ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε συζητήσεις με τον δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κάρναβο συνδημότης μας για να είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές υποψήφιος !

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Σε συζητήσεις με τον δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κάρναβο συνδημότης μας για να είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές υποψήφιος !


Σε συζητήσεις με την παράταξη του δημάρχου Καλλιθέας κ. Κάρναβου "Η Καλλιθέα αλλάζει"  βρίσκεταο ο συνδημότης μας δημοσιογράφος κος Κωνσταντίνος Φειδόπουλος .

Φαίνεται πως η πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς στην πόλη μας οδηγεί πολλούς κεντροδεξιούς που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά να κατευθύνονται προς άλλους δήμους για να μπορέσουν να βοηθήσουν από θέσεις ευθύνης αφού ουδείς πιστεύουμε πως θέλει να συμμετάσχει σε μια εκλογική διαδικασία όταν δεν υπάρχει προοπτική νίκης. 


Δεν ξέρουμε που τελικά θα καταλήξουν οι συζητήσεις του συνδημότη μας με τον κ. Κάρναβο και εάν τελικά θα "μεταδημοτεύσει" πάντως σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε σε αυτόν κάθε επιτυχία και φυσικά και στον κεντροδεξιό δήμαρχο Καλλιθέας την επανεκλογή του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: