είχαν σχέση με τη Χρυσή Αυγή, να κρύψει τη σβάστικα από το μπράτσο του, να εξαφανίσει κάποιες φωτογραφίες που τον παρουσίαζαν με όπλα (ρεπλίκες ήταν όπως είπε στη δίκη), στα περιβόητα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, τότε που μέλη της χτυπούσαν αλύπητα τους μετανάστες (Πακιστανούς και Αλβανούς), τότε που οι Χρυσαυγίτες νοσταλγούσαν τον ναζισμό και τον φασισμό.

Ακόμα και τώρα μετά την τροπολογία που ήρθε στη Βουλή ο Κασιδιάρης οραματίζεται εξουσία. Επιθυμεί να κατέβει, όπως έλεγε στους συνεργάτες του που τον επισκέπτονται στον Δομοκό, υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, κόντρα στον Μπακογιάννη και εάν ο νόμος δεν τον αφήσει θα κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές, όπου, λέει ότι οι νόμοι και οι τροπολογίες για τη μη κάθοδό του στις εκλογές, «δεν έχουν πέραση». Δεν άλλαξε καθόλου από τότε που εμφανιζόταν απειλητικός και προκλητικός στη Βουλή, τότε που κατεύθυνε τους οπαδούς στις θερινές κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής, σε παραστρατιωτικές ασκήσεις.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: