ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Επίσκεψη της βουλεύτριας του ΠΑ.ΣΟ.Κ κα Τόνιας Αντωνίου στο Α΄ ΚΑΠΗ Ηλιούπολης

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Επίσκεψη της βουλεύτριας του ΠΑ.ΣΟ.Κ κα Τόνιας Αντωνίου στο Α΄ ΚΑΠΗ Ηλιούπολης



Το Α΄ ΚΑΠΗ Ηλιούπολης επισκέφτηκε σήμερα η βουλεύτρια του ΠΑ.ΣΟ.Κ κα Τόνια Αντωνίου οπού ενημερώθηκε από το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και επίσης συνομίλησε και με ωφελούμενος του ΚΑΠΗ όπου είχε συζήτηση μαζί τους για όσα τους απασχολούν. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την πόλη μας η κα Αντωνίου, και έτσι δεν θα τις καταλογίσουμε όσα σε αρκετούς άλλους που  μας θυμούνται μόνο προεκλογικά. 

Εμείς γνωρίζει πως δεν θα την ψηφίσουμε ,αφού έχουμε άλλη ιδεολογική κατεύθυνση αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι αναγνώστες μας συμμερίζονται τις ίδιες αντιλήψεις με εμάς. Ούτε όσοι ανήκουν στον ίδιο πολιτικό σχηματισμό ,πόσο μάλλον από άλλους πολιτικούς χώρους και δη το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο οποίο έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική αφού το θεωρούμε πηγή δεινών για την χώρα μας. 


Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες,  και παίζουμε την είδηση της επίσκεψης επειδή η κα Αντωνίου δεν μας έχει προβληματίσει ποτέ αρνητικά με την συμπεριφορά της τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου. 








Δεν υπάρχουν σχόλια: