ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ..... ( 14/4/2023)

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ..... ( 14/4/2023)



  • Δεν περιμέναμε τόσο υψηλή επισκεψιμότητα τις μέρες του Πάσχα και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως δεν είχαμε και καμία μεγάλη αποκάλυψη πέρα από όσα γνωρίζουν καλά όσοι μας διαβάζουν καθημερινά. Ουδείς αιφνιδιάστηκε από την στάση μας σε συγκεκριμένα θέματα στα οποία θα έχουμε βάλει κόκκινες γραμμές και δεν είπαμε τίποτα παραπάνω από όσα βλέπουν οι περισσότεροι ακόμα και όσοι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις από εμάς. 

  • Πολλοί ενοχλούνται με τον όρο Σοβιετία εμείς βρήκαμε και θα σας παρουσιάσουμε έναν νέο άνθρωπο που όχι μόνο δεν τον ενοχλεί ο όρος αλλά θεωρεί πως στις πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες της ΕΣΣΔ οι πολίτες απολάμβαναν προνόμια που δεν τους προσφέρουν οι Αστικές Δημοκρατίες δυτικού τύπου καθώς ακόμα πως στην πόλη μας όσα έχουν επιτύχει στα εργασιακά τους και είναι προς θετική κατεύθυνση τα κέρδισαν μέσα από τους αγώνες του ΣΕΔΗ και της κομμουνιστικής ηγεσίας του! Είναι άνθρωπος που τιμά και πιστεύει στους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και δεν τους βάζει σε εισαγωγικά ή τους αμφισβητεί όπως εμείς και θα σας τον παρουσιάσουμε επειδή θεωρούμε πως οι περισσότεροι στην πόλη έχουν τις ίδιες ιδεοληψίες με αυτόν με την διαφορά πως ο νέος αυτός έχει την εντιμότητα και την ηθική να μην ωραιοποιεί καταστάσεις της πόλης μας και να λέει τα πράγματα με το όνομά του. Θα ξαφνιάσει μόνο τους αφελείς αυτή μας η επιλογή για όλους τους άλλους που μας γνωρίζουν θα είναι το αυτονόητο αφού εμείς την πραγματικότητα δεν θέλουμε επ΄ουδενί να σας την κρύβουμε και ελπίζουμε μετά από αυτή μας την ανάρτηση να κατανοήσουν και οι "τυφλοί" και έχοντες παρωπίδες πως σε αυτή την πόλη αλλά και σε αυτή την χώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΠΟΤΕ όλοι μαζί αφού κάποιοι πάλεψαν και με ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ "κατοχύρωσαν" την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ την ώρα που κάποιοι τιμούσαν τους "τσιφλικάδες". Τα εισαγωγικά είναι δικά μας αφού για τον συνομιλητή μας είναι όπως θα διαβάσετε εμφανές πως δεν αγωνίστηκαν όλες και όλοι για τα ίδια πράγματα και πως σήμερα κάποιοι καπηλεύονται τους αγώνες του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή που για τον συνομιλητή μας δεν έκανε βήμα πίσω από όσα πίστευε για την πόλη και εάν τον άφηναν οι "σύντροφοί' του θα μας παρέδιδε πραγματική περιουσία και δεν θα κινδυνεύαμε σήμερα κάποια από τα πρώην ακίνητα Νάστου να πουληθούν σε ξένους επενδυτές.


  • Περιμένουμε τους 10 δικαστές του Αρείου Πάγου να κρίνουν ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές αφού κάποιοι έδωσαν σε αυτούς την δυνατότητα να αποφασίσουν. Το πρόβλημα ήταν και παραμένει πως το Ελληνικό Σύνταγμα που θέλει διευρυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να αλλάξει και αρκετά χρόνια μας καταδεικνύει πως αφεθήκαμε με την θέλησή μας να γινόμαστε έρμαια του κάθε λογής "ψεκασμένου".  Έτσι κάποιοι έχουν αποφασίσει πως θα περιμένουμε να δούμε τις ερπύστριες των "Φλώρων" στο κέντρο της Αθήνας αφού δεν είναι και λίγοι οι ένστολοι που λένε "που είσαι βρε Παπαδόπουλε;" Από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις της ΕΥΠ έχει καταδειχθεί η σχέση της Χρυσής Αυγής με επίορκους ένστολους που έως και σήμερα όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν για την συνεργασία τους με το ναζιστικό μόρφωμα αλλά κάποιοι από αυτούς ούτε καν απομακρύνθηκαν από θέσεις κλειδιά! Η Δημοκρατία μας παραμένει όρθια όχι επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί επίδοξοι "Παπαδόπουλοι" αλλά επειδή όλες και όλοι γνωρίζουν ποια ήταν η κατάληξη των πραξικοπηματιών που παρέμειναν ισόβια στις φυλακές πληρώνοντας για τα εγκλήματά τους. 

  • Θέμα διαφάνειας τα 2000 ευρώ που πήρε ο ράπερ Bo για την συμμετοχή του σε συναυλία του δήμου μας και η μετέπειτα υποψηφιότητα του με την παράταξη του δημάρχου αλλά όχι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος φεύγοντας πήρε μαζί του και το βιβλίο επισκεπτών του δημάρχου που "χάθηκε" από όσους μάλλον δεν κατανοούν πως θα "εκτεθούν" από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ αφού συγγενείς υποψηφίων τους είναι προμηθευτές του δήμου μας με τα ίδια φαιδρά κριτήρια που γίνονται οι προμήθειες σε όλους τους δήμους της χώρας. Μιας χώρας που δεν νομιμοποιεί και δεν βάζει ποσοστό στη μίζα των έργων όπως συμβαίνει σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ θεωρώντας προφανώς πως εμείς εδώ δεν είμαστε "Αμερικανάκια" να μας καθορίσουν πόσα θα παίρνουμε ΜΑΥΡΑ και που δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να αποδειχτούν αφού όσοι συμμετέχουν σε τέτοιους "αδιάβλητους" διαγωνισμούς γνωρίζουν πως με τον ίδιο τρόπο παίρνουν και αυτοί τις δουλειές. Θέλετε να λέμε πως οι διαγωνισμοί στην Ελλάδα είναι ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ; Δεν θα το πούμε άλλωστε όλες και όλοι είδαν ποιοι υπάλληλοι της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ στουκάρουν τα τρένα και κυρίως κατάλαβαν πως η ΚΡΑΤΙΚΗ εκπαίδευση που τους παρέχεται πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους είναι τουλάχιστον ελλιπής! 

  • Η Google δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει αυτό το ιστολόγιο όσες αναφορές και εάν κάνετε. Μάταιος κόπος δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε ΠΟΤΕ ηλεκτρονική διεύθυνση και το μόνο θέμα που είχαμε και έχουμε είναι εάν οι πολλοί σταματήσουν να υποκρίνονται πως είναι "Άγιοι"


  • Γελάσαμε με συνδημότη μας που αποκάλεσε διαδικτυακά "Άγιο" Αρχιμανδρίτη της πόλης μας! Άντε να το "καταλαβαίναμε" εάν ήταν Μητροπολίτης αλλά όχι και έτσι ..... 


  • Δεν το ήθελαν όσοι θέλουν να μαζεύουν οι ίδιοι πλαστικά παίζοντας τους οικολόγους και να μην μαθαίνουν τα παιδιά από μικρά πως η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ έχει και κέρδος. Θα το πάνε μάλλον κοντά στο Νεκροταφείο της πόλης μας εκεί όπου δεν θα "ενοχλεί" όσους έχουν εδώ και χρόνια βαπτίσει τα μεροκάματα ως αλληλεγγύη και μπερδεύουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τον ΦΑΣΙΣΜΟ. Και μόνο το γεγονός πως όλες σχεδόν οι δημοτικές παρατάξεις βγήκαν να υπερασπίσουν "ψεκασμένους" μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η δική μας επιλογή για τις δημοτικές κάλπες θα είναι η ΜΟΝΗ που δεν θα στεναχωρήσει μια πλειοψηφία που έτσι και αλλιώς είναι τόσο διεφθαρμένη που δεν ξεχωρίζει πλέον την ΑΛΗΘΕΙΑ από το ΨΕΜΑ και που θα οδηγήσει την πόλη μας εκεί που πραγματικά της ΑΞΙΖΕΙ. Γιατί προφανέστατα πουθενά στον κόσμο δεν συμβαίνει να ακούει μια διοίκηση όσους έτσι και αλλιώς δεν θα ανακυκλώσουν και που θεωρούν "βρωμιά" το ανταποδοτικό κέντρο ανακύκλωσης. Και βέβαια πανηγυρίζουν οι κατεξοχήν λαϊκιστές της πόλης και παράλληλα φαντασιώνονται ΝΙΚΕΣ των ενεργών φασιστών λίγο πριν τις βουλευτικές κάλπες που θα αναδείξουν ως φαίνεται και στην πόλη μας πρώτο κόμμα τους λαϊκιστές , "ανθέλληνες" και "απάτριδες" του ΣΥΡΙΖΑ αφού δυστυχώς που θα στεναχωρήσουμε τους χιλιάδες "Κασιδιάρηδες" της πόλης ο Ηλίας τους δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις εκλογές! Στις επόμενες θα "σαρώσει" αφού τα δύσκολα είναι μπροστά , νέα μνημόνια έρχονται και τα "καλάθια της νοικοκυράς" και τα άλλα μέτρα σοβιετικού τύπου είναι σίγουρο πως δεν θα πιάσουν!  Θέλουν να πετάξουν και τους ανενεργούς ρομποτικούς κάδους που πληρώσαμε μερικά εκατομμύρια ευρώ και που είχαν διαφημιστεί πάρα πολύ όταν τοποθετήθηκαν. Οι λόγοι απλοί ... οι εργαζόμενοι της Σοβιετίας δεν μπορούν να τους κουμαντάρουν δεν είναι για τέτοια "ύψη" και φυσικά ξαναγοράζουμε μικρά απορριμματοφόρα για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας αφού όσα είχαν αγοραστεί επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου "εξαφανίστηκαν" ή τέθηκαν σε ακινησία για λόγους που ουδείς εξήγησε στους δημότες μας. Βέβαια το να εξηγήσεις σε όσους πανηγυρίζουν που έφυγε από την πλατεία Ανεξαρτησίας το ανταποδοτικό κέντρο ανακύκλωσης είναι σαν να εξηγείς σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ πως έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Θα το αρνηθούν αφού για αυτούς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ήταν και παραμένει να αφεθούν ελεύθεροι να την ανατρέψουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: