ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένταλμα σύλληψης βγήκε για δύο υπόπτους για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ σκληροί ποινικοί της Greek Mafia

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένταλμα σύλληψης βγήκε για δύο υπόπτους για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ σκληροί ποινικοί της Greek Mafia

 


Ένταλμα σύλληψης κατά δύο υπόπτων για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ βγήκε πριν λίγα λεπτά από τον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο έχουν ήδη συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία. 



Δεκαπέντε ημέρες πριν μέσα από εδώ είχατε πληροφορηθεί πως η Ελληνική Αστυνομία ήταν κοντά στη σύλληψη ανθρώπων της Greek Mafia που σχετίζονται με την δολοφονία του δημοσιογράφου. 

Είναι μια επιτυχία της κυβέρνησης , της ΕΛ.ΑΣ και του αρμόδιου υπουργού που έδειξαν πως μπορούν να είναι αποτελεσματικοί και θέλουν να πατάξουν την εγκληματικότητα εγκληματικών οργανώσεων που δρουν εδώ και δεκαετίες χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. 

Η είδηση παίζει ήδη σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα και όσοι μιλούσαν για συγκάλυψη πήγαν στον "κουβά".  Οι συλληφθέντες έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους και σύμφωνα με πληροφορίες από κρατική υπηρεσία οι εμπλεκόμενοι συλληφθέντες στη δολοφονία είναι  είναι Ιωάννη Λάλα και Ευστράτιος Λάλας. Τα αδέλφια διατηρούσαν εταιρία καθαρισμού ως κάλυψη μιας σειράς έκνομων δραστηριοτήτων τους. Το συνεργείο καθαρισμού είχε έδρα τον Πειραιά και ήταν στο όνομα της συζύγου ενός εκ των δύο συλληφθέντων. Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθεί εδώ και καιρό τις κινήσεις τους και οι συλλήψεις τους έγιναν σε Νίκαια και Νέο Βουτζά. 


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ


Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021.



Δεν υπάρχουν σχόλια: